Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-11, 10:49 PM   #251
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: Sar8 查看文章
因為GeoHot話下一步就係搞WP7
所以微軟就跨口話只要Geohot肯搞就比埋部WP7佢搞

雖然好大聲
但係呢單野就冇消息
Geohot好似冇講wp7
借佢地黎宣傳o者, 好多人都唔知wp7呢樣野既存在

舊 05-05-11, 09:25 AM   #252
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
作者: ai. 查看文章
我反而想知ms真係有送wp7比人嗎?
引用:
作者: Sar8 查看文章
因為GeoHot話下一步就係搞WP7
所以微軟就跨口話只要Geohot肯搞就比埋部WP7佢搞

雖然好大聲
但係呢單野就冇消息
Geohot好似冇講wp7
“#geohot if you want to build cool stuff on #wp7, send me email and the team will give you a phone – let dev creativity flourish #wp7dev”.

http://www.geek.com/articles/mobile/...hone-20110120/

舊 05-05-11, 10:03 AM   #253
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
借佢地黎宣傳o者, 好多人都唔知wp7呢樣野既存在
好多人知, 都當他不存在
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 10:23 AM   #254
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: diabloex 查看文章
好多人知, 都當他不存在
nokia 出機後會多D人留意.
但我覺得都係一樣死.

舊 05-05-11, 10:25 AM   #255
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
手機我以前都用過 win mobile, 結果而家都轉投 android 了........
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 10:38 AM   #256
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: wing 查看文章
nokia 出機後會多D人留意.
但我覺得都係一樣死.
Nokia 原本係我最愛..
已經走錯幾年路, 現在還走去第二個深淵..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 10:49 AM   #257
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
我只係知部分同時用iphone同PS3既人有精神分裂o者...
當Geohot jb iOS就讚佢係神, 轉個頭jb PS3就係咁鬧...

OT了

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 11:05 AM   #258
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
其實WP7幾好的,不過因為我買ip4係為左隨時玩到5pb同CAVE既GAME,所以5pb同CAVE未係WP7出GAME前我諗我都唔會用WP7住

舊 05-05-11, 11:48 AM   #259
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
作者: D-Joe 查看文章
其實WP7幾好的,不過因為我買ip4係為左隨時玩到5pb同CAVE既GAME,所以5pb同CAVE未係WP7出GAME前我諗我都唔會用WP7住
其實宜家有冇wp7用XBLA game

舊 05-05-11, 12:17 PM   #260
IDGAF
The One

引用:
作者: Number Two 查看文章
其實宜家有冇wp7用XBLA game
無接觸過WP7,雖然有同名作品,
不過佢D GAME應該唔係直接用XBLA版,但都有成就分。

http://www.xbox360achievements.org/games/wp7/

舊 05-05-11, 06:51 PM   #261
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
今個weekend 銀會員可免費online.
http://www.xbox.com/zh-HK/freegoldweekend
不過唔知剩係COD7抑或所有game?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 08:24 PM   #262
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
引用:
作者: 破戒僧 查看文章
我只係知部分同時用iphone同PS3既人有精神分裂o者...
當Geohot jb iOS就讚佢係神, 轉個頭jb PS3就係咁鬧...

OT了
我真係唔係好明點解神機信徒咁神心,只係一部遊戲機姐,乜都要將佢神級化。
講真有錢有時間玩晒所有平台既console先係識得享受既人生,硬係就唔明係要將神機出既game講到就特別好特別靚。

但又唔見用iPhone既時候會去神化iOS既game和去挑android機

舊 05-05-11, 08:31 PM   #263
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: Spoiler 查看文章
我真係唔係好明點解神機信徒咁神心,只係一部遊戲機姐,乜都要將佢神級化。
講真有錢有時間玩晒所有平台既console先係識得享受既人生,硬係就唔明係要將神機出既game講到就特別好特別靚。

但又唔見用iPhone既時候會去神化iOS既game和去挑android機
D FANBOY就係咁...

舊 05-05-11, 11:25 PM   #264
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: D-Joe 查看文章
我都睇好wp7, 未來apple既對手唔係andriod, 係wp7.

舊 05-05-11, 11:53 PM   #265
keungchai
Junior Member

註冊日期: Mar 2006
有無人想買XBOX360手制
我想買XBOX 360個PC接收器
我見到一套320蚊
我出130蚊
你出190蚊就可以買到XBOX360既原裝手制
keungchai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 11:56 PM   #266
IDGAF
The One

引用:
作者: keungchai 查看文章
有無人想買XBOX360手制
我想買XBOX 360個PC接收器
我見到一套320蚊
我出130蚊
你出190蚊就可以買到XBOX360既原裝手制
究竟你「買」定「賣」?
同埋買賣區係下面…

舊 05-05-11, 11:57 PM   #267
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
個接收器有雜牌貨都係一百幾十蚊o者

舊 05-05-11, 11:58 PM   #268
naytk
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDfatyan
3DS Friend Code4511 0437 1153
PSN  IDyanchimkay
XBox Live Gamertagktyan
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
究竟你「買」定「賣」?
同埋買賣區係下面…
佢想同你夾錢買
naytk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 12:04 AM   #269
IDGAF
The One

引用:
作者: naytk 查看文章
佢想同你夾錢買
其實唔知點解我睇得明…
佢意思係兩個人夾錢買一個有PC接收器的XBOX360手1掣,
佢只要PC接收器。

舊 05-06-11, 01:06 AM   #270
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: diabloex 查看文章
Nokia 原本係我最愛..
已經走錯幾年路, 現在還走去第二個深淵..

nokia如果出android應該有可為. 但出wp7 應該都係攬住死.

n記同m記不同之處係, mobile phone只係M$的副業, 死左對core business冇影響, 而且佢地大把錢燒. 但nokia 唔同. 而且佢行錯咁多步, 可以話玩完ga la. 可惜

舊 05-06-11, 10:14 AM   #271
ys10
Senior Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
其實唔知點解我睇得明…
佢意思係兩個人夾錢買一個有PC接收器的XBOX360手1掣,
佢只要PC接收器。
其實人地都講得幾清楚ar, 有咩問題........

anyway......
呢set 野個制好似係舊手制wor
可能冇咩人想要
ys10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 03:48 PM   #272
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
[路過]咩叫神機信徒? 原來GAF都仲有分派既人存在

好遊戲邊部主機都有,只在乎你去唔去讚賞,定只係選擇性讚賞,
我又唔覺有人將PS3神級化,遊戲質數係眾玩家去評論,
而唔係單單一兩個人可以講咩就得,大家係會識得分析[/路過]

引用:
咁你自己有無PS3先?

此篇文章於 05-07-11 12:41 PM 被 LKC 編輯。
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 04:06 PM   #273
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: LKC 查看文章
[路過]咩叫神機信徒? 原來GAF都仲有分派既人存在
[/路過]
ee~原來gaf機種無分派咩?我依家先知,
可能我註冊日期唔夠早,謝告知.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 05:03 PM   #274
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
引用:
Ching 你02年就reg你都叫唔夠早....
GAF都好似係由01年先開始咋喎~

此篇文章於 05-06-11 05:06 PM 被 Spoiler 編輯。
Spoiler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 06:02 PM   #275
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
原來真係有人分,我少上GAF,失敬失敬.
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:02 AM

手機版 | APP版