Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 70 110 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 130 170 220  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
winsonandcyndi 05:58 PM 07-25-12
作者: 額倆羅:
瑪利奧2同埋腦練見街未?
好少偷跑3日....
shwl 05:59 PM 07-25-12
作者: 猩猩~:
鎖港台區既話即係一開波得兩隻game......
仲有AR, 射波波game
AshleyYan 06:15 PM 07-25-12
LL有機聽日見街
仲未決定咩色
野良猫 06:22 PM 07-25-12
作者: Gundam MK-2:
有行價,水機炒唔起lu
抄得起
行機遲兩個月先出,仲有時間抄
shodanng2 06:46 PM 07-25-12
日版eShop有Time Travelers demo
同埋紅白機隻 火紋: 暗黑龍與光之劍
猩猩~ 07:10 PM 07-25-12
作者: shwl:
仲有AR, 射波波game
Mario 3d land同任天狗應該冇咩難度,咁都唔可以9月出
Suda 07:59 PM 07-25-12
作者: AshleyYan:
LL有機聽日見街
仲未決定咩色
紅黑最穩陣,白色要睇過實物先
如果行版冇乜野都想入返部藍黑
AshleyYan 08:30 PM 07-25-12
作者: Suda:
紅黑最穩陣,白色要睇過實物先
如果行版冇乜野都想入返部藍黑
銀黑呢?
驚個紅色太膠
neo2046 08:33 PM 07-25-12
偷跑 (日本)

野良猫 08:35 PM 07-25-12
日本依家乜都偷跑,主機都跑
拓飛 08:36 PM 07-25-12
我支持銀黑......
DMRevolution 08:44 PM 07-25-12
我支持銀黑~紅黑之前出過-3-
不過我都係想等MH4 會唔會有限定機先再出手, 返正有部3DS...
野良猫 08:45 PM 07-25-12
作者: dmr5202005:
我支持銀黑~紅黑之前出過-3-
不過我都係想等MH4 會唔會有限定機先再出手, 返正有部3DS...
放心,實有
MO 08:51 PM 07-25-12
白色...低過$2000先出手
W!LL 09:02 PM 07-25-12
第一日到過硬2k
J.kidd 09:04 PM 07-25-12
想要白色
但又怕隻料易變黃
有d 想聽日放半日8下
Suda 09:05 PM 07-25-12
銀黑呢?
驚個紅色太膠
銀黑都OK,不過成日覺得佢同六年前部字典機好似所以唔會考慮

聽日再出去睇下實物
AshleyYan 09:46 PM 07-25-12
咁我都係去睇下實物先決定咩色~
買就買硬
連埋隻macross blu-ray又三千幾
W!LL 10:37 PM 07-25-12
好多demo下載, 記得DL完去答問卷
拓飛 10:44 PM 07-25-12
好想快D到聽日睇炒價
SunSunny 11:00 PM 07-25-12
第一round D 色唔 arm 心水,好想任記下次出部橙色
Suda 11:09 PM 07-25-12
作者: W!LL:
好多demo下載, 記得DL完去答問卷
估唔到隻霹靂嬌娃都有
舊校舍少女出左會買

作者: SunSunny:
第一round D 色唔 arm 心水,好想任記下次出部橙色

本身個隻都未見影
ZlWS 12:18 AM 07-26-12

LL?!

咦?任天堂 3DS XL / LL 不是只會有白色、黑紅、銀黑、紅色和藍色這幾款配色嗎?為什麼還會有透明版出現呢?可能說出來會讓大家失望了,其實這部透明版只是任天堂拿出來向大家展示 它的內部結構而已。當然,我們不能排除任天堂會在推出 3DS XL / LL 一段日子後加推不同色彩的機會,畢竟他們幾個月前也曾經為 3DS 加推紫色。最後,大家覺得這圖片會讓人想起以前的 Game Boy 嗎?忘記了是什麼樣子也不緊要,可以到繼續閱讀看看喔,很懷念呢~

http://chinese.engadget.com/2012/07/...parent-3ds-xl/
http://tinycartridge.com/post/276265...t-casing-sadly

========================================================
3DS XL 的螢幕反光率比前代更低,同時增強了視差效果

加大的螢幕看起來是 Nintendo 3DS XL 的主要賣點,不過 Iwata 的最新訪談揭示這款螢幕不僅僅具備更大尺寸的吸引力,還加入了新的抗反光技術。來自任天堂機械設計部門的 Takashi Murakami 指出,3DS XL 上的 LCD 螢幕三個反射層經過特殊的處理,前代 3DS 的反射率為 12%,而新機的反射率降到了 3%。Iwata 還談到,在 GameBoy Advance 的時候就意識到了螢幕眩光的問題,但那個時候因為成本原因而放棄。另外,訪談中還確認了增大的螢幕擁有更好的視差效果,這可以帶來更好的 3D 效果體驗。當然這些還停留在文字描述上,如果想買的話可以親眼看下 3DS XL 的螢幕表現,那樣會更加真實,你就會知道任天堂官方所言是否屬實了。
ryuka 12:25 AM 07-26-12
香港返貨未?
天涯笑笑生 02:14 AM 07-26-12
LL有機聽日見街
仲未決定咩色
心水選擇....紅黑
但又想忍到出MH4既限定機......好難忍啊......
好想隻MH3G插入LL道...
第一 ... 20 70 110 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 130 170 220  ... 最後

返回主題版面