Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
電視遊戲討論版>The Witcher 3: Wild Hunt | 好評發售中 | NS版發售決定
sorlohk 01:07 PM 05-26-15
作者: 無神論者:
我都想問下, 有無異次元寶箱可以俾你放低D野?

之前玩SKYRIM都可以周街搵箱當夾萬用... XD
無 條屍反而係二次元 拎淨一件閂埋佢再開會變多左野
裝備唔岩心水唔拎 再開又唔同 stat ....
pureman 01:34 PM 05-26-15
'林中夫人'既情真係.....
令我昨晚唔係好瞓得著

另外想問下,百果園個酒屋老闆娘係咪唔見左?之後番去無人睇鋪,有無話幾時會番?
wai2408 02:00 PM 05-26-15
作者: pureman:
令我昨晚唔係好瞓得著

另外想問下,百果園個酒屋老闆娘係咪唔見左?之後番去無人睇鋪,有無話幾時會番?
劇透
第一次我咩都唔知救左隻樹心 之後救左班小朋友但害左班村民 最後搞到安娜比詛咒 我第一次仲選錯左 詛咒娃娃 安娜RIP 之後選岩娃娃 得左!!變返人啦 點知幾秒後 原來無藥醫 又RIP AGAIN 男爵之後仲要自殺埋 當堂SHDJKSAHSAJK 之後再黎多獲唔救樹心 死小孩村人無事 不過安娜患上精神病 不過點都好過一屍兩命先

sorlohk 02:34 PM 05-26-15
作者: pureman:
令我昨晚唔係好瞓得著

反映現實 witcher 都係人唔係神 係遊戲都多次強調 作為 witcher 受人錢財 替人燒災 只能拎左錢做完野走人 做好人做到底都無可能兩存其美 好多選擇你只能揀 less evil 既野 俾你感受下 witcher 既無奈 同點解要咁冷漠....

老闆娘後期會出現有故仔跟 但買唔到野 官方話之後有 patch 補返個 npc 俾你....
holsety 04:14 PM 05-26-15
第一個巫女都消失左,買吾到野。。
老闆娘消失,我以為係合理化返佢話唔想再見到男主角添
reiyaw 04:23 PM 05-26-15
不爬文一問...PS4果d色情場面有無河蟹?
Pandahahaha 05:56 PM 05-26-15
作者: reiyaw:
有露點
holsety 06:38 PM 05-26-15
好短。。指過程w
reiyaw 06:46 PM 05-26-15
作者: holsety:
好短。。指過程w
最想知其實係ps4版會唔會減內容姐
無神論者 07:08 PM 05-26-15
最想知其實係ps4版會唔會減內容姐
我都想知PC版D畫面/過程會唔會剌激D? XD
holsety 11:09 PM 05-26-15
high d>>>frame rate w
wai2408 09:37 AM 05-27-15
唔會 來來去去都係兩套ANIMATION
initial 12:51 PM 05-27-15
作者: sorlohk:
無 條屍反而係二次元 拎淨一件閂埋佢再開會變多左野
裝備唔岩心水唔拎 再開又唔同 stat ....
請問未拎上手點睇stat?
Hisashi 01:40 PM 05-27-15
想問問買咗 Prima game guide 嘅Ching, Main, Second, Contract, Treasure hunt quests, total 有幾多任務?Thanks!
Alpha 03:03 PM 05-27-15
1.03 patch 出咗,但行版未有, 聽聞字體會加大D

Faiz_ko 03:46 PM 05-27-15
見到有
Improves performance especially in cutscenes and gameplay
即刻開心番d @@
Hisashi 04:04 PM 05-27-15
我本身美版、但未有update?
試過其他地區psn都未有?
地獄 貴公子 04:40 PM 05-27-15
我都停左等update.... 兩個任務出怪文都唔知點玩落去
initial 09:56 PM 05-27-15
作者: Hisashi:
想問問買咗 Prima game guide 嘅Ching, Main, Second, Contract, Treasure hunt quests, total 有幾多任務?Thanks!
Total 268 quest
tao08 10:28 PM 05-27-15
原本件裝如果入左強化石再升級粒石會冇左係咪bug黎
Head Shooter 11:10 PM 05-27-15
作者: david:
BD免運費係要耐O的。

今日先得閒出去攞連FIGURE限定版同限定版攻略本,當係送俾自己O既生日禮物...
我本game guide終於寄到過黎
比想象中大本好多

另外我有多本96頁既資料小冊子,話係exclusive跟collector edition先有
holsety 11:57 PM 05-27-15
有patch 會加大字體? 因為開始睇到好累。。
minekaoru 12:49 AM 05-28-15
作者: holsety:
有patch 會加大字體? 因為開始睇到好累。。
我發覺要用46寸或以上電視玩睇d字幕先至唔辛苦
Hisashi 12:51 AM 05-28-15
作者: initial:
Total 268 quest
Thanks Ching!
268 quest ?!
真係有排玩!我而家先清咗7X個quest...
睇黎都要訂番一本!
sorlohk 09:30 AM 05-28-15
作者: initial:
請問未拎上手點睇stat?
無架 拎左上手 SL 大法

作者: tao08:
原本件裝如果入左強化石再升級粒石會冇左係咪bug黎
上面 patch 1.03 寫左係 bug 會 fix
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面