Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
kyo353 07:08 PM 07-05-11
作者: swan2009:
你去外國forum boost LV好過喇,土炮有排都白唔到呀,我之前果隻burnout 8人盃都係靠鬼佬幫手先白到咋,如果唔係個plus過左期都搞唔掂。
由手機版發出
不過E+少左好多人玩...同埋同外國人夾要就時間...
如果呢輪升唔到要等8月出日版...

作者: Kello820:
係喎超次元我都拖左好耐,不過要再遲下先,呢排另一邊論壇有野寫緊
返屋企又要打機,3部主機都有坑要填,9月前玩唔晒就死得=.=
我都係提下你姐
因為個2隻我都唔知幾時先有時間開
武藤遊戲 08:55 AM 07-07-11
免費30分鐘 ...PS3 DARK AWAKE 唔可以用自己港服

用了日服玩

30分鐘弄一隻本盃

hdc88085 11:22 AM 07-07-11
今日白金左隻MEGAMIND,3個鐘左右可以白金......冇野講....
2009 02:24 PM 07-07-11
作者: 武藤遊戲:
免費30分鐘 ...PS3 DARK AWAKE 唔可以用自己港服

用了日服玩

30分鐘弄一隻本盃

玩乜嫁?
由手機版發出
lwl 09:19 PM 07-08-11
係玩亞買左隻BORDERLAND
有無戰友一齊玩??
kyo353 10:22 PM 07-08-11
作者: lwl:
係玩亞買左隻BORDERLAND
有無戰友一齊玩??
我買左GOTY版但係未開

話說終於白金左DIRT3...

T9P2L 10:30 PM 07-08-11
我都順便呼籲下

小弟最近玩緊lost planet 2, 如果有版友有興趣解盃, 解稱號, 解good job, 請與小第聯絡
LeUnG0o0 02:29 AM 07-09-11
作者: T9P2L:
我都順便呼籲下

小弟最近玩緊lost planet 2, 如果有版友有興趣解盃, 解稱號, 解good job, 請與小第聯絡
2個人解唔解到 加我
jaychow7w 04:03 AM 07-09-11
103白金達成--alice : madness returns
jaychow7w 04:04 AM 07-09-11
作者: kyo353:
我買左GOTY版但係未開

話說終於白金左DIRT3...
恭喜

得閒幫手解2隻online盃!
kyo353 06:44 AM 07-09-11
作者: jaychow7w:
恭喜

得閒幫手解2隻online盃!
我有on就揾我啦
kennethshiu 10:39 AM 07-09-11
作者: T9P2L:
我都順便呼籲下

我都有興趣, psn:kennethshiu
T9P2L 10:44 AM 07-09-11
作者: LeUnG0o0:
2個人解唔解到 加我
2個人都足夠解大部分, 不過有d要4個甚至係8個先解到

搵4個人解good job唔算大問題, 但個別稱號要4個以上仲要溝通就比較棘手
2009 10:58 AM 07-09-11
Lost planet2要長期作戰!有冇人知點換雄火龍裝?
由手機版發出
=KingJoE= 03:37 PM 07-09-11
唉, 諗住白金welcome back送果隻infamous,
點知搵剩兩粒blast shard, 真係想掟掣
kiburedo 08:58 PM 07-09-11
作者: =KingJoE=:
唉, 諗住白金welcome back送果隻infamous,
我之前都係
以為自己行哂搵哂
點知原來係最出最出海邊(第2個城)
lwl 09:07 PM 07-09-11
慢慢搵LA
我個時都搵左好耐
小黑 01:28 AM 07-10-11
玩第一集係要PRINT 出黎搵一粒刪一粒架
LKC 02:20 AM 07-10-11
第2集易左好多,
<--碎片苦手也找齊了!~
LeUnG0o0 02:43 AM 07-10-11
transformer dark of the moon 白金 太耐冇羅過白金求其羅返個先
基路亞 03:49 AM 07-10-11
第12 白金 - socom 4...

但唔知點解張咭仲係得7 白金only... = =
KiRA19860713-JP Trophy Card
T9P2L 11:49 AM 07-10-11
http://guides.ign.com/guides/800208/

呢個網應該幫到你, 我跟住佢去搵1 take過搵齊
啤梨王子 02:10 PM 07-10-11
作者: 基路亞:
第12 白金 - socom 4...

但唔知點解張咭仲係得7 白金only... = =
KiRA19860713-JP Trophy Card
同我果張一樣....少左幾隻白金
基路亞 04:32 PM 07-10-11
作者: 啤梨王子:
同我果張一樣....少左幾隻白金
suppose 我有過500 隻銅杯, 但呢到show 得300 隻多...
又... 我依家係level 12 7%... 但張咭的exp 又係少左一大截
LKC 05:11 PM 07-10-11
可能係日本acc才有此問題?!
還是部份日版game無加落張卡度?!
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面