Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-10-12, 04:10 AM   #3276
HEERO
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
龍東還有十幾個票站未, 應該還有希望吧 ?
HEERO 目前離線  
舊 09-10-12, 04:11 AM   #3277
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
6號阿叔竟然多過是但男... 不過又係... 6號阿叔其實有point d XD

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 09-10-12, 04:11 AM   #3278
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: dust11 查看文章
馬丁
民主黨
肥佬黎
三邊一齊祝福陶生
...

結果我們多了一個王國忍者
呢班人比民建聯更真誠賣港,為左個人私利

一早知黃陶一定係2個只能活一個

舊 09-10-12, 04:12 AM   #3279
assy
Game Master

PSN  IDweh2cat
引用:
作者: irismong 查看文章
yes
真係幫佢唔到...
睇陳家洛既論壇表現, 未可以令到我唔投hoee而投佢....
希望余大入到
入唔到都好...
希望陳同埋余果邊排第一的, 入到去都生生性性... sosad
余大都好危...
咁攪法兩女會一齊落敗...唉

舊 09-10-12, 04:13 AM   #3280
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
劉嗡過萬
以激進派係香港黎講
算雖敗猶榮呱

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線  
舊 09-10-12, 04:13 AM   #3281
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 某F 查看文章
呢班人比民建聯更真誠賣港,為左個人私利

一早知黃陶一定係2個只能活一個
馬丁我就唔怪佢,始終佢唔可以話走就走
民主黨我本身有話開
但肥佬黎真係
dust11 目前離線  
舊 09-10-12, 04:13 AM   #3282
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: YHW 查看文章
人力咁多區真係九東係最四面受敵, 成個飯民+肥佬黎+社混界都與佢為敵, 可以行到呢步已經非常唔錯...
黃洋達可能唔玩落去了...可惜左位人才

舊 09-10-12, 04:13 AM   #3283
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: YHW 查看文章
人力咁多區真係九東係最四面受敵, 成個飯民+肥佬黎+社混界都與佢為敵, 可以行到呢步已經非常唔錯...
點解成個飯民+肥佬+社運界都會同人力為敵?事出總有因既
不過我覺得呢樣野都係人力一種必然的side effect,雙面刃,冇辦法
HenryAbyss 目前離線  
舊 09-10-12, 04:13 AM   #3284
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: assy 查看文章
余大都好危...
咁攪法兩女會一齊落敗...唉
果邊我預左更加唔會有....

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 09-10-12, 04:13 AM   #3285
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 小特特 查看文章
7 謝偉俊名單 30,158
2 黃國健名單 30,062
8 黃洋達名單 27,976
3 陶君行名單 21,285

追不了...
黃洋達無乜機了....
睇見陶君行 D 票就火, 臝你又羸唔到, 吸咁多票替死

舊 09-10-12, 04:15 AM   #3286
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
如果有人搞去將軍澳快樂地BBQ蘋果(食得果D), 一定參加
nefrezx 目前離線  
舊 09-10-12, 04:15 AM   #3287
dust11

引用:
作者: 神秘過客 查看文章
黃洋達無乜機了....
睇見陶君行 D 票就火, 臝你又羸唔到, 吸咁多票替死
再望下九東票皇胡志偉

唉...
dust11 目前離線  
舊 09-10-12, 04:17 AM   #3288
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
再望下九東票皇胡志偉

唉...
無計, 香港人對民主黨有情義結

舊 09-10-12, 04:17 AM   #3289
Nic2
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
2 黃國健名單 32,559
8 黃洋達名單 30,702

縮番少少..... 加油呀!

Nic2 目前離線  
舊 09-10-12, 04:17 AM   #3290
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
引用:
再望下九東票皇胡志偉

唉...
唔好SKIP左陳鑑林
nefrezx 目前離線  
舊 09-10-12, 04:19 AM   #3291
婠婠

註冊日期: Mar 2005
新西同九東某程度係民主派大敗
婠婠 目前離線  
舊 09-10-12, 04:19 AM   #3292
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 小特特 查看文章
7 謝偉俊名單 30,158
2 黃國健名單 30,062
8 黃洋達名單 27,976
3 陶君行名單 21,285

追不了...
...2個成50000票票王都做到

舊 09-10-12, 04:19 AM   #3293
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
點解成個飯民+肥佬+社運界都會同人力為敵?事出總有因既
不過我覺得呢樣野都係人力一種必然的side effect,雙面刃,冇辦法
而家整個民主派(計埋社運界)跟本上係亂過亂葬崗, 如果仲咁天真當係一個所謂"泛民"咁睇去講包容乜乜物物其實係自欺欺人...

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線  
舊 09-10-12, 04:19 AM   #3294
HenryAbyss
Crazy Gamer

引用:
作者: Viper II 查看文章
劉嗡過萬
以激進派係香港黎講
算雖敗猶榮呱
以今時今日的局勢計,我覺得人力要每區有一席先算係成功

政府「助選」到咁都只係得3席的話,都好危
舊 09-10-12, 04:19 AM   #3295
某F
我的歌聲裡

引用:
再望下九東票皇胡志偉

唉...
呢條咁既廢柴都當到選
香港真係前程似咁

舊 09-10-12, 04:20 AM   #3296
某F
我的歌聲裡

引用:

得3席,好難5區公投

舊 09-10-12, 04:20 AM   #3297
婠婠

註冊日期: Mar 2005
多謝公民黨
婠婠 目前離線  
舊 09-10-12, 04:21 AM   #3298
HenryAbyss
Crazy Gamer

引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
...2個成50000票票王都做到
大家躁還躁,都唔好亂屈,我諗就算陶君行唔選,呢堆票都唔知有冇50%會俾到皇上
兩派人根本勢哂水火
舊 09-10-12, 04:21 AM   #3299
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
剩返八個站,爭三千票

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 09-10-12, 04:21 AM   #3300
dust11

引用:

政府助完
肥佬黎又頂番你

本身我預香港島個面唔得
dust11 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 53 <<本週六鑽荷-真神出末注意>> POISON 街機心得交流討論區 1006 11-09-06 12:19 PM
本週各大歌曲流行榜 JACKY Neo Music UNIVERSE 14 04-05-04 01:55 PM
[pokemon 特報] 本週銷量榜 (電擊網頁) t-cup 手提遊戲機討論版 7 11-29-02 12:00 AM

現在的時間是 01:13 PM

手機版 | APP版