Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2
pet3 09:11 PM 07-08-12
作者: GN00508771:
依家我係兩部都冇嘛

如果你看到有一隊是同時用這3部的小隊
有機會是我果隊
anyone 09:20 PM 07-08-12
V作戰自重
anyone 10:18 PM 07-08-12
跟到自已友係5個一組 係咪應該中塗離脫
嘖HEIHEI 10:23 PM 07-08-12
講句よろしく都唔知點手禁出來
anyone 10:26 PM 07-08-12
→→よろ
←←求救
高級嘍囉 10:30 PM 07-08-12
作者: Kain:
老虎用過唔錯,不過紙裝甲我唔係太識用
一山不能藏二虎,結果我隻老虎俾另一隻老虎打down嘅次數仲多個俾敵人打down。
Kain 10:49 PM 07-08-12
作者: 高級嘍囉:
一山不能藏二虎,結果我隻老虎俾另一隻老虎打down嘅次數仲多個俾敵人打down。
講起打down,俾自己友打必down
老虎放棄了,擊墜仲差過渣,變晒assist,又死多左
anyone 11:21 PM 07-08-12
已經炸左對面 然後自已果邊被轟炸 仲夠膽死neet係中場
HI_Ricky 11:37 PM 07-08-12
oh my god.... 中bug , hold 住room入面, 強制出XMB,入番game竟然話 new save data...... FXXX !!!!!
gsw 11:48 PM 07-08-12
用鐳射大炮打2場結果輸晒,一轉番用GM LA就WIN番場...
唔通連個天都唔鐘意我用支援機
高級嘍囉 11:55 PM 07-08-12
作者: gsw:
用鐳射大炮打2場結果輸晒,一轉番用GM LA就WIN番場...
唔通連個天都唔鐘意我用支援機
支援機一定要有team work先可以有發揮。
martinyau1979 12:05 AM 07-09-12
頭先臨完場先嚟斷, 冇分都無...........
Kain 12:08 AM 07-09-12
作者: martinyau1979:
頭先臨完場先嚟斷, 冇分都無...........
送你玩多場
GN00508771 12:39 AM 07-09-12
係咪出問題呀-.-

玩左7場 一部機都未見過....晶片,武器,強化PART
anyone 12:44 AM 07-09-12
終於出晒老虎圖
高級嘍囉 12:46 AM 07-09-12
係咪出問題呀-.-

星星機好似要攞到頭一二名先會大機會出。
GN00508771 12:56 AM 07-09-12
星星機好似要攞到頭一二名先會大機會出。
經常都頭一二三架啦....
gsw 01:11 AM 07-09-12
支援機一定要有team work先可以有發揮。
不過識夾人打真係火力好猛,有下番生行過附近見有渣古,咪掉個炸彈去佢背後即刻炸走佢3分1血.

係咪出問題呀-.-

我直頭可以3-5行都係晶片
Kain 01:14 AM 07-09-12
腳都廢事打,炸背
martinyau1979 01:21 AM 07-09-12
作者: Kain:
送你玩多場
我就唔多想, 頭先我成千幾分架
gsw 08:40 AM 07-09-12
唔怕冇貢獻既隊友,最怕神一般的隊友.~1
同個HOST連打3場,伍長03用老虎,3場都只係衝去放炸彈,然後送架機比人,仲要日以繼夜 夜以繼日放足24分鐘.
結果基本上24分鐘都係5打6既關係,人地只係守飛機已經連續大勝3次.
KIM 10:40 AM 07-09-12
唔怕冇貢獻既隊友,最怕神一般的隊友.~1
同個HOST連打3場,伍長03用老虎,3場都只係衝去放炸彈,然後送架機比人,仲要日以繼夜 夜以繼日放足24分鐘.
結果基本上24分鐘都係5打6既關係,人地只係守飛機已經連續大勝3次.
完全浪費了老虎的浪漫!
elvo 10:48 AM 07-09-12
不過識夾人打真係火力好猛,有下番生行過附近見有渣古,咪掉個炸彈去佢背後即刻炸走佢3分1血.

我直頭可以3-5行都係晶片
試過一舖齋出晶片
gsw 12:20 PM 07-09-12
作者: elvo:
試過一舖齋出晶片
我試過一場就完成金晶片
高級嘍囉 02:44 PM 07-09-12
用邊一類型嘅機就出邊一類型嘅圖,低位未開發高位唔會出。
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面