Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
日本動漫畫討論版>東映 特撮ヒーロー系列討論區 Vol.2
field11 11:05 PM 07-29-12
作者: 魔璃:
動漫節扭旦區竟然有一部
正! 一套有幾多隻?
魔璃 11:20 PM 07-29-12
作者: field11:
正! 一套有幾多隻?
5隻

我重複左紅, 爭隻藍
凍檸茶 05:55 PM 08-01-12
‎3至5話最新上載!! (香港中文字幕版)
第3話 好痛!醉酒英雄大冒險
第4話 妄想被禁止!藍戰士離經叛道的痛楚
第5話 好痛好痛☆黃戰士媽媽

什麼>!>>!>!
凍檸茶 11:04 AM 08-08-12
AKB 紅入手

仲走咗去抽咭

滅龍士 11:42 AM 08-08-12

都話o左Enter做硬反骨仔啦
地場衛 12:55 AM 08-09-12
作者: 凍檸茶:
‎3至5話最新上載!! (香港中文字幕版)
第3話 好痛!醉酒英雄大冒險
第4話 妄想被禁止!藍戰士離經叛道的痛楚
第5話 好痛好痛☆黃戰士媽媽

什麼>!>>!>!
除左香港官網外仲有埋官方既中文字幕,待遇仲勁過公認既
滅龍士 09:27 AM 08-09-12
-del-
凍檸茶 12:25 PM 08-09-12
作者: 地場衛:
除左香港官網外仲有埋官方既中文字幕,待遇仲勁過公認既
即係係咪香港唔會播非公認
colus 12:27 PM 08-09-12
5隻

我重複左紅, 爭隻藍
係咪剩係得動漫節有?
miss左街周圍都唔見有
魔璃 12:35 PM 08-09-12
作者: colus:
係咪剩係得動漫節有?
miss左街周圍都唔見有
真系唔知喎 ... 我都見唔倒有
colus 12:39 PM 08-09-12
真系唔知喎 ... 我都見唔倒有
前日見到玩具舖放左本"非公認秘笈"出黎,
入面有介紹已經出左/將會出既非公認相關產品,
有shf,有萌萌槍等等...但都冇呢套蛋...
而家好驚冇機會入返...
field11 03:55 PM 08-15-12
唔經唔覺官網出到第九集喇. 套野真係百看不厭.
XMew 12:08 PM 08-18-12

謝邦似乎唔係本人,但謝達竟然係…
btw Teaser海報風味詐欺
森羅 01:42 PM 08-18-12

superhero expo
套戲中文配音
skull就咁用返英文名

旦機有特命同科士就係無akb

但係又有akb既shf賣
mikemike 01:55 PM 08-18-12
作者: XMew:

錢幣哥?!
kwsyeung 09:21 PM 08-18-12
作者: 森羅:

superhero expo
套戲中文配音
skull就咁用返英文名

旦機有特命同科士就係無akb

但係又有akb既shf賣
想問主舞台有無D咩野睇?
森羅 11:02 PM 08-18-12
就係得movie大戰

1130 1430 1730一場
rapperjohnny 12:23 AM 08-19-12
咁Shinkenger同DCD,W呢?@@請問有咩睇?
Dangerous-boy 11:59 PM 08-19-12
作者: XMew:

因為謝邦和謝達都係後繼者。
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E5%AE%...3%B3_THE_MOVIE
魔璃 09:55 AM 08-20-12
作者: rapperjohnny:
咁Shinkenger同DCD,W呢?@@請問有咩睇?
有皮套演員同d細路玩問答同影相, 影相要排隊拎籌

會場仲有特警騎腰帶同Prism Beaker賣
ALEX CHOW 01:05 AM 09-03-12
卡幫Type-G將會在特命中登場

Mission31 宇宙刑事ギャバン現る(仮)(9/23)
脚本:下山健人 監督:渡辺勝也
ライノダブラー、ダンガンロイド2、ダンガンゾード2登場
謎のエネルギー反応を発見したゴーバスターズたちが急行した先には、
正体不明の怪人・ライノダブラーに追われているシェリーと名乗る女性が。
彼女を助けたゴーバスターズは、銀河連邦警察の宇宙刑事と宇宙犯罪組織マクーの事を知ることとなる!
更には、メタロイドも登場、ギャバンこと十文字撃とヒロムが激突し、

green232432 07:29 PM 09-03-12
9月16日 台灣唔播天裝 直接播海賊
http://yoyotv.ebc.net.tw/apps/index.html

天裝係黑歴史 好可憐
鐵之侍 07:48 PM 09-03-12
作者: green232432:
9月16日 台灣唔播天裝 直接播海賊
http://yoyotv.ebc.net.tw/apps/index.html

天裝係黑歴史 好可憐

cctxb應不會一樣做法吧?
滅龍士 08:48 PM 09-03-12
作者: 鐵之侍:

唔出奇,話哂都已經賣o左身俾台灣佬做肉便器
Dangerous-boy 11:05 PM 09-03-12
作者: 鐵之侍:

唔出奇,以前都跳過超獸戰隊、激走戰隊(只播美版)、救急戰隊和未來戰隊幾套。
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面