Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
Metal Gear NT 07:41 PM 11-28-03
今日o係你度一次過買左
兩隻Eminem
Britney、Beyonce各一隻

有冇辦法搵到The Eminem Show初回版?(有隻DVD)
一一 10:36 PM 11-28-03
基仔隻碟賣幾銀丫??
會唔會過百???(有人話已經炒過百 )
過百既話,我無錢買><"
KIM 12:37 AM 11-29-03
去lee度就知啦!
基仔fans專區﹕
macross7ra 02:10 PM 11-29-03
唔該
Jam Project 1月1日出個隻DVD 究竟幾錢
KIM 12:20 AM 11-30-03
作者: :
Originally posted by macross7ra :
唔該
下周回覆呀!
06:01 PM 11-30-03
Kim~!
我想問何韻詩新碟大約幾時出?
無賴男 01:32 AM 12-02-03
金仔!仲有無基仔新碟和精選?how much?我想星期5或6去買~
thx
KIM 03:03 AM 12-02-03
TO : 海賊‧路飛 : wait!真實時間未確定!!!

TO : 有!海鮮價!一定平過HMV!!!
HIM 02:43 AM 12-04-03
鄭中基係咪有新碟出?
KIM 04:12 AM 12-04-03
Originally posted by minghim :
鄭中基係咪有新碟出?
y!
KIM 01:23 PM 12-04-03
Originally posted by 海賊‧路飛 :
Kim~!
我想問何韻詩新碟大約幾時出?
約月中至底!未有ORDER FORM!

Originally posted by minghim :
鄭中基係咪有新碟出?
都未未有ORDER FORM!
不過會再遲D先出!!!:@_@":

Originally posted by macross7ra :
唔該
仲未有料!WAITING中......
02:14 PM 12-04-03
Originally posted by KIM :
約月中至底!未有ORDER FORM!
ok!thx you very much!!!
HIM 07:11 PM 12-04-03

都未未有ORDER FORM!
不過會再遲D先出!!!:@_@":

thx, 另外知唔知大衛營原聲碟會唔會有得賣?
KIM 07:46 PM 12-04-03

thx, 另外知唔知大衛營原聲碟會唔會有得賣?
有冇話出呀?
URA 08:47 PM 12-04-03
有冇話出呀?
依隻碟好似係場內限定
KIM 10:30 PM 12-04-03
Originally posted by 浦島景太郎 :

依隻碟好似係場內限定
我完全不知是什麼?
HIM 11:28 PM 12-04-03
Originally posted by 浦島景太郎 :

依隻碟好似係場內限定
場內可以用分換, 但冇話場內限定
HIM 11:28 PM 12-04-03
我完全不知是什麼?
森美小儀歌劇團舞台劇"大衛營"原聲大碟
街車王 11:34 AM 12-05-03

場內可以用分換, 但冇話場內限定
但隻碟有寫not for sale
就算有得賣街外人多數唔會買
macross7ra 09:30 AM 12-06-03
kim
我今日出旺角呀..
點算呀>o<
KIM 12:08 PM 12-06-03
kim
我今日出旺角呀..
點算呀>o<
出law!大個仔啦!:@_@":
Jamie 12:11 PM 12-06-03
昨天去到天音... 比95蚊嚇到打個突...
好在有KIM價!! 遊戲基 80蚊入手!! 大家仲等咩呀!!!
(好似賣廣告咁 ^^'')
KIM 12:15 PM 12-06-03
Originally posted by Jamie :
昨天去到天音... 比95蚊嚇到打個突...
好在有KIM價!! 遊戲基 80蚊入手!! 大家仲等咩呀!!!
(好似賣廣告咁 ^^'')
hahaha......不過,個價是成日變的!!!
shukei 12:36 PM 12-06-03
我知係where la
thx again
macross7ra 12:38 PM 12-06-03
出law!大個仔啦!:@_@":
我係話我還未知你地定到價錢未呀...=.=++
我出開去呀...=.=
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62  ... 最後

返回主題版面