Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
國家隊討論區>日耳曼雄鷹~~德國 ( 助教勒夫代替奇連士文出任德國隊教練 )
Coquelicot 09:20 PM 05-17-10
慘囉
小豬+奧斯爾組合成唔成氣候呢
mario0606 09:22 PM 05-17-10
其實波歷克都慘,今年正路係佢最後一次踢世界杯
Iro 09:23 PM 05-17-10
其實係好事 應該畀多啲機會新人上位 長遠來講都要搵人接班
(我支持德國架)
祖羅.祖班納 11:23 PM 05-17-10
作者: Iro:
其實係好事 應該畀多啲機會新人上位 長遠來講都要搵人接班
(我支持德國架)
你岩,但最弊而家佢傷左直頭冇人用呢比件蛋散咁收法真係唔抵
要小豬自己頂住個防,我就唔係好信得過....
祖羅.祖班納 11:24 PM 05-17-10
而家芬寧斯一定恥笑緊路維....
無賴男 12:36 AM 05-18-10
奇雲保定正一粉腸黎,人地世界盃最後一屆都唔俾人踢,俾佢條屋契交剪腳夾中
ZombieTerry 12:37 AM 05-18-10
作者: 無賴男:
奇雲保定正一粉腸黎,人地世界盃最後一屆都唔俾人踢,就係俾佢條屋契交剪腳
講得好!!
mario0606 01:27 AM 05-18-10
德 國 隊 長 波 歷 克 足 踝 受 傷   緣 盡 世 界 盃
上 周 末 於 英 格 蘭 足 總 盃 決 賽 傷 出 的 德 國 隊 長 波 歷 克 , 將 無 法 出 席 南 非 世 界 盃 。 33 歲 的 波 歷 克 接 受 檢 驗 後 , 證 實 足 踝 韌 帶 撕 裂 , 至 少 要 養 傷 8 星 期 。
波 歷 克 曾 於 02 及 06 年 , 代 表 德 國 出 席 世 界 盃 決 賽 周 。
德 國 於 南 非 世 界 盃 編 入 D 組 , 同 組 對 手 包 括 澳 洲 、 塞 爾 維 亞 及 加 納 。

http://www.rthk.org.hk/rthk/news/exp..._55_668893.htm
POKA 01:37 AM 05-18-10
另一方面睇XD 話唔定德國可以更進一步呢XDD
jason_kasim 07:29 AM 05-18-10
波歷克
好慘wow
已經冇防中可言wow
ahleung 10:04 AM 05-18-10
[陰謀論]
話唔定特登唔去呢.
南非.........唔......
[/陰謀論]
祖羅.祖班納 05:42 PM 05-18-10
唔會搵希斯貝加頂呱....
暴走蟹 08:04 PM 05-18-10
作者: 祖羅.祖班納:
唔會搵希斯貝加頂呱....
無啦
五人替補名單全部新到唔識

得夏姆斯同新Marin-Reus比較出名

係上年u21歐青盃打防中好評個夏姆斯應該機會大d..
佢殺波好訓身又夠狠

係迎新就乾脆用番u21歐青中場組合
馬連 奧尼爾 xx
基迪拉 夏姆斯

右邊比番小豬打
柴崎幸 09:38 PM 05-18-10
作者: 無賴男:
奇雲保定正一粉腸黎,人地世界盃最後一屆都唔俾人踢,俾佢條屋契交剪腳夾中
我諗而家大把人唔妥保定個死佬...
不過點都好,而家已成事實,希望波歷克快D好番,就算緣盡世界盃,都希望可以參加兩年後既歐國盃啦。
波歷克加油!
祖羅.祖班納 10:50 PM 05-18-10
世界盃等佢兄弟謝路美保定大義滅親把啦
昏迷童子Sleepy 01:34 AM 05-19-10
作者: 祖羅.祖班納:
世界盃等佢兄弟謝路美保定大義滅親把啦
你叫加納隊小心d保安好過啦...
南非d治安又唔係好...德國又咁多新納粹份子...萬一......
暴走蟹 02:33 PM 05-19-10
唔知邊個做隊長呢?
祖羅.祖班納 02:59 PM 05-19-10
作者: 暴走蟹:
唔知邊個做隊長呢?
可能畢特正選做埋隊長或者拿姆?
暴走蟹 04:07 PM 05-19-10
睇路維要下周先決定

明擺著現時無選擇要等拜仁球員集合

拿姆、小豬、高路斯呢三個
計埋畢特
暴走蟹 02:54 PM 05-25-10
打防中個史特加-德拉舒

傷左要同世界盃88

已經傷左三個防中

仿忽老天爺都支持重召芬寧斯
祖羅.祖班納 06:22 PM 05-25-10
作者: 暴走蟹:
打防中個史特加-德拉舒

傷左要同世界盃88

已經傷左三個防中

仿忽老天爺都支持重召芬寧斯
我都係覺得路維會搵希斯貝加
mario0606 06:24 PM 05-25-10
除左佢同波歷克,仲傷左邊件?
暴走蟹 08:45 PM 05-25-10
作者: mario0606:
除左佢同波歷克,仲傷左邊件?
利華古遜個Rolfes
POKA 02:38 AM 05-26-10
德國年年都冇咩冠軍相,但次次都打得好好架@!
暴走蟹 02:04 PM 05-27-10
公佈左拿姆做隊長

紐亞做正選門將
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面