Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-19-13, 06:46 PM   #251
gsw
God of Gamer
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: 小嘉 查看文章
又痴咩線

54%控球
射左8球
一球都唔入

人地46%射3球就收皮

去死啦笨大
真係無心機LOGIN

睇見D咁唔合比例既數據真係令人好火
轉頭下場
你射1入1仲想點呀

3 0張雲巴好恐怖

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-13, 06:50 PM   #252
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
拿,維他奶,我幫你搞掂左銀河啦
可唔可以冠軍靠你自己啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-13, 06:54 PM   #253
pc81098
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID8564-4619-8489
PSN  IDpc81098
XBox Live Gamertagpc81098k2
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
拿,維他奶,我幫你搞掂左銀河啦
可唔可以冠軍靠你自己啦
希望布力般高抬貴手啦
pc81098 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-13, 08:47 PM   #254
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
隻GAME其實係咪無前鋒

抽完又傷
傷完又抽唔番前鋒
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-13, 09:27 PM   #255
stinkychan08
Insane Gamer
星仔

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDSTINKYCHAN
完場前5min被連入2球反勝為敗
恭喜維他奶
stinkychan08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-13, 09:43 PM   #256
pc81098
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8564-4619-8489
引用:
作者: stinkychan08 查看文章
完場前5min被連入2球反勝為敗
恭喜維他奶
咁戲劇性 睇到七十分鐘我已經無眼睇
舊 10-19-13, 09:44 PM   #257
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
同小+最後一場交換左位置
小+要降班
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-13, 09:49 PM   #258
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

所羅門~我返黎啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-13, 09:54 PM   #259
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
傷左7個...............

站(2024/05/25,05/26)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-13, 09:55 PM   #260
stinkychan08
Insane Gamer
星仔

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDSTINKYCHAN
引用:
作者: pc81098 查看文章
咁戲劇性 睇到七十分鐘我已經無眼睇
天堂跌落地獄 你睇下我頭先果場d數據真係
你隊波好多combo, 難怪咁勁
stinkychan08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-13, 10:00 PM   #261
pc81098
Crazy Gamer

引用:
作者: stinkychan08 查看文章
天堂跌落地獄 你睇下我頭先果場d數據真係
你隊波好多combo, 難怪咁勁
我由頭俾契弟砌到尾...今屆雙殺我

無前鋒唯有靠COMBO 奪冠純粹係托迪幫我開左個好頭,六場入十二球
舊 10-19-13, 10:01 PM   #262
小嘉
The One

引用:
作者: fiendray 查看文章
同小+最後一場交換左位置
小+要降班
預左架啦

今日未嬴過一場

聽日又係拎得2分

前鋒都唔識入波

抽黎抽去都係廢人

自我D前鋒傷晒就無好過

放棄唔再理

此篇文章於 10-19-13 10:13 PM 被 小嘉 編輯。
舊 10-19-13, 10:06 PM   #263
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
引用:
作者: pc81098 查看文章
我由頭俾契弟砌到尾...今屆雙殺我

無前鋒唯有靠COMBO 奪冠純粹係托迪幫我開左個好頭,六場入十二球
多謝恩公令我唔使做二班契弟
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-13, 08:18 AM   #264
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

爭1隊開波~邊個入B隊~?

舊 10-21-13, 08:46 AM   #265
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537

警告!!
請屯門隊LOGIN!!
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-13, 09:08 AM   #266
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

踢我b隊入le啦~

舊 10-21-13, 03:18 PM   #267
okabe

註冊日期: Aug 2002
日頃より「パニーニフットボールリーグ」をご利用いただき、誠にありがとうございます。

PFLユーザーの皆様に好評いただいております「お友達紹介キャンペーン」の期間延長と、11/1より行います「300ポイントプレゼント」開始の告知をさせて頂きます。

▼「お友達紹介キャンペーン」期間
 ~12/31 23:59 まで延長
※日時は変更の可能性がありますのでご了承ください。

▼「300ポイントプレゼント」期間
11/1 9:00 ~ 12/31 23:59
1人紹介につき300ポイント

▼キャンペーン対象カード
・ハビ・マルティネス STAR+
・シャビ・エルナンデス STAR+
・クラウディオ・マルキジオ STAR+

▼紹介の上限
・期間中(11/1 9:00 ~ 12/31 23:59)15人まで。

今後とも「パニーニフットボールリーグ」をよろしくお願いいたします!
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-13, 03:22 PM   #268
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: okabe 查看文章

▼「300ポイントプレゼント」期間
11/1 9:00 ~ 12/31 23:59
1人紹介につき300ポイント
有得睇~無得食~

舊 10-22-13, 06:01 PM   #269
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
入左無制限league,無眼睇~

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 01:08 PM   #270
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
咩事,杯賽同組全部無課隊

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 02:52 PM   #271
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: sugihara 查看文章
咩事,杯賽同組全部無課隊
<=杯賽同組全部無課隊+1

站(2024/05/25,05/26)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 03:09 PM   #272
psidef

註冊日期: Apr 2007
我想入返o的咭打杯賽, 有無人反對?

舊 10-23-13, 03:19 PM   #273
小嘉
The One

有得set杯賽同聯賽出唔同人麻

有咩好反對
舊 10-23-13, 05:05 PM   #274
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:

有咩好反對
問o左先費事有咩誤會

舊 10-23-13, 05:12 PM   #275
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:

有咩好反對
事先申報定比較好吧
始終我地都係無課金制
佢入左卡,雖然唔會出
不過實際有無影響都無100%可以確定
仲有入卡可以加PT的
講清楚費事有誤會,好正確
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Panini Football League VOL.9 fiendray PC電腦遊戲討論版 2337 10-03-13 11:33 AM
Panini Football League VOL.7 - GAF第九屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1172 05-15-13 11:17 AM
Panini Football League VOL.6 - GAF第六屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1050 04-22-13 09:31 PM
Panini Football League VOL.4 - GAF第二屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1073 03-25-13 08:23 PM
Panini Football League VOL.3 - GAF無金聯始動!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1155 03-20-13 09:49 AM

現在的時間是 09:57 PM

手機版 | APP版