Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-08-11, 09:29 PM   #326
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
除左 IM@S2 我有之外, 其餘我無興趣
明白了
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 09:35 PM   #327
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
老實... 送左隻 Forza 3 同 Alan wake 俾我

我無興趣去開黎玩
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 09:42 PM   #328
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: naytk 查看文章
不過同人coop你會好悶,人人都用真空劍飛鞋,你會睇住d boss被秒殺。
好彩講一講,我差D想買

Lee個年代既game真係過左秒好多都令人卻步唔想買黎玩(因為Live)

舊 05-08-11, 10:07 PM   #329
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: diabloex 查看文章
Thx
現在都應該冇乜人玩.........
買左半年而家先開始玩
而家都好易搵到人coop
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 10:09 PM   #330
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
老實... 送左隻 Forza 3 同 Alan wake 俾我

我無興趣去開黎玩
咁你慘LA~
呢兩隻都唔值$$$

舊 05-08-11, 10:10 PM   #331
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
玩bayonetta啦
我買左ps3版,頂唔順入埋xbox版
完全係兩個世界
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 10:13 PM   #332
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
Alan Wake 其實唔錯的,
不過免費送當係垃圾都冇計
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 10:16 PM   #333
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
Alan Wake
不過隨機附送令隻game比人感覺差左
同埋同期有人拎佢同Heavy rain比...類型差好遠~
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 10:21 PM   #334
ahleung
The One
Bannnned

似乎又有銀會員升級優惠
http://www.discuss.com.hk/viewthread...extra=page%3D1
引用:
今天開机有新 discount!!

3 個月$65 

再送 800 MS point

只限信用登記

註:
1. 想享用呢個優惠, 請用銀會員acc在 Xbox 登入 Xbox Live, 然後去 Spotlight 一欄, 應該會見到相關廣告.
2. 根據以往經驗, 800 MS point要等 1-2 個月, 先會email 個兌換碼俾你
3. 用信用卡買金會員, 以後會自動續會. 續會時就唔會係優惠價. 如果唔想自動續, 記得嚮到期前打去HK Xbox Support hotline 30714868, 要求停止自動續會.
4. 用信用卡買金會員, 信用卡資料會儲存咗嚮 Xbox Live server. 如果想刪除番, 都係打去 30714868.

此篇文章於 05-09-11 09:51 AM 被 ahleung 編輯。
舊 05-08-11, 10:22 PM   #335
Game Master
F=MA

Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: ahleung 查看文章
似乎又有銀會員升級優惠
http://www.discuss.com.hk/viewthread...extra=page%3D1

我無HK銀會員acc, 無得開黎睇係咪真.
真~
我另外部機個HK A/C都有見到~

舊 05-08-11, 10:31 PM   #336
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
講明先
我唔係想抽水
但 M 記而家見隔離公司攪到大頭佛咁
仲鼓勵人地用信用咭買 points?
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 10:35 PM   #337
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
全世界咁多ONLINE商戶咁多都用信用卡唔通全部都要停用?

舊 05-08-11, 10:36 PM   #338
Game Master
F=MA

引用:
作者: ammms 查看文章
講明先
我唔係想抽水
M記表示:大丈夫,萌大奶~

不過想問返你佢點鼓勵大家用VISA買PT呢?
佢係SELL 金會員JEI~
用VISA 同用CASH買PT一樣咁貴///

更何況係隔離公司自己無料

舊 05-08-11, 10:40 PM   #339
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
第一次親眼見到呢類事
http://bbs.a9vg.com/thread-1913629-1-1.html

舊 05-08-11, 10:44 PM   #340
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
M記表示:大丈夫,萌大奶~

不過想問返你佢點鼓勵大家用VISA買PT呢?
佢係SELL 金會員JEI~
用VISA 同用CASH買PT一樣咁貴///

更何況係隔離公司自己無料
睇錯添
不過我始終覺得信用咭網上購物都係好危險
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 10:45 PM   #341
Game Master
F=MA

引用:
作者: D-Joe 查看文章
第一次親眼見到呢類事
這些機會

貼A9 LINK因住俾人話...

舊 05-08-11, 10:46 PM   #342
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
這些機會

貼A9 LINK因住俾人話...
又唔係貼野冇問題既
不過係貼野咁解

舊 05-08-11, 10:46 PM   #343
Game Master
F=MA

引用:
睇錯添
不過我始終覺得信用咭網上購物都係好危險
係AR~~
今次事件之後,我開AC一定填流野,用POINT CARD買野算

舊 05-08-11, 10:50 PM   #344
ahleung
The One
Bannnned

引用:
第一次親眼見到呢類事
http://bbs.a9vg.com/thread-1913629-1-1.html
其實GAF都有. 不過唔係LIVE, 係warcraft
http://gaforum.org/showthread.php?t=188068
舊 05-08-11, 11:00 PM   #345
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
第一次親眼見到呢類事
要有勇氣去見面, 要有更大的勇氣去接受結果

引用:
作者: ahleung 查看文章
其實GAF都有. 不過唔係LIVE, 係warcraft
http://gaforum.org/showthread.php?t=188068
呢個都飲得杯落
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 11:09 PM   #346
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
alan wake 同forza 3其實都係正野, 但類型問題, 唔一定個個o岩玩.

舊 05-08-11, 11:18 PM   #347
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
呢兩隻野唔係差

但係呢... Alan Wake 我無興趣玩,真係無興趣
Forza 3 係 Fd 度試過黎, 賽道製作令我唔開胃

同埋好重要一樣野....我買箱就真係為左玩 IM@S
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-11, 12:44 AM   #348
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
引用:
講明先
我唔係想抽水
其實唔需要咁大驚少怪,Live周不時都有promotion推出,都唔關其他公司既事。
再者有信心做得夠安全又怕乜呢?
而且政策上冇挑釁性受到攻擊既機會都少好多啦~

不過我建議都係去買點卡同Live card好d,因為最驚係佢會自動續買個吓煩呀!

舊 05-09-11, 01:23 AM   #349
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Rivky2003 查看文章
大大.有冇邊隻龍珠GAME係好玩架??
可以考慮Raging Blast 2. 唔係話佢好玩, 只係呢隻送撒亞人滅絕計劃重製版, 唔打得都睇得.

舊 05-09-11, 09:16 AM   #350
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
Memories Off 7 丫, ok嫁
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉