Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-19-05, 11:59 AM   #276
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 邦。AxC
chris paul ...最佳新人應該走唔甩啦...
對住馬刺 , 5stl1to ... 好穩定
爭一個 ast 就 t.double!!!
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-05, 12:12 PM   #277
Zaku
The One

rockets 53:52 反超~
舊 12-19-05, 12:24 PM   #278
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 啤梨王子
所以呢隊波只係打一個t-mac
http://www.nba.com/rockets/news/Rock...60825-822.html

0岩0岩係CBA簽左Stephen 返黎...唔知勁唔勁架呢....都好似仲未出過場...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-05, 12:41 PM   #279
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Zaku
rockets 53:52 反超~
t-mac 場場波都上場43-44分鐘
鐵人都死啦...

head 怒射三分10中4
暫時都幫輕到火箭d得分

舊 12-19-05, 12:51 PM   #280
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Swift 真係好唔掂...明哥冇出但佢都仲係冇表現
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-05, 12:59 PM   #281
宮本俊
Insane Gamer
漫無目的在周圍遊蕩

T-MAC最後一擊.....得左
原來仲未完.....

至於這兒,已經沒有值得我留戀的地方,後會無期
宮本俊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-05, 01:10 PM   #282
宮本俊
Insane Gamer
漫無目的在周圍遊蕩

成功擊退湖人
不過火箭既前景都係......

至於這兒,已經沒有值得我留戀的地方,後會無期
宮本俊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-05, 01:28 PM   #283
魚伕
Moderator

引用:
作者: Penny仔
Swift 真係好唔掂...明哥冇出但佢都仲係冇表現
T-mac出返後...明哥平均場場都拎20以上喎...
其實係你地心目中想明哥有乜表現架姐...

個人就覺得佢差左d籃板...學KG咁拎多d就最好了...
舊 12-19-05, 01:29 PM   #284
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

引用:
作者: 宮本俊
成功擊退湖人
不過火箭既前景都係......
火箭呢 d 球隊嘅陣容真係好睇唔好使,勁人唔係冇,但係化學作用就唔多好,
t-mac 同姚明周圍嘅綠葉型球員呢幾年有唔少,但係冇一個係可以擔得到大旗,
要搵一個可以提供穩定得分﹙第三得分點﹚以及一個搶籃板勁嘅球員真係唔容易。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-05, 01:38 PM   #285
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
Artest玩得咁串, 我想Pacers而家已經放棄左佢了
Artest 若要show off 自己進攻能力, 請去Hawks...
pacers9成唔會要返佢, j o'neal講明, 有佢冇我
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-05, 01:40 PM   #286
Zaku
The One

76:74....... 意為打完 Q3

另.... 明哥有乜事?? 唔打既??
舊 12-19-05, 01:41 PM   #287
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
wink

引用:
Artest玩得咁串, 我想Pacers而家已經放棄左佢了
Artest 若要show off 自己進攻能力, 請去Hawks...
artest 攻守兼備,去到 hawks 一定做到大佬,話唔定有一番作為添!

依家傳言滿天飛,連公牛隊都有份。我本身唔係唔鍾意 artest,話晒佢打過公牛隊,
但係一個唔覺意俾佢重返公牛隊打波,我驚會影響公牛隊現有嘅化學作用,
而且我唔想公牛隊換走現有嘅球員去換 artest,所以溜馬個經理千祈唔好打公牛隊主意。

此篇文章於 12-19-05 01:46 PM 被 阿聰 編輯。
舊 12-19-05, 02:03 PM   #288
Penny仔

引用:
作者: 魚伕
T-mac出返後...明哥平均場場都拎20以上喎...
其實係你地心目中想明哥有乜表現架姐...

個人就覺得佢差左d籃板...學KG咁拎多d就最好了...
我講緊Swift
舊 12-19-05, 02:05 PM   #289
魚伕
Moderator

引用:
我講緊Swift
了解...誤會左...
舊 12-19-05, 02:16 PM   #290
Penny仔

引用:
作者: 阿聰
artest 攻守兼備,去到 hawks 一定做到大佬,話唔定有一番作為添!

依家傳言滿天飛,連公牛隊都有份。我本身唔係唔鍾意 artest,話晒佢打過公牛隊,
但係一個唔覺意俾佢重返公牛隊打波,我驚會影響公牛隊現有N化學作用,
而且我唔想公牛隊換走現有N球員去換 artest,所以溜馬個經理千祈唔好打公牛隊主意。
Bulls冇必要唧rtest 做進攻第一選擇la
舊 12-19-05, 02:18 PM   #291
阿聰

wink

引用:
Bulls冇必要唧rtest 做進攻第一選擇la
呢下唔驚,最驚佢同 hinrich 爭做大佬。

舊 12-19-05, 02:24 PM   #292
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
我講緊Swift
咪係囉
swift係灰熊一直打得唔錯
上兩季平均都有10分以上
但係一去到rockets就....

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-05, 03:39 PM   #293
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Zaku
76:74....... 意為打完 Q3

另.... 明哥有乜事?? 唔打既??
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=2264757
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-05, 07:30 PM   #294
Easyman
Senior Gamer
巴斯光年

註冊日期: Nov 2005
The Raptors placed starting PG Jose Calderon on the inactive roster

who can tell me why?

Easyman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-05, 01:37 AM   #295
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
今日bt 左1994年 US Dream Team ii vs Russia 場波( 唔知咩比賽爭金牌 )
睇到當年由Kevin & Larry Johnson , Dumars , Kemp, Coleman , Miller, Price ,
O'neal, Mourning 組成0既dream team
發覺90年代0既球星真係好厲害
而我都有bt睇過04年奧運美國隊0既比賽
我終於明點解d人唔叫宜家0既美國隊做dream team
當年0既dream team 0既球員個個外圍準( 連莫寧都入左個3分 ) ,
速度快( 不斷快攻得分 ) , 切入破壞力強 , 傳球好 , 內線得分有極大威脅
對比起宜家d 球員 ... 質素真係有d距離
近年nba 勁0既3分射手好似買小見小 ,
本季nba三分命中最多0既十位球員, 得redd同billups 過.45命中率
有量又有質0既射手真係稀有動物

舊 12-20-05, 10:49 AM   #296
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
作者: Easyman
The Raptors placed starting PG Jose Calderon on the inactive roster

who can tell me why?
好似係heel有事,唔記得左....
今日連charlie V都冇出...
不過又贏到波喎

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
舊 12-20-05, 11:05 AM   #297
魚伕
Moderator

引用:
今日bt 左1994年 US Dream Team ii vs Russia 場波( 唔知咩比賽爭金牌 )
睇到當年由Kevin & Larry Johnson , Dumars , Kemp, Coleman , Miller, Price ,
O'neal, Mourning 組成0既dream team
當年0既dream team 0既球員個個外圍準( 連莫寧都入左個3分 ) ,
速度快( 不斷快攻得分 ) , 切入破壞力強 , 傳球好 , 內線得分有極大威脅
本季nba三分命中最多0既十位球員, 得redd同billups 過.45命中率
唔睇質素呢方面...只係睇heart就已經差好遠...
近年夢幻0既教練請親D大牌球星都話唔得閒/詐病....退而其次就請D次級球星...
質素同合作度大減...亦因為佢地都算係球星關係...
教練總想佢地出場時間平均...唔夾都要照出...輸緊亦要照出...
而佢地係對住近年越黎越接近NBA水準0既球隊(阿根廷,德國)...
已經唔可以淨係用個人技術去羸...而相對鬥心同合作度都唔夠對手強...
夢幻輸波已經唔再係不可能的事...

以前每到奧運都好渴望睇到夢幻比賽...D星級球星合作起上黎...好睇之餘又夠晒屈機...
依家就只睇到佢地無鬥心,獨食,合作度低,失誤多...
一句講晒...唔出最強0個幾個...往後的夢幻就不再夢幻...
舊 12-20-05, 12:52 PM   #298
sgouki
gakky奸爸dee

引用:
邊度有得dl,好想睇返......
話時話dream 由第幾屆奧運開始?

舊 12-20-05, 01:04 PM   #299
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
作者: sgouki
邊度有得dl,好想睇返......
話時話dream 由第幾屆奧運開始?
好似係由巴塞隆拿奧運開始??
84年??

舊 12-20-05, 01:10 PM   #300
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: 啤梨王子
好似係由巴塞隆拿奧運開始??
84年??
92年

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
YAHOO NBA FANTASY05-06 討論區 Penny仔 體育版 465 04-23-06 03:55 PM
[NDS]牧場物語 Colobocle Station DS 情報&討論區 Vol 2 [美版 2006年6月發售] neo2046 手提遊戲機討論版 187 04-12-06 04:08 PM
NBA 討論區 VOL. 10 - 請轉到 VOL. 11 繼續討論 阿聰 體育版 999 11-29-05 12:21 PM

現在的時間是 02:01 PM

手機版 | APP版