Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
<<繼續談情>>>1122情版版聚(回顧篇新相#700~兒童不宜)
01:56 AM 11-23-08
作者: 虛無:
a 其實我覺得你應該坐佢隔離,人地第一次黎咩都唔識驚架嘛......
見佢影果刻爆出黎就明白XD
問埋你「調位好冇」架啦
>>>>>劉伯<<<<< 01:57 AM 11-23-08
作者: 古惑的狼:
因為你亂入,頭post 漏左你
<-------被無視了
綾小路雷太 01:57 AM 11-23-08
a 其實我覺得你應該坐佢隔離,人地第一次黎咩都唔識驚架嘛......
其實佢係影全女班相個刻開始有異樣 (或者更早有, 不過我冇留意=3=)

問埋你「調位好冇」架啦
講真, 其實我覺得鬼爺係想令呢個女仔對佢死心先帶佢黎
Middle 01:59 AM 11-23-08
你地o既分析好準確......

sorry 喇lauchai,
已補返

另......

Orage ,你想有咩「回報」? ~_____~
PTX-003C 02:01 AM 11-23-08
作者: 綾小路雷太:
喂喂喂, 係你帶佢黎呢個"地獄"架喎
你居然見死不救....

講真, 唔係你頭先唔識路我地諗住俾你單拖等佢有時間定驚架啦....
係佢叫本鬼帶佢來的....如果唔係今日本鬼未必會出現(買太多玩具, 財赤中)
而睇中佢ge人最好死心, 佢唔係你地會頂得順ge人
綾小路雷太 02:03 AM 11-23-08
作者: PTX-003C:
而睇中佢ge人最好死心, 佢唔係你地會頂得順ge人
因為佢太純情...? 唔怕...叔叔最叻就係教壞細路女, 等叔叔黎調教下佢先
>>>>>劉伯<<<<< 02:03 AM 11-23-08
我什麼都不知道!!!
我真的什麼都不知道耶
>>>>>劉伯<<<<< 02:04 AM 11-23-08
因為佢太純情...? 唔怕...叔叔最叻就係教壞細路女, 等叔叔黎調教下佢先
我調左你先, OK?
咩Feel 02:06 AM 11-23-08
問埋你「調位好冇」架啦
呃,我蠢
我唔明

其實佢係影全女班相個刻開始有異樣 (或者更早有, 不過我冇留意=3=)
有,佢坐我對面,得下雪同佢吹在一兩句
總之覺得佢好孤獨,因為唔識人又唔知Lee個party D人既性質係點,難怪既

開頭見佢第一句令我覺得佢好串所以我有D驚
PTX-003C 02:06 AM 11-23-08

講真, 其實我覺得鬼爺係想令呢個女仔對佢死心先帶佢黎
你冇估錯, 係係影全女班相個刻開始有異樣
佢..本鬼唔明佢點lum, 佢好...抗拒同你地有lah lung.....
Middle 02:08 AM 11-23-08
係囉,盲鬼你好快d 將件事o既來龍去脈話俾所有人知,
點解人地會跟你出唻,
點解你又唔多理人地,
點解.....

大家今晚都俾你搞到好混亂 XD

(講笑咋,唔駛講返出唻,純粹八卦心作祟)
>>>>>劉伯<<<<< 02:10 AM 11-23-08

有料爆
咩Feel 02:12 AM 11-23-08
你冇估錯, 係係影全女班相個刻開始有異樣
佢..本鬼唔明佢點lum, 佢好...抗拒同你地有lah lung.....
你錯啦,影相果刻係爆左出黎啦
>即唔識人咁出左黎已經怯
>>見到班人一開頭已經自high再驚D
>>>比人群影相又唔知班人影完將D相放去邊
>>>>>再玩真係唔知會有咩事,走先好過

我就覺得係咁啦a
02:12 AM 11-23-08
我認我冷待左佢...(隔咁遠無計xd)
-------------------
可恉今天忘了準備囧汁
綾小路雷太 02:12 AM 11-23-08
詳情希望

鬼: iris係咪名校生 / 女校生黎?

我認我冷待左佢...(隔咁遠無計xd)
-------------------
可恉今天忘了準備囧汁
我本來都想理佢, 可惜叔叔要理佢的話就會被人以為我要溝女, 可免則免了.....

ps~ 狼你唔好用突然地我個邊既字眼黎講, 佢地可能聽唔明
>>>>>劉伯<<<<< 02:13 AM 11-23-08
你錯啦,影相果刻係爆左出黎啦
>即唔識人咁出左黎已經怯
>見到班人一開頭已經自high再驚D
>比人群影相又唔知班人影完將D相放去邊
>再玩真係唔知會有咩事,走先好過

我就覺得係咁啦a
性格問題掛
如月釋臣 02:13 AM 11-23-08
可能我講D話題悶親佢
下雪邊界 02:13 AM 11-23-08
我見佢咁靜,本來都想同佢講番d正常d既話題,例如番咩工,本時做d乜
不過見小次郎同佢傾緊,所以結果都係無出到聲........

作者: lauchai:
*雷太,
整爛你條褲, 不過我唔會賠架
雖然只係短短5秒鐘,不過劉仔對雷太真係實在太過粗曠喇
PTX-003C 02:14 AM 11-23-08
呃,我蠢
我唔明

有,佢坐我對面,得下雪同佢吹在一兩句
總之覺得佢好孤獨,因為唔識人又唔知Lee個party D人既性質係點,難怪既

開頭見佢第一句令我覺得佢好串所以我有D驚
本鬼係有warn過佢係大部份係ACG人

要本鬼講太明就唔好啦...

佢係唔多識世事ge大小姐, 不過一定唔係純情

>>>>>劉伯<<<<< 02:15 AM 11-23-08
作者: 下雪邊界:
雖然只係短短5秒鐘,不過劉仔對雷太真係實在太過粗曠喇
我認我忍唔住
smalltung 02:15 AM 11-23-08
乜原來俾walk-in架?
想見下虛無同大尉...
咩Feel 02:15 AM 11-23-08
性格問題掛
我推測係將自己代入佢角式咁諗啦
咁女仔第一次接觸群體仲要左右都無女仔又無個識(唔好話熟)既時候..........
真係驚D
點知邊個係顛邊個係喪邊個危險XD
綾小路雷太 02:16 AM 11-23-08
我認我忍唔住
我而家先知你對我原來咁有潛藏慾望

本鬼係有warn過佢係大部份係ACG人
我有必要澄稱我唔算係acg人

咁講法iris即係傲驕女啦....叔叔突然對佢有興趣喎
>>>>>劉伯<<<<< 02:16 AM 11-23-08
作者: smalltung:
乜原來俾walk-in架?
想見下虛無同大尉...
唔係邊個都俾
係要版主俾
smalltung 02:17 AM 11-23-08
唔係邊個都俾
係要版主俾
得喇得喇,知你有面喇
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面