Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
街機遊戲討論版>GUILTY GEAR XX ΛCORE PLUS R
鈴蘭 04:08 PM 07-03-12
作者: knife-edge:
人地有DASH嫁
佢都有招25%TENSION既DASH囉
同佢本身果D招同NU2回事
所以我咪話囉,我都覺得正義果個位好難入到combo
不過炮台角色唔等於連唔到combo咁解姐
Andromeda 04:20 PM 07-03-12
就係用都少人用,之後SET就好易SET錯...
我等玩既姐,點SET就係佢既事喇
Thaws 04:20 PM 07-03-12
作者: 鈴蘭:
所以我咪話囉,我都覺得正義果個位好難入到combo
不過炮台角色唔等於連唔到combo咁解姐
つアラクネ
由手機版發出
FREDDY@o@ 04:25 PM 07-03-12
大隻佬無dash, 有粒電磁炮入到combo
鈴蘭 04:47 PM 07-03-12
作者: *戀水蝶*:
就係用都少人用,之後SET就好易SET錯...
我等玩既姐,點SET就係佢既事喇
呢個就真....LT越影薄既角色 最後出黎通常都越錯........
flyingdog 06:56 PM 07-03-12
Nice Game
Andromeda 07:04 PM 07-03-12
呢個就真....LT越影薄既角色 最後出黎通常都越錯........
唔緊要,整到好COOOOOOOOOOOL
之後回收再整隻虹R出黎
We will double it
knife-edge 07:05 PM 07-03-12
唔緊要,整到好COOOOOOOOOOOL
之後回收再整隻虹R出黎
We will double it
HK未必有回收呢支歌仔喎....
我同意整呢2隻角色勁D迫下D牆頭草用啦
Andromeda 07:06 PM 07-03-12
HK未必有回收呢支歌仔喎....
我同意整呢2隻角色勁D迫下D牆頭草用啦
當年紅R已經有先例不過可能果陣有代理卦
牆頭草A V
鈴蘭 06:22 PM 07-04-12
題外話
上bbs睇料先知少年好似因商業犯罪比人拉左sosad
由手機版發出
Andromeda 06:57 PM 07-04-12
題外話
上bbs睇料先知少年好似因商業犯罪比人拉左sosad
由手機版發出
好似係2,3個月既事
千野新一 07:03 PM 07-04-12
係。。。同佢老豆係共犯。。
所以新版都唔知睇邊隻死神。。
希望新版出左佢放監。。
鈴蘭 07:24 PM 07-04-12
作者: 千野新一:
係。。。同佢老豆係共犯。。
所以新版都唔知睇邊隻死神。。
希望新版出左佢放監。。
放監有無心機同面目打機都成問題
你唔係唔知日本無口德果班幾鐘意捉著人地D過去黎折磨人架啦
無左少年神 死神界既未來變左末來sosad
[KIT] 10:56 PM 07-04-12
其實係幾時出呢依隻GAME?
鈴蘭 11:46 PM 07-04-12
作者: [KIT]:
其實係幾時出呢依隻GAME?
未定.....但而家都第二之LT
Arc Sys通常D game唔會做多過3次.....即係我估做多次LT 跟著可能就上馬

不過........基於底版關係
佢唔出海外版既大家就可以返屋企食飯啦
knife-edge 12:47 AM 07-05-12
話就話9月尾
不過原來只有3次lt
咁隻ju同老爹都係冇救多
起碼ju睇唔到有生機

今日玩返隻ed都仲係咁好玩
不過都記返起就算手上既係s級角色
個架駛員係水既就係水既
s級既角色只係令自己更無奈
鈴蘭 10:10 AM 07-05-12
話就話9月尾
不過原來只有3次lt
咁隻ju同老爹都係冇救多
起碼ju睇唔到有生機

今日玩返隻ed都仲係咁好玩
不過都記返起就算手上既係s級角色
個架駛員係水既就係水既
s級既角色只係令自己更無奈
好難講架
次次都係果次LT無人用果D色出望落好廢
出到黎就原來係破滅級既強度

又或者係 某D招LT果時無咩人出
結果出到黎就發現招野錯到離譜
係呀我就係講緊你呀CS白面大哥sosad
Dyhalt Rushifar 11:10 AM 07-05-12
好難講架

最大問題係側田玩到咁盡,打三局都未必習慣到,何況打一ROUND…
Andromeda 11:16 AM 07-05-12
作者: Dyhalt Rushifar:
最大問題係側田玩到咁盡,打三局都未必習慣到,何況打一ROUND…
其實真係唔知佢想點... 又唔比DASH又唔係快仲要大份
蒼森.laio 11:22 AM 07-05-12
去左中+台工幹回來~

昨晚出左天天打,見到有未見過的人打,仲打得好好~已經好開心
Dyhalt Rushifar 11:35 AM 07-05-12
其實真係唔知佢想點... 又唔比DASH又唔係快仲要大份
話佢唔打得,在下又唔覺。
保留一切判定既話,中距牽制好難輸,不過打快角色同遠牽制的確好需要時間習慣。
Andromeda 12:04 PM 07-05-12
作者: Dyhalt Rushifar:
話佢唔打得,在下又唔覺。
保留一切判定既話,中距牽制好難輸,不過打快角色同遠牽制的確好需要時間習慣。
我係覺得佢定位好怪...
knife-edge 12:10 PM 07-05-12
好難講架

隻JU佢個諗頭本身好有問題囉
SHOOTING系OK呀
冇DASH都OK呀
但都要比隻野1招唔係勁既移動技囉.....
唔使FB果下咁勁,但唔使TENSION....最好只可以空中出就足已
作者: {蒼}:
去左中+台工幹回來~

昨晚出左天天打,見到有未見過的人打,仲打得好好~已經好開心
算啦..我認左佢
比人炒果個ED係我
你應該跟機呀麻
唔使等我比人炒到直晒...有D間格位休息下
鈴蘭 12:18 PM 07-05-12
我既意思係 唔駛太灰心....一來只係LT
二來始終得一日,仲要得咁少人用,真係咩都講唔埋
不過個定位怪就的確幾怪.........sosad

死神其實而家評價都好兩極 一邊覺得隻野改到最弱class都有份
但我見BBS有人竟然已經玩到set play話隻野改到勁好玩 sosad
Dyhalt Rushifar 12:21 PM 07-05-12
我係覺得佢定位好怪...
覺得怪係當然既,由最高機動性跌落最低,有用過但唔覺怪既人先至怪
牽制攻防可以用攻擊距離補足,不過佢唯一中段既前P又唔係長又冇指令投/G不,壓制點破防?
唔係叫在下削足420咁興奮下嘛…
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面