Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 
電視遊戲討論版>機動戦士ガンダム バトルオペレーション (6/28サービス開始、基本無料のオンラインゲーム)
GN00508771 12:14 AM 06-29-12
作者: siuterry:
咩新機?!!!!!!
GM CANNON
martinyau1979 12:15 AM 06-29-12
岩岩又嬴1場, 我由起點查架車仔, 直奔人地夫總據點, 炸人地基地, 再次奇襲成功
GN00508771 12:18 AM 06-29-12
GM狙擊型整埋

但ZEON戈邊仲係得一部渣古II...
siuterry 12:20 AM 06-29-12
作者: GN00508771:
GM狙擊型整埋

但ZEON戈邊仲係得一部渣古II...
我見到人地有兩隻陸吉, 已經比人玩死
阿魚 12:31 AM 06-29-12
作者: chow263:

我都唔知講咩好既何謂單天保至尊最高境界
成功炸敵方基地肯定袋1000pts
pts贏一條街好正常呀
忍者 12:42 AM 06-29-12
LAG到喊...都唔知打乜
anyone 12:52 AM 06-29-12
如果part到隊友完全一個有無意識去炸base護base就係咁先
阿魚 12:56 AM 06-29-12
作者: anyone:
如果part到隊友完全一個有無意識去炸base護base就係咁先
無人護base都好大鑊,
有試過有飛機混水摸魚咁鼠入去自己base set bomb
好在我剛剛respawn K.O左佢
前面d人真係
GN00508771 12:56 AM 06-29-12
狙擊gm好好用 OTL

陸戰GM WR設計圖!
siuterry 12:59 AM 06-29-12
狙擊gm好好用 OTL

陸戰GM WR設計圖!
咩等級,
我就黎上到一等兵
anyone 01:00 AM 06-29-12
作者: 阿魚:
前面d人真係
頭先最後一場隊友set完炸彈ntr左部guntank
我一直跟住佢追殺其它吉仔
GN00508771 01:02 AM 06-29-12
咩等級,
我就黎上到一等兵
2等LV10 打多一兩場應該升
高級嘍囉 01:09 AM 06-29-12
咩等級,
我就黎上到一等兵
同等級冇關,我打左5場就攞到陸吉WR。
高級嘍囉 01:10 AM 06-29-12
作者: 阿魚:
前面d人真係
冇分工係咁樣,前面殺到天昏地暗,邊故到後面。
高級嘍囉 01:12 AM 06-29-12
我見到人地有兩隻陸吉, 已經比人玩死
陸吉支長炮嘅炮彈係咪好好味呢?
阿魚 01:16 AM 06-29-12
如果自護醒目d, 衝出去山洞, 就可能連拎3個點
忍者 01:17 AM 06-29-12
我部GUNTANK可以係咁俾人斬但係冇人黎救
忍者 01:19 AM 06-29-12
用GUNTANK冇用,個場太窄,好易俾自己人擋左射線
忍者 01:21 AM 06-29-12
同埋呢隻GAME都係無謂課金...
一黎LAG,二黎第時冇人4又難整腳

最主要係...有人恃係唔駛俾$就亂打....
siuterry 01:27 AM 06-29-12
作者: 高級嘍囉:
陸吉支長炮嘅炮彈係咪好好味呢?
我打果場...係咪你黎?
GN00508771 02:24 AM 06-29-12
戈招投技 有人識用嗎-.-? 實戰肯定有用
高級嘍囉 02:32 AM 06-29-12
戈招投技 有人識用嗎-.-? 實戰肯定有用
撻人?即係COUNTER,對手出格鬥時按三角。
PTX-003C 02:38 AM 06-29-12
想問點落MS?
同埋.....NTR人地部機小心比自己友打死...
我NTR人地部渣....點知比自己友部吉斬死...|||OTL
mario0606 02:38 AM 06-29-12
作者: PTX-003C:
想問點落MS?
同埋.....NTR人地部機小心比自己友打死...
我NTR人地部渣....點知比自己友部吉斬死...|||OTL
L2落地之後O
anyone 02:48 AM 06-29-12
ntr敵機一定時間後會自爆
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 

返回主題版面