Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 08-13-09, 12:39 AM   #3076
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: monster8 查看文章
都唔明拮解可以CHEAP成咁, 有錢SPONSOR人做SHOW(我唔係反對賣廣告), 點解人命就要咁賤
只係做一個正常員工都唔可以?
唔賤d 點會
經濟越衰退 麥當勞越旺 麥當勞全球銷售增長7.1%
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 02:34 AM   #3077
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
http://www.mcdonalds.co.uk/restauran...-glasses.shtml
靚過香港版,托左人買返嚟
拎返來係M記影張相,會唔會太串

舊 08-15-09, 09:39 AM   #3078
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: smalltung 查看文章
http://www.mcdonalds.co.uk/restauran...-glasses.shtml
又好似得意過hk個d..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 08:56 PM   #3079
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
罐裝形杯有特色好多喎.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 11:29 PM   #3080
Nelly

註冊日期: Oct 2008
引用:
哩隻款未見過
弧形見得多 罐形第一次見
Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-09, 07:21 PM   #3081
Nelly

今日食老麥
又有得換杯啦
唔齊既朋友 要換啦

今次玩換領卷
換領卷

我仲差 灰同pink
舊 08-18-09, 04:40 PM   #3082
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
有無人知全部詳情?

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]

此篇文章於 08-18-09 06:55 PM 被 OMGodfrey//蕉 編輯。
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-09, 06:14 PM   #3083
Nelly

引用:
作者: OMGodfrey//蕉 查看文章

有無人知全部詳情?
死左圖(?)
搞搞佢
舊 08-18-09, 06:55 PM   #3084
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
作者: Nelly 查看文章
死左圖(?)
搞搞佢

AGAIN

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-09, 07:37 PM   #3085
Nelly

引用:
作者: OMGodfrey//蕉 查看文章

AGAIN
Double咁抵

反而格離果個貴到飛起
舊 08-19-09, 01:58 AM   #3086
smalltung

到手了

舊 08-19-09, 08:29 AM   #3087
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:

到手了
一D都唔靚
港版靚好多
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-09, 01:35 PM   #3088
smalltung

引用:
作者: metal snake 查看文章
一D都唔靚
港版靚好多
我影得唔好啫

舊 08-19-09, 03:19 PM   #3089
Nelly

個can形都幾高下
舊 08-19-09, 03:28 PM   #3090
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
我影得唔好啫
好得
好想要埋佢

舊 08-19-09, 04:16 PM   #3091
小浩欣
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:

到手了

好靚
有無辦法幫我入到一隻><
咩色都得@@
小浩欣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-09, 04:44 PM   #3092
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
我怕你既杯即離俾人湧埋離打爛左XD

舊 08-19-09, 04:50 PM   #3093
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
呢幾隻比之前出果幾隻正得多

舊 08-19-09, 04:52 PM   #3094
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
yahoo 有人開180蚊一隻ar
賺死佢
快d搶啦

講真我唔信HK冇人入一套賣ar
憑佢一隻賣180天價? 沒可能啦

此篇文章於 08-19-09 04:59 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-09, 05:42 PM   #3095
smalltung

http://www.mcdonalds.fr/#/op-adult-verres-coca/
法國
http://www.mcdonalds.it/#/op-adult-coke/
意大利

原來又唔同

舊 08-19-09, 05:48 PM   #3096
smalltung

引用:
作者: Nelly 查看文章

個can形都幾高下
同可樂罐差唔多咁上下高

引用:
作者: 小浩欣 查看文章

好靚
有無辦法幫我入到一隻><
咩色都得@@
有就有,不過我第二輪預曬送俾人
引用:
作者: Seppie 查看文章
yahoo 有人開180蚊一隻ar
賺死佢
快d搶啦

講真我唔信HK冇人入一套賣ar
憑佢一隻賣180天價? 沒可能啦
齊一套好微,佢一星期轉兩隻色
我朋友買六隻都係得兩隻色
果度賣一磅一隻,買齊一套仲平過香港版
雖則加大都可以免費換,不過個餐又貴又多份量
換多幾隻,一定食到死

舊 08-19-09, 06:01 PM   #3097
Nelly

引用:

到手了
望下望下
發覺淺藍色幾靚
舊 08-19-09, 07:55 PM   #3098
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
英國老麥都無人食
唔整靚d真係無人理

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-09, 12:12 PM   #3099
小浩欣
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
呢2隻都係無咁靚
xd

咁會唔會有第3輪呀 xd
好想要呀><
小浩欣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-09, 04:24 PM   #3100
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
呢幾隻比之前出果幾隻正得多
用黎飲可樂, 應該好ok

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 02:24 PM

手機版 | APP版