Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
小昭Teddy 01:18 PM 10-08-13
作者: initial:
Ios7 用一隻手指從底向上掃就出setting好唔慣。 成日掃緊網頁時就掃左個setting 出黎。
可以set係app入面唔會出現control center, 剩係係home screen先會有

作者: 凍檸茶:
第一日上網訂咗部,
几時會送貨

我部NOKIA已經打打地柴, 頂唔得耐
由手機版發出

凍檸茶 09:34 AM 10-12-13
15 有機\/
2009 03:58 AM 10-13-13
開個人熱點又會開埋藍牙
Metal Gear NT 09:58 AM 10-13-13
作者: 2009:
開個人熱點又會開埋藍牙
可以用Bluetooth發射hotspot signal嘛
不過你turn on hotspot佢會問你WIFi/USB or Bluetooth
揀WiFi/USB咪唔會著BT囉
Anson225 08:55 PM 10-16-13
作者: initial:
Ios7 用一隻手指從底向上掃就出setting好唔慣。 成日掃緊網頁時就掃左個setting 出黎。
go to setting>control center> turn off "available in app"
凍檸茶 11:49 AM 10-07-13
第一日上網訂咗部,
几時會送貨

我部NOKIA已經打打地柴, 頂唔得耐
由手機版發出
DC 97 10:11 AM 10-08-13
岩岩5C入手~好多年冇用IPHONE
有D APP唔同左擺位,唔太慣
WHATSAPP都唔唔識SEND ICON
KUTAR# 10:06 AM 10-13-13
作者: DC 97:
岩岩5C入手~好多年冇用IPHONE
有D APP唔同左擺位,唔太慣
WHATSAPP都唔唔識SEND ICON
鍵盤設定未新增表情符號鍵盤?
凍檸茶 10:16 AM 10-15-13
新機到手, 第一次使唔使先叉電先??????
由手機版發出
Metal Gear NT 08:49 PM 10-15-13
新機到手, 第一次使唔使先叉電先??????
由手機版發出
應該有一半電
正常用就得
凍檸茶 12:27 PM 10-16-13
尋晚照叉了, 去埋先達貼MON,要搵個殼比佢用
由手機版發出
凍檸茶 02:00 PM 10-16-13
好唔慣
搞梗連絡人,
點樣set 電量用% 顯示??
我見我d fd 都係用%, 但而家我得粒電池,
由手機版發出
Metal Gear NT 02:26 PM 10-16-13
好唔慣
搞梗連絡人,
由手機版發出
Setting>General>Usage
Battery set返%
Metal Gear NT 11:11 PM 10-22-13
Apple Special Event Live
http://www.apple.com/apple-events/october-2013/
pet3 02:37 PM 10-16-13
好唔慣
搞梗聯絡人,
由手機版發出
設定>一般>用量>電電百份比
MAN 07:53 AM 10-20-13
-----del-----
凍檸茶 02:49 PM 10-16-13
THANKS THANKS
由手機版發出
凍檸茶 02:58 PM 10-16-13
以前長按主按鈕, 就可以SHOW 用梗乜APP,
之后長按, 可以刪除,
IP5S 有冇呢功能
長按冇反應
由手機版發出
Metal Gear NT 03:07 PM 10-16-13
以前長按主按鈕, 就可以SHOW 用梗乜APP,
之后長按, 可以刪除,
IP5S 有冇呢功能
長按冇反應
由手機版發出
你指quit background app?
Double click Home出已開啟app
往上掃quit app
凍檸茶 03:23 PM 10-16-13
THANKS,
用HOTSPOT 可唔可以只用WIFI ,唔用藍芽
由手機版發出
2009 08:37 PM 10-16-13
THANKS,
用HOTSPOT 可唔可以只用WIFI ,唔用藍芽
由手機版發出
要手動熄...
凍檸茶 12:14 PM 10-17-13
玩咗一日,
先知响數字開鎖度,可以指紋開鎖
好好玩
由手機版發出
凍檸茶 02:45 PM 10-17-13
向上拉, 可唔可以自己SET,
我想SET 3G開閂, 同HOTSPOT 開閂
唔想下下入SETING
由手機版發出
貓太部 05:38 PM 10-19-13
昨日上台買咗部32gb 5c 紅色俾老婆用,好靚,我覺得比5s仲靚,因為5s缐條太多,
反而5c個設計一致d,好似一體成型,更有美感,感覺更apple,物料係膠唔緊要,效果係視付佢做得靚唔靚,
5c咁靚嘅膠我真係未喺電話上見過,如果做得唔靚,就算真金打造都係肉酸,
其實5c部機個siza同用色,揸起上手用係好靚,如果重量可以輕返d就更好,唔知下年仲有冇機會有6c呢.............
nefrezx 10:32 PM 10-22-13
http://www.apple.com/apple-events/october-2013/
今晚又有返直播睇
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面