Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-08-12, 04:40 PM   #11
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: BistonC 查看文章
我諗佢到係見庵野reboot EVA得咁成功就想自己試下
聽講今次敵人唔係黑暗帝國,好可能係rebuild

我講緊佢地嗰兩個仔女
細嗰個先得嗰三歲
唔儲定啲錢第時點供佢地上大學
唔通真係旨意個老公
sailormoon reboot 應該有唔少支持客,
話哂當年真係紅極一時, 唔至日本本土, 係外國都好紅
佢肯出真係唔憂無客源

原來講佢地兩個仔女
不過佢地以前收落o既版稅應該都小野啦

引用:
作者: BistonC 查看文章
其實當年sailormoon咁紅, 之後嗰啲魔法少女漫真係好難超越
不過我覺得小櫻同doremi第一輯都好好

超同意
希望佢跟返漫畫嘅劇情同節奏
順便修修啲bugs
doremi 成個系列都咁好睇
ccs 就漫畫好睇 D , 特別係動畫後期勁悶
clamp 班大嬸 D 作品成日一變動畫就改呢野改果野...
套魔法騎士二期又係改到勁悶, 漫畫明明幾好睇

此篇文章於 07-08-12 04:43 PM 被 神秘過客 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「ポケットモンスター(Pokemon) XY」好評放送中!! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 551 09-19-23 06:11 PM
[動畫] 小山宙哉「宇宙兄弟」 好評放送中 money 日本動漫畫討論版 72 04-21-16 12:03 PM

現在的時間是 05:57 AM

手機版 | APP版