Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 51 91 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 111 151 201  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
月牙火介 08:51 PM 06-22-12
3 DS LL
多垃圾呀,
老任真係死性不改,毫無誠意
MO 09:05 PM 06-22-12
大家會買咩色?
Suda 09:09 PM 06-22-12
作者: MO:
大家會買咩色?
暫時得紅黑順眼
MO 09:13 PM 06-22-12
作者: Suda:
暫時得紅黑順眼

我揀白機..

紅黑銀黑機...我情願佢全紅全銀...
小光 09:23 PM 06-22-12
LL最大改善係獨立START/SELECT/HOME掣
不過個design真係好核突
Hello MiMi 09:33 PM 06-22-12
白機入手預定
cknjoshua 09:39 PM 06-22-12
打開左蓋似字典機= =
之前NDS就未打開似...

不過睇落又未至於唔順眼
但部3DS實放唔多幾多錢出去...

MAYBE揀美版就算
還掂一向打算雙機
美版幾時出!?!?官網唔見
Suda 09:42 PM 06-22-12
作者: cknjoshua:
打開左蓋似字典機= =
之前NDS就未打開似...

不過睇落又未至於唔順眼
但部3DS實放唔多幾多錢出去...

MAYBE揀美版就算
還掂一向打算雙機
美版幾時出!?!?官網唔見
美版8月19日,有埋藍黑好吸引(係都唔出白機俾鬼佬)
cknjoshua 09:46 PM 06-22-12
美版係純白變藍黑!?
其他兩隻一樣??

其實我想買白色= =
我而家果部已經藍色...但其他果幾隻唔多吸引
winsonandcyndi 10:09 PM 06-22-12
又真係喔.....唔俾白色俾美國佬...(歐版有白色機...)

p.s 部機個樣唔系最重要..d制唔好好似3ds咁就得
二打六車手 c.p 12:21 AM 06-23-12
我想佢出全黑
風萌翔 12:30 AM 06-23-12
有諗出3ds實行雙機玩bw2
而家唔使諗
買部2手ndl玩住先
N0T51B 01:15 AM 06-23-12
作者: MO:
我揀白機..

紅黑銀黑機...我情願佢全紅全銀...
我諗佢啲配搭應該會跟返DSiLL, 沉實啲
要艷啲就要買3DS
shodanng2 05:44 AM 06-23-12
而喜爱用3DS拍摄3DS照片的玩家也可以在任天堂开设的3DS照片展示特设页上与大家分享作品了。从7月2日开始开放。

首发颜色有红蓝黑三色,价格仅为199.99美元,将在8月19日上架

3DS XL 美機平好多
shodanng2 05:49 AM 06-23-12

原圖超大
winsonandcyndi 06:56 AM 06-23-12
作者: shodanng2:
而喜爱用3DS拍摄3DS照片的玩家也可以在任天堂开设的3DS照片展示特设页上与大家分享作品了。从7月2日开始开放。

首发颜色有红蓝黑三色,价格仅为199.99美元,将在8月19日上架

3ds 差100左右 3dsll 差300
1515 09:35 AM 06-23-12
有冇話3DS 資料, 好似擦身系統,,
下載遊戲, 可以過落去3DS LL?
MO 09:52 AM 06-23-12
作者: 1515:
有冇話3DS 資料, 好似擦身系統,,
下載遊戲, 可以過落去3DS LL?
下載遊戲, SAVE一向可以轉
至於摖身記錄真係要到時睇睇
1515 11:32 AM 06-23-12
考慮售價, 同自己已有雙機,
我自己會等8月買 美版XL 銀黑機
而家諗緊賣走美版3DS

我向來覺得3DS 螢幕真係較細,
但覺得呢部XL冇雙桿, 有點失望.

睇怕擦身而過 (儲帽同砌圖) 可能要玩過
Akira 明 12:23 PM 06-23-12
點解係都唔加右analog?
J.kidd 12:25 PM 06-23-12
作者: 1515:
考慮售價, 同自己已有雙機,
我自己會等8月買 美版XL 銀黑機
而家諗緊賣走美版3DS

我向來覺得3DS 螢幕真係較細,
但覺得呢部XL冇雙桿, 有點失望.

睇怕擦身而過 (儲帽同砌圖) 可能要玩過
有得過資料的, 我之前都係咁過, 不過要搵返舊POST
W!LL 03:20 PM 06-23-12
作者: shodanng2:

正, 又多個地方睇3D相, 呢個好
雙日 06:39 PM 06-23-12
咁其實細機係咪會繼續生產,同LL當平行商品一齊响市場?
W!LL 06:41 PM 06-23-12
作者: 雙日:
咁其實細機係咪會繼續生產,同LL當平行商品一齊响市場?
一齊生產, 只有初初出果部藍色停產
無理由要d細手人都拎住LL丫嘛
W!LL 08:49 PM 06-23-12
日記又有新信紙, 每次Direct後都加咁濟

DQ
MH3G

美版機限定:
Mario
第一 ... 51 91 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 111 151 201  ... 最後

返回主題版面