Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-11, 02:10 PM   #326
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 怪人 查看文章
請問shipping邊種好D??
我看個價差唔多

不過現在3DS美版就來說....我怕玩日版nintendo dog+ cat看不明
日文睇得多就明架啦, 加上唔明就睇下/問下呢度開POST既CHING就得啦.

美版始終驚佢鎖區, 加上日版GAME唔係一定有美版出, 有都可能要等一排, 所以....諗諗佢啦.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 02:12 PM   #327
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: HON HON 查看文章
日文睇得多就明架啦, 加上唔明就睇下/問下呢度開POST既CHING就得啦.

美版始終驚佢鎖區, 加上日版GAME唔係一定有美版出, 有都可能要等一排, 所以....諗諗佢啦.
唔係全部3DS版本都是鎖嗎

此篇文章於 03-27-11 02:16 PM 被 Tdot 編輯。
Tdot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 02:25 PM   #328
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
玩亞隻RR, 無雙 $362
街霸 $301
仲抵過街買 d狗又係平過街價
死火有d想買無雙添

其實隻街霸同無雙比較下, 邊隻正d?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 03-27-11 02:31 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 02:59 PM   #329
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
真係平到爛...

zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 03:00 PM   #330
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: W!LL 查看文章
街霸 $301
死火有d想買無雙添

無雙

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 03:05 PM   #331
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
街霸 $301
死火有d想買無雙添

街覇

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 03:18 PM   #332
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
樓上兩位都係想will大買晒兩隻o者, 我明既

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 03:19 PM   #333
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
引用:
作者: DC 97 查看文章
無雙
引用:
作者: antony chan 查看文章
街覇

你兩個的answer完全不同的

舊 03-27-11, 03:26 PM   #334
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
地震近排想買既潛艇都冇出
我都諗緊買唔買多隻首發game

舊 03-27-11, 03:36 PM   #335
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

其實economy air box安唔安全
其他shipping method 去澳門好貴下

舊 03-27-11, 04:00 PM   #336
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

order左無雙同key factory塊貼 $400
因為做緊discount, 無得再用coupon

ps. 恭喜raymond係玩亞入左機 \/

大乱闘X
舊 03-27-11, 04:02 PM   #337
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
order左無雙同key factory塊貼 $400
因為做緊discount, 無得再用coupon

請問3DS買咩貼好?
charge要點搞??

舊 03-27-11, 04:07 PM   #338
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
請問3DS買咩貼好?
charge要點搞??
原來你係住澳門?
佢點計運費?

3DS貼, 普遍都用緊Hori, 有人又話key factory好用
差電我無買佢d直插, 又無用變壓器, 我另外買左條usb差 $25

大乱闘X
舊 03-27-11, 04:10 PM   #339
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
街覇
最後都無買街霸, 再買就第三次買.....
而家街機版又加人, cap記仲可能再出新版
引用:
作者: Nivlek 查看文章
地震近排想買既潛艇都冇出
我都諗緊買唔買多隻首發game
係啦, 今個月諗住買潛艇同doa, 全部delay哂, 我又唔好gundam...
希望呢兩隻4月中前出到就好喇 囧

大乱闘X
舊 03-27-11, 04:14 PM   #340
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
原來你係住澳門?
佢點計運費?

3DS貼, 普遍都用緊Hori, 有人又話key factory好用
差電我無買佢d直插, 又無用變壓器, 我另外買左條usb差 $25
economy air= free
其他=20USD 以上

舊 03-27-11, 04:16 PM   #341
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
結果都係唔出街買?
仲差HOMER同WAIWAI咋

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 04:30 PM   #342
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
唔係全部3DS版本都是鎖嗎
無話唔係呀, 不過你講開美版所以咁講啫, 唔駛講晒都明麻.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 04:32 PM   #343
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
結果都係唔出街買?
仲差HOMER同WAIWAI咋
仲要係4部藍機
玩亞又真係平好多

大乱闘X
舊 03-27-11, 04:42 PM   #344
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
仲要係4部藍機
玩亞又真係平好多
嘩, 頭先見到, 平左幾舊水, 即刻入貨,
我就快加入成為3DS機主既一份子,
不過GAME就真係無邊隻選得落手
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 04:53 PM   #345
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
戰無同雷頓好抵

如果識日本都想買雷頓....
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 04:57 PM   #346
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
無雙同街霸都唔想買
有Winning就好

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 05:40 PM   #347
keawett
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
有無人覺得街霸輸入好麻煩,判定好有問題,身為格鬥老手既我都好難出倒招呢?
keawett 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 06:31 PM   #348
nick

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
無雙同街霸都唔想買
有Winning就好
我有,玩過一次,唔係我杯茶

NDS GAME FC
mph FC: nick 0601-9706-0534
content fc:nick 3007-1618-1079
動森fc:5369-4190-3879

wii fc
3221-5238-1799-9879 //pm fc /4424-6802-0768 //mkwii fc 105.2621-2747-8510//日動物之森 fc: /3738-3048-3107 惡魔:3652-5761-5259

3ds:2363-5574-3483
nick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 08:05 PM   #349
nitsana
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
戰無同雷頓好抵

如果識日本都想買雷頓....
戰無早已買, 雷頓個價好吸引

舊 03-27-11, 10:18 PM   #350
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
大家有冇睇gzone
講到3ds好似因一場地震攪到輸埋個手提機市場咁
其實調配一下出game的時間
在暑假戰線加強力度
集中先出一些歐美也很受歡迎的遊戲
我想影響唔會那麼大吧

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] 3DS Slider Pad (日版 12 月 10 日, 1500 yen) enishi 手提遊戲機討論版 41 09-16-11 10:03 AM
[XB360]NBA Live 06圖片及影片,美版11月15日,日版06年1月19日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 36 11-18-05 01:16 PM
[kuso]馬沙用MS-06 GP-03!? phil077 日本動漫畫討論版 18 05-20-05 10:55 PM
[NDS] 12月2日發售, 定價 15,000 日元 steve 手提遊戲機討論版 138 10-12-04 08:13 AM

現在的時間是 01:14 PM

手機版 | APP版