Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 05-14-07, 11:54 PM   #226
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
突然想問問.......大家用什麼網上相薄的?
之前用開那個摺左了...
太普偏既相薄又太頹.

收費也不要緊....
web host都唔緊要....我最多自己架設個web..

只需要流量無限 ....有1-2 GB存放空間就得了..
年費最好5百左右....包domain name.....
你有用自家server, 做咩唔自己起?
可以用Gallery起自家相簿....
裝個appserv就得...之後再裝個Gallery....set返d野就用得...
再唔係你要用IIS的話. 裝返PHP同埋MYSQL就行得..

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享

此篇文章於 05-14-07 11:57 PM 被 antony chan 編輯。
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-07, 11:54 PM   #227
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
picasaweb(google)有1gb free

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-07, 11:59 PM   #228
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: antony chan 查看文章
你有用自家server, 做咩唔自己起?
可以用Gallery起自家相簿....
裝個appserv就得...之後再裝個Gallery....set返d野就用得...
再唔係你要用IIS的話. 裝返PHP同埋MYSQL就行得..
我起左啦....不過i 雞堡本身已經夠慢...你仲要我拖慢佢
我雖然都想過整多條線..
但個個月多百幾都幾甘

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-07, 12:03 AM   #229
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: Hayami 查看文章
picasaweb(google)有1gb free
失敗....post 唔到相......

test

此篇文章於 05-15-07 12:09 AM 被 嘿哈兒 編輯。
舊 05-15-07, 12:04 AM   #230
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
我起左啦....不過i 雞堡本身已經夠慢...你仲要我拖慢佢
我雖然都想過整多條線..
但個個月多百幾都幾甘
我用和記冇咩問題...相簿+FTP+HTTP....流量都KEEP住全日起碼廿卅人....
你都係開多條線啦...

GGFR
好Game分享
舊 05-15-07, 12:06 AM   #231
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
我用和記冇咩問題...相簿+FTP+HTTP....流量都KEEP住全日起碼廿卅人....
你都係開多條線啦...
和記幾多月費 ?
同幾多mb?

舊 05-15-07, 12:12 AM   #232
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
失敗....post 唔到相......

test

你要貼圖出黎的話每張圖右邊有「Link to this Photo 」
係果到copy&paste條url

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-07, 12:15 AM   #233
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: Hayami 查看文章

你要貼圖出黎的話每張圖右邊有「Link to this Photo 」
係果到copy&paste條url
原來係咁....orz
thx..
再來

舊 05-15-07, 12:18 AM   #234
antony chan
大合奏部隊!

引用:
和記幾多月費 ?
同幾多mb?
宜家貴返. 除返開$14x 10mb

GGFR
好Game分享
舊 05-15-07, 12:21 AM   #235
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
宜家貴返. 除返開$14x 10mb
咁衰.....
仲貴過i雞堡.

舊 05-15-07, 12:33 AM   #236
antony chan
大合奏部隊!

引用:
咁衰.....
仲貴過i雞堡.
雞堡咁快...平都冇用啦

GGFR
好Game分享
舊 05-15-07, 12:38 AM   #237
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
我用photobucket既

舊 05-20-07, 09:30 PM   #238
Crazy Gamer

我想放左部 Canon Digital IXUS Wireless
換部 Canon PowerShot G7
想問下拎去邊度放會好d?

舊 05-22-07, 09:35 AM   #239
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
http://www1.ap.dell.com/content/prod...hs1&l=zh&s=dhs
HK$4,588
餅爺~在別人家中翻拍怎好啊
是時候在家中直接觀看呢

舊 05-22-07, 09:41 AM   #240
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: KTN 查看文章
http://www1.ap.dell.com/content/prod...hs1&l=zh&s=dhs
HK$4,588
是時候在家中直接觀看呢
巧吸引...........

舊 05-22-07, 01:08 PM   #241
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

那蛋散家中的, 舊款頹機, 講出來都給人嘲笑! 這個就不同了, 又新又正! 最抵死的是超~便宜啊! 真正平靚正! 不買恐怕你會後悔耶!

KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-07, 06:37 PM   #242
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
HK$4,588
是時候在家中直接觀看呢
又平左.........之前56XX已經有少少心動....
KK好過份,係玻璃館叫人敗玻璃都算啦.

唔好勞過界,連KTN那份都勞

舊 05-22-07, 07:11 PM   #243
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: KKH 查看文章
那蛋散家中的, 舊款頹機, 講出來都給人嘲笑! 這個就不同了, 又新又正! 最抵死的是超~便宜啊! 真正平靚正! 不買恐怕你會後悔耶!

對..........KK 上 30"吧..............

舊款頹機...........我替你拿走..........送堆填區...........

舊 05-22-07, 07:24 PM   #244
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
雖然這隻不係新個隻HC Ver...
但個價錢又真係幾討厭....$4588
今日先係公司問完Dxll個個哥仔...
HC...聽他口氣應該差不多出台....
今次應該係清貨為主....
仲問我4500要不要一隻...平太少...不理他....

舊 05-22-07, 08:01 PM   #245
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
雖然這隻不係新個隻HC Ver...
但個價錢又真係幾討厭....$4588
今日先係公司問完Dxll個個哥仔...
HC...聽他口氣應該差不多出台....
今次應該係清貨為主....
仲問我4500要不要一隻...平太少...不理他....
咁會唔會有得再講平d....哩隻真係有興趣,有平記得單聲我知/\

舊 05-23-07, 06:37 PM   #246
antony chan
大合奏部隊!

某兩人的玩具

某兩人訂的玩具已到

GGFR
好Game分享
舊 05-23-07, 10:07 PM   #247
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

鞋----

Now TV 壞很左----

成年最很重要o個場波今晚冇很得睇----

唯有去執相-----

(我個行軍之旅o的相執左一成都冇)
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-07, 10:08 PM   #248
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
某兩人訂的玩具已到

欲しいものだ!

舊 05-23-07, 10:10 PM   #249
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
http://cgi.ebay.com/Canon-EF-200mm-f...QQcmdZViewItem

估唔到有人放呢支神物

Rice

舊 05-23-07, 10:11 PM   #250
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: KKH 查看文章
鞋----

Now TV 壞很左----

成年最很重要o個場波今晚冇很得睇----

唯有去執相-----

(我個行軍之旅o的相執左一成都冇)
加油

老餅問明天你去唔去長州做賓客

Rice

論壇跳轉

現在的時間是 08:24 AM

手機版 | APP版