Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
黃昏之魔彈 08:02 PM 08-03-05

copy from hk-tf
半熟蕃茄 10:18 PM 08-03-05
作者: 黃昏之魔彈:
邊度有衛星參謀$109 ar???
日本百貨公司"三月"有...........今日仲有幾盒
黃昏之魔彈 10:20 PM 08-03-05
作者: frankieccc:
日本百貨公司"三月"有...........今日仲有幾盒
係邊ka?
半熟蕃茄 10:41 PM 08-03-05
係邊ka?
causeway bay.........sogo對面
redfish 10:45 PM 08-03-05
causeway bay.........sogo對面
千色店都有
卡路士carlos 03:28 AM 08-07-05
大家好...........我係新加入.......
最近買左隻消防車柯柏文(大隻0個隻..........不過係us ver............$368)
請問其實同日版有乜唔同?同埋日版係咪斷左貨?
同埋同系列隻麥加登要幾錢左右?
thx
呢隻?? :-)

你係邊度買ga???
thank you :-)
chuntaky 10:17 AM 08-07-05
作者: 卡路士carlos:

你係邊度買ga???
兆萬有得賣
冇睇 price :-)
redfish 10:37 AM 08-07-05

你係邊度買ga???
呢隻不是消防車, 是貨櫃車頭.
半熟蕃茄 12:30 PM 08-07-05

你係邊度買ga???
我0個隻係銀河柯柏文............你講呢隻而家好貴下..........要成千..........
黃昏之魔彈 07:38 PM 08-24-05
從其他forum見到GF又有新野
今次係音波 :-) 仲有隻變色老麥 :-)

Super Bus 02:15 PM 09-01-05
今日漫畫舖新入貨, 呢架 Type-R 亦係今日新到, 即刻入左

如果唔話你地聽佢識變身,
你地又會唔會以為佢係單純一架 1/24 o既 Type-R 警車模型呢? :-)

有埋內籠呢個先至正! :-)

另一架同樣係變型金剛o既掃把佬

Type-R o既引擎, 其實亦係武器

加警棍一支

變型! 我係 Prowl, 博派o既軍事戰略家

警棍唔用果陣就放o係呢度

戰鬥格

同掃把佬 Smokescreen 合照

超無聊 :-)
明日菜你地想試下呢架辣車?! :-)

變型金剛本來我都已經冇玩好耐, 但係呢個 BT 系列真係好吸引,
我覺得咁多架 BT 系列之中最正就係掃把佬同呢架 Type-R,
而且呢架 Type-R 仲係 BT 系列之中第一架警車款,
佢仲有一架普通版藍色 Type-R, 不過都係警車色正D~ :-)
話就話可以變型, 但係我好少玩變型, 驚整花車身 :-)
而且當作為一架 1/24 o既模型擺設亦係唔錯~ :-)

相比日本版, 美國版果架我覺得反而冇咁靚啦,
o係 Comic-con 影o既, 大家可以作比較...

多謝觀賞~ :-)
黃昏之魔彈 08:15 PM 09-21-05
GF音波同甲威龍都出左
$228同$350

隻甲威龍係限定版...都唔知買唔買好...好似好貴咁
半熟蕃茄 10:35 PM 09-21-05
GF音波同甲威龍都出左
$228同$350

隻甲威龍係限定版...都唔知買唔買好...好似好貴咁
音波$219入手.........
其實甲威龍個價都ok.........同老麥差唔多價
redfish 04:14 PM 10-05-05
BTA-1和BTA-2葵涌廣場2樓各賣268
Miss Right Faye 10:37 AM 10-07-05
作者: redfish:
BTA-1和BTA-2葵涌廣場2樓各賣268
想問邊度仲有 BT-13 Laserwave Mazda RX-8 ??
灣仔玩具街有無? thxthx
redfish 10:39 AM 10-07-05
作者: Miss Right Faye:
想問邊度仲有 BT-13 Laserwave Mazda RX-8 ??
灣仔玩具街有無? thxthx
現在呢款只見宇宙船會入貨
Miss Right Faye 02:27 PM 10-07-05
現在呢款只見宇宙船會入貨
多謝 :-) 一陣放工去睇下先 :-)
redfish 02:36 PM 10-07-05
多謝 :-) 一陣放工去睇下先 :-)
呢隻貨旺角鋪一補貨好快又會賣左, 去銅鑼灣睇左先安全d.
Miss Right Faye 03:52 PM 10-07-05
呢隻貨旺角鋪一補貨好快又會賣左, 去銅鑼灣睇左先安全d.
>_<
銅鑼灣邊度?
redfish 04:25 PM 10-07-05
>_<
銅鑼灣邊度?
宇宙船銅鑼灣分店, 銅鑼灣中心地庫, 近維園
Miss Right Faye 05:06 PM 10-07-05
宇宙船銅鑼灣分店, 銅鑼灣中心地庫, 近維園
Thx :>
redfish 06:12 PM 10-07-05
http://www.geocities.jp/hetare_d_max...SoundWave.html
Miss Right Faye 11:36 PM 10-07-05
thx redfish
真係俾我係銅鑼灣買到, 佢本來話賣晒, 但原來有最後一架 :-)
音波....正
雪舟等楊 02:29 PM 10-08-05
知唔知邊度仲有貨 :-) :-)
river 08:10 PM 10-08-05
作者: 雪舟等楊:
知唔知邊度仲有貨 :-) :-)
i want to know also and how much?? thx
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面