Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-13-05, 11:32 PM   #226
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 計劃犯罪者
之後畀人話佢摸人屁股嗰度重正
條女玩野:[o~~~大佐摸我屁股ar.....]

舊 11-13-05, 11:33 PM   #227
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
z tv個尾我都覺有d唔掂,
d角色好似為死而死

唔洗z, seed destiny 同好多動畫比都冇得比la...

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-05, 11:34 PM   #228
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
引用:
作者: Landmark
再一比之下,,,
富野由悠季的藝術,創作才華比起福田高,,,

好明顯,全部50集的tv版zeta高達,全個故事是一早全盤計劃好,寫好晒,,
是有誠意的作品,,,

相反福田的seed destiny系列,根本是邊放映,邊改故事是去,
是一部不能和zeta相比的低水準動畫,,
當然la
富野ge功力可是高肥田數十級的
肥田為角色人氣而改結局改主角呢的不要得行為都做得出
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-05, 11:35 PM   #229
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: sugihara
唔係丫,愛瑪0個條線都交代哂d要知道0既野啦

淨返既minor野知唔知應該對個故事無影響...?
佢d精華我覺得佢已經交代幾好~
緊要果d已經盡量少cut~~
由頭到尾劇情緊湊又精彩~個故仔又接得到

只係果D本身對Z一無所知的人睇完後0係度天真地爪爪嘈

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-05, 11:40 PM   #230
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: Hitomi
結果我成場都畀啲死正太嘈鬼住哂...
好彩啲音效可以大聲過佢地...
佢地好明顯只係ce,唔係uc年代出世

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-05, 11:41 PM   #231
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: com1010hkjp
古華多羅有咁高級咩~
古華老兄: [無d咁ge事~ ]

舊 11-13-05, 11:43 PM   #232
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: com1010hkjp
吓?
大佐?
佢嗰時好似只係大尉喎...
又唔係馬反...

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 11-13-05, 11:44 PM   #233
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

引用:
佢d精華我覺得佢已經交代幾好~
緊要果d已經盡量少cut~~
由頭到尾劇情緊湊又精彩~個故仔又接得到

d 人係睇緊時已經嘈住晒... 又成日行出行入有礙視線~ 雖則稚子無知不足為過~ 但真係好煩~

舊 11-13-05, 11:45 PM   #234
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
吓?
大佐?
佢嗰時好似只係大尉喎...
又唔係馬反...
林友德上身

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-05, 11:45 PM   #235
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: P.Hope
d 人係睇緊時已經嘈住晒... 又成日行出行入有礙視線~ 雖則稚子無知不足為過~ 但真係好煩~
星人話齋: 無知係死罪

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 11-13-05, 11:49 PM   #236
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

引用:
所以人一出生就註定要死了...

舊 11-13-05, 11:51 PM   #237
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
無知的人最好就是唔出聲

睇下樓下收藏版果位無知天真的版友死得幾慘烈

真是有興趣知道果D未睇過TV版又強行要去睇濃縮版的人是用什麼心態去睇
想一野KO 0079去到Z的故事 ?

Part 2香港要等到幾時哩

舊 11-13-05, 11:51 PM   #238
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
所以人一出生就註定要死了...
廢話
你搵到個唔會死嘅人我話你叻

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 11-13-05, 11:55 PM   #239
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
無知的人最好就是唔出聲

真是有興趣知道果D未睇過TV版又強行要去睇濃縮版的人是用什麼心態去睇

應該係出年3月
(因為出年3月日本上第3部 )

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-05, 11:56 PM   #240
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

引用:
無知的人最好就是唔出聲

事實上無知的人反而叫得更大聲~ 成班細路以為係一般卡通片咁走去睇~ 然後係咁出聲... d 音效幾正都會給噪音污染了~

舊 11-13-05, 11:56 PM   #241
危險人物
Insane Gamer

引用:
休息室一段全場發笑

嘉美尤同埋尼歌輪左話馬沙是傻仔

古華多羅在場
個part真係掂呀~
戲院內都有人笑,有d仲係細路tim
好似有做功課先黎睇!
危險人物 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-05, 11:56 PM   #242
: Gospel:
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: kenpeter
靚的時候,又好唔過seed-d
唔系啊哇
咪以為顏色多就是靚
: Gospel: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-05, 11:58 PM   #243
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

引用:
廢話
你搵到個唔會死嘅人我話你叻
所謂的廢話往往正是真理所在~

舊 11-13-05, 11:59 PM   #244
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
我覺得應該係:
嘩~~~
係高達呀~~~
一定巧巧睇啫~~~

orz
以上係我係售票處所聽到嘅真實對話...

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 11-14-05, 12:02 AM   #245
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
我都無睇過TV版架 /
不過知道大概流程
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 12:02 AM   #246

引用:
所謂的廢話往往正是真理所在~
真到冇得拗
冇得拗就變左廢話
舊 11-14-05, 12:05 AM   #247
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: ianbbhoho
我估富野係想一樣ge ya 就用舊片,佢想改ge 就加新作畫
請觀看TV 版加美尤雙親死後,係休息室的反應同對話
同劇場版的唔同
係咁抽水~~
講2句就訓落姐姐個 度~

此篇文章於 11-14-05 12:15 AM 被 91 編輯。
91 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 12:05 AM   #248
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
事實上無知的人反而叫得更大聲~ 成班細路以為係一般卡通片咁走去睇~ 然後係咁出聲... d 音效幾正都會給噪音污染了~
我睇夜晚10點幾無咩正太在場
睇完樓上各人經驗part 2時我決定揀夜晚睇

引用:
我覺得應該係:
嘩~~~
係高達呀~~~
一定巧巧睇啫~~~

orz
如果是出在正太口中我唔怪佢地
z 故事的政治氣氛太濃太細個的話未必會鐘意睇

舊 11-14-05, 12:05 AM   #249

引用:
我覺得應該係:
嘩~~~
係高達呀~~~
一定巧巧睇啫~~~

orz

其實人地呢0的0野唔係0甘熟有得原諒..
但作為高達迷真冇法開心
舊 11-14-05, 12:06 AM   #250
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
我覺得應該係:
嘩~~~
係高達呀~~~
一定巧巧睇啫~~~

orz
我仲以為冇睇tv版而去睇劇場版ge人
係因為玩左z dx

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:37 PM

手機版 | APP版