Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
日本動漫畫討論版>車田正美「聖闘士星矢 LEGEND of SANCTUARY」新作CG映画6月21日公開決定!丨アテナ役:ももクロ佐々木彩夏
婠婠 03:04 AM 08-30-15
作者: 小嘉:
大人既理由....
被告侵權
唔知係咪白羊開賣
今話作畫好穩想講下
尼路 10:39 AM 08-30-15
吓……聖鬥士幾時同叮噹一樣咁惡的……
真!DC 10:47 AM 08-30-15
截圖出事??
由手機版發出
神龍 01:04 AM 08-31-15
唔通條魚要面對身都無變過就end game落台嘅命運aaa
神名レオ 09:23 AM 08-31-15
作者: 神龍:
唔通條魚要面對身都無變過就end game落台嘅命運aaa
照老套戲情推斷
應該最尾奧丁神衣同把古古古神槍自爆
跟住12人再著返黃金神聖衣一齊撞死落機
全劇完
casio 10:04 AM 08-31-15
其實今集算唔算補元番點解黃金聖衣之前硬食波菜幾嘢都冇乜事,但係俾兩個二級神一嘢打碎……因為十幾分鐘前黃金聖衣先俾人搾乾完
婠婠 02:17 PM 08-31-15
宜家直頭覺得落冥界果幾件係假貨:O)
京9999 03:13 PM 08-31-15
雖然估到套奧丁聖衣會出番黎
但笨大駃唔駃咁昆水 出個黃金版
(原色好睇D)

終於有個POST可以講番
莎月美希 04:20 PM 08-31-15
作者: 婠婠:
宜家直頭覺得落冥界果幾件係假貨:O)
其實當時海王call 唔到黃金聖衣,只係臨時幻化左5件鱗衣,
之後就傳左過去俾5小強用,結果一野散晒。
由手機版發出
京9999 05:17 PM 08-31-15
作者: 莎月美希:
其實當時海王call 唔到黃金聖衣,只係臨時幻化左5件鱗衣,
之後就傳左過去俾5小強用,結果一野散晒。
由手機版發出
原來係咁嘅 宜家E度個時間仲未海皇仲未SEND聖衣出去
係等E邊打完先SEND過去(星矢宜家比人SM緊)
咁宜家比人吸乾哂 所以比人一打就散

但件人馬明明係爛左架WO~去到冥界又無事...............穆先生咁快手?
赤兵尉SETH 07:34 PM 08-31-15
有幕好似人馬整蠱獅子一齊中洛基個招咁
最硬既聖衣果然都係底衫同繃帶...
yeah yeah 02:43 PM 09-01-15
作者: 京9999:
原來係咁嘅 宜家E度個時間仲未海皇仲未SEND聖衣出去
係等E邊打完先SEND過去(星矢宜家比人SM緊)
咁宜家比人吸乾哂 所以比人一打就散

但件人馬明明係爛左架WO~去到冥界又無事...............穆先生咁快手?
對2神....咩都散啦....(唔計神衣)
stonekeung 12:46 AM 09-06-15

係12日晚12點播
T.K. 02:49 AM 09-09-15

:0)
stevenfan 01:18 PM 09-09-15
作者: T.K.:

:0)
肯講蛇夫座
supermanlady 01:40 PM 09-10-15
車田正美原作による久織ちまき「聖闘士星矢セインティア翔」のドラマCD化が決定した。
10月19日に発売される月刊チャンピオンRED11月号(秋田書店)に付属する。

翔子:鈴木愛奈
響子:M・A・O
城戸沙織:水瀬いのり
美衣:Pile
ルミ:大橋彩香
エリス:小林ゆう
アテ:立花理香
アテの妹:高野麻里佳
ミロ:櫻井孝宏
アイオリア/アイオロス:梅原裕一郎

婠婠 12:33 AM 09-12-15
下話完
雙魚真MVP
stevenfan 02:05 PM 09-12-15
蜀山劍俠www
神龍 11:51 PM 09-12-15
抗毒魚
言吾矢口 04:52 AM 09-13-15
夠材料做機戰式戰棋GAME啦~~~~
小嘉 06:17 AM 09-13-15
MVP 竟然係魚
casio 07:17 AM 09-13-15
魚:成日俾人打面,今次終於打翻人,超爽
尼路 10:59 AM 09-13-15
抗毒果然好重要
Time 02:39 PM 09-13-15
今次海鮮族真係算爭返D氣,雖然巨蟹係冥王神話已經叫威過...

P.S TVB都算追得好貼,本地BANDAI應該有幫手
神風@AMD 02:58 PM 09-13-15
作者: Time:
今次海鮮族真係算爭返D氣,雖然巨蟹係冥王神話已經叫威過...

P.S TVB都算追得好貼,本地BANDAI應該有幫手
因為要賣玩具,所以
笨大D玩具片,全部追得好貼
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面