Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61 111  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
魔璃 02:30 PM 06-04-14
其實OVERLOAD未必系等於怪物, 而系能力既形式
怪物形既OVERLOAD翡翠都話系白亞將佢地改造成咁

佢地世界挑戰既方式就系改造, 人類世界挑戰既方式就系製造課金item

另外大家只系記得DJ, 忘記左楊丞琳 ...
魔璃 02:41 PM 06-04-14

《平成對昭和 幪面超人大戰 feat.超級戰隊》
幪面超人最新劇場版 緊貼日本登上香港銀幕

平成 VS 昭和!違反規則的超人對決、了斷!

7.17 香港銀幕 終極決戰
粵語配音 格外傳神

【密切留意 幪面超人大戰選舉】

..................
leungky1 03:46 PM 06-04-14
作者: 魔璃:

《平成對昭和 幪面超人大戰 feat.超級戰隊》
幪面超人最新劇場版 緊貼日本登上香港銀幕

平成 VS 昭和!違反規則的超人對決、了斷!

7.17 香港銀幕 終極決戰
粵語配音 格外傳神

【密切留意 幪面超人大戰選舉】

..................
即係呢邊結局有獨立選舉?

粵語……實兼配死人
exiazero 02:15 PM 06-05-14
作者: leungky1:
即係呢邊結局有獨立選舉?

粵語……實兼配死人
FACEBOOK好多人要求日文版
我都想去睇
但係....竟然係中文版有點
leungky1 06:52 PM 06-05-14
作者: exiazero:
FACEBOOK好多人要求日文版
我都想去睇
但係....竟然係中文版有點
其實又無可能搵TVB
個粵配版可以滿足到邊個?
班細路都好精架
zzzdx 01:50 PM 06-06-14

中日都有
魔璃 02:17 PM 06-06-14
日音版昭和win. 配音版平成win?

咪又焗你睇哂
exiazero 03:43 PM 06-06-14
日音版昭和win. 配音版平成win?

咪又焗你睇哂
對我來講無所謂
只係希望睇昭和win
反正8月都應該有得睇平成win
魔璃 07:39 AM 06-08-14
フハハハハ!

下星期停播
GN00508771 11:51 AM 06-08-14
橙哥⋯⋯
恐龍映司:有同伴了
gingq7 04:52 PM 06-08-14
由之前overlord皇回憶時個剪影來看, 佢地原本應該係人型, 而家咁既樣係改造出來, 功能應該係就算食果實後都唔會退化成無智力
ALEX CHOW 06:27 PM 06-08-14
フハハハハ!

下星期停播
Why??
pierrekwok 07:58 PM 06-08-14
作者: GN00508771:
橙哥⋯⋯
恐龍映司:有同伴了
似映司還好,起碼變得番人類。如果似劍崎就大鑊
滅龍士 08:26 PM 06-08-14
黑提同教授死旗已楝
作者: pierrekwok:
似映司還好,起碼變得番人類。如果似劍崎就大鑊
唔覺,咪一樣乜事都冇o係DCD蒲頭
魔璃 09:58 PM 06-08-14
今集大大大演出真系夠哂k型
雙槍已經夠難耍, 仲耍雙弓
雙手拎雙弓都射唔倒, 拎榴槤刀咪一樣
Sito 10:07 PM 06-08-14
到底採用極arms設計的原因在哪?搏人買齊其他武器來玩?
leungky1 01:03 AM 06-09-14
我想吐嘈四國語言即時溝通
不過升上世界層面都幾有趣~

笑到最後的一定是我

戒斗成副人生贏家咁嘅演繹

咁睇落應該再早D打Overlord大戰
the fool 03:17 AM 06-09-14
睇到絃汰開始變到唔似人真係有d為佢擔心
桃姐同絃汰o既對話令我諗返起Fate/Zero征服王同Saber講o既野
原來黑提對朋友定義:=扯線公仔,開始替小舞擔心
見到黑提搵隻孔雀(?)做擋箭牌笑了
其實黑提真係想鈠絃汰o既,唔洗變身咁麻煩la,直接落毒會唔係快D

作者: gingq7:
由之前overlord皇回憶時個剪影來看, 佢地原本應該係人型, 而家咁既樣係改造出來, 功能應該係就算食果實後都唔會退化成無智力
我估王妃就係起始之女,所以有d期待王見到小舞個反應
魔璃 07:53 AM 06-09-14
作者: Sito:
到底採用極arms設計的原因在哪?搏人買齊其他武器來玩?
但dx武器都冇出齊咁多件, 小朋友又唔會買SHF既
凍檸茶 09:46 AM 06-09-14
今集大大大演出真系夠哂k型
雙槍已經夠難耍, 仲耍雙弓
雙手拎雙弓都射唔倒, 拎榴槤刀咪一樣
使唔使買多把弓
由手機版發出
sohaboss 10:23 AM 06-09-14
極ARMS可以出玩具武器總集編

黑提仲有冇機會洗白
J+1 10:45 AM 06-09-14
橙變黑時佢咪變白囉
由手機版發出
Zombie007 03:08 PM 06-09-14
作者: HONDA:
Why??
直播美國哥爾夫球公開賽...
尼路 07:54 PM 06-09-14
黑了黑了,戒斗先係最後贏家?
小忍~~ 08:47 PM 06-09-14
作者: 尼路:
黑了黑了,戒斗先係最後贏家?
絃汰最後為大家犧牲,戒斗繼續周圍搵力量

舞繼續跳舞
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61 111  ... 最後

返回主題版面