Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
街機遊戲討論版>GUILTY GEAR XX ΛCORE PLUS R
蒼森.laio 12:19 PM 06-05-12
作者: Dyhalt Rushifar:
都係講返現時調整點算數,真係吋佢都嘥氣…

闇慈搞咩好似仲改弱咗?
JUSTICE打I-NO同AXL就真係等死,NB印象中係被擊中消失既貫通判定…
拉開4/5畫面,米劍打佢唔到既距離,AXL淨用立P/前K/鐮閃已經夠完封。唔係直前到有半條氣出米刀為止下嘛…

I-NO一代不如一代

...我隻I-NO都輸左好多年了...

不過點都好,有得玩我就開心了
...好懷念當年日日出去打的日子...
鈴蘭 12:24 PM 06-05-12
作者: {蒼}:
I-NO一代不如一代

下,聽講I-no超強化左喎....
Dyhalt Rushifar 12:25 PM 06-05-12
作者: {蒼}:
I-NO一代不如一代

等家用啦,SEGA出名玩不平等條約,香港又冇幾多人玩有邊個受得起…
鈴蘭 12:25 PM 06-05-12
已知。
冇腦寶座唔係屬於在下
冇腦喎,呢個屬性我一定係香港全一
鈴蘭 12:26 PM 06-05-12
作者: s2001154:
3燈勝過3篇幅
吵這些隻game合唔合你玩既野好無謂
等隻game出左就出黎挑飽佢 證明你識玩
利申 我仲未決定Download黎玩\~/
玩得一個月就P4U突入 感覺上勁蝕
s2001154 12:33 PM 06-05-12
作者: 鈴蘭:
利申 我仲未決定Download黎玩\~/
玩得一個月就P4U突入 感覺上勁蝕
做得GG既死忠 唔會考慮咁多架啦
千野 衛 01:16 PM 06-05-12
講起上黎,官網無左Sega個名既。
s2001154 01:53 PM 06-05-12
上年定上兩年石渡打贏左Sonic搶返GG個版權嘛

呢個都係點解會有BB而GG停產既因素
蒼森.laio 01:58 PM 06-05-12
今晚想出番天天玩下...(唔會冇左吧?)
鈴蘭 02:01 PM 06-05-12
比我選擇一盆冷飯返叮定一碟唔差既新菜
我會去支持碟新菜囉
只係香港班玩家永遠鐘意食冷飯多過食新菜姐
由手機版發出
knife-edge 02:13 PM 06-05-12
比我選擇一盆冷飯返叮定一碟唔差既新菜
我會去支持碟新菜囉
只係香港班玩家永遠鐘意食冷飯多過食新菜姐
由手機版發出
各人唔同口味
我就覺得GG之後D格GAME唔係唔好玩
而係冇左玩GG果時果種FEEL...
感覺玩極都仲有新野既感覺
隻GAME越改越多野.......變相好玩左
我自己就鍾意GG果種特化角色同個系統夠多野....可以係打果陣多D選擇
-
你自己對GG冇愛就算但唔好拉埋成個HK人來講
GG係唔掂,日本就唔會拉返隻R來試人氣
風音 02:14 PM 06-05-12
反而係bb人氣唔太夠吧
鈴蘭 02:19 PM 06-05-12
作者: knife-edge:
各人唔同口味
我就覺得GG之後D格GAME唔係唔好玩
而係冇左玩GG果時果種FEEL...
感覺玩極都仲有新野既感覺
隻GAME越改越多野.......變相好玩左
我自己就鍾意GG果種特化角色同個系統夠多野....可以係打果陣多D選擇
-
你自己對GG冇愛就算但唔好拉埋成個HK人來講
GG係唔掂,日本就唔會拉返隻R來試人氣
我其實講緊P4U..........

咁係咪冷飯返叮先
s2001154 02:21 PM 06-05-12
我食開西蘭花炒鮮魷但變左西芹炒鮮魷
真係食唔到
為有轉餐廳 除非原菜上返馬
蒼森.laio 02:21 PM 06-05-12
又唔好咁講~
我都有玩BB,只係比BB我更中意GG咁姐...
好野自然有FANS GA 啦,
其實唔單只HK,
日本的GG PLAYER對BB的反應都比當年GG時代的冷
但又會吸到D新PLAYER
中意玩邊隻就玩邊隻LAW~

當然佢出隻全新我會便開心啦~
knife-edge 02:22 PM 06-05-12
作者: 風音:
反而係bb人氣唔太夠吧
BB本來就係因為大人既原因而整出來
事實上都算好成功咁吸引左好多新既玩家
不過舊有玩GG既玩家大多唔係好比隻GAME吸引到
變左玩就有玩......不過唔係核心果D
-
你要知道1隻GAME要長久通常都係要有1大班HARDCORE玩家支持
呢樣野BB做唔到仲
s2001154 02:24 PM 06-05-12
第日出隻GG X BB就會有架啦應該
knife-edge 02:28 PM 06-05-12
我其實講緊P4U..........

咁係咪冷飯返叮先
咪話各人口味唔同囉
返叮得來好玩我接受到喎
-
基本上咩格GAME我都會試下....
不過練唔練就另1回事了
P4U香港有咩??@@唔見既
-
亦可以咁講...
隻GAME係好玩有市場既先會出到咁多改版....
BB,SF,GG亦是
你睇GG而家個名水蛇春咁長
闇慈搞咩好似仲改弱咗?
JUSTICE打I-NO同AXL就真係等死,NB印象中係被擊中消失既貫通判定…
拉開4/5畫面,米劍打佢唔到既距離,AXL淨用立P/前K/鐮閃已經夠完封。唔係直前到有半條氣出米刀為止下嘛…
隻JU好似防比小P仲勁....而家平地4466都好似唔錯(比起小P啦)
不過隻野對住同樣SHOOTING系既角色暫時係苦手到爆
VE,AXL,YOYO果D應該係苦戰
Sgodkyo 02:41 PM 06-05-12
作者: 神田 佐助:
既然你話係…咁你覺得,
話人無腦同話人唔用腦有分別嗎?
我想講係尊重,
贏左就話人無用腦打已經夠無品,
何況係輸。
你真係冇得頂
我一早講左冇腦o既係個角色 , 唔係用家
對面用唔用腦打唔係問題
但個角色可以令到對面唔用腦打, 就令我覺得享受唔到隻 GAME
關乜Q 尊唔尊重事 ?
定係你想我尊重開發個班友 ?
Dyhalt Rushifar 02:51 PM 06-05-12
仲未俾人吋夠…
角色太勁>冇腦一樣贏>對手勝之不武
想當年ARCADIA有個專欄係拆解D輸家藉口,可惜香港冇書識做…

老實在下又真係冇聽過石渡同SEGA打官司。
BB暫停某程度上同P4U有關吧。
s2001154 02:57 PM 06-05-12
仲未俾人吋夠…
想當年ARCADIA有個專欄係拆解D輸家藉口,可惜香港冇書識做…

Check this
Sgodkyo 03:00 PM 06-05-12
仲未俾人吋夠…
輸咪輸囉
我一路都係話隻 GAME改到個角色好有問題
我覺而你地唔覺 , OK , 因為你地係高手 , 我係廢柴玩家
但係冇啦啦比人屈我唔尊重對手

係咪真係打機只為勝負 ?
想討論下隻GAME 本身都唔得先 ?
鈴蘭 03:01 PM 06-05-12
作者: knife-edge:
咪話各人口味唔同囉
返叮得來好玩我接受到喎
-
基本上咩格GAME我都會試下....
不過練唔練就另1回事了
P4U香港有咩??@@唔見既
我講緊呀
P4U家用版7月已經出
咁我梗係去支持隻新作
knife-edge 03:05 PM 06-05-12
仲未俾人吋夠…

唔係打官司
係買GG既版權
佢要用個合理價買得返個版權唯一方法係擱置佢好多年
令隻野個價值下跌..
之後再出另1隻野頂死佢
咁幾年後大家就有計傾啦
我講緊呀
P4U家用版7月已經出
咁我梗係去支持隻新作
老細...
隻GGXXACPR好似最快都要9月先出到
鈴蘭 03:07 PM 06-05-12
作者: Sgodkyo:
輸咪輸囉
我一路都係話隻 GAME改到個角色好有問題
我覺而你地唔覺 , OK , 因為你地係高手 , 我係廢柴玩家
但係冇啦啦比人屈我唔尊重對手

係咪真係打機只為勝負 ?
想討論下隻GAME 本身都唔得先 ?
作者: Sgodkyo:
首先 , " 用金FD block" 純粹個人喜好 , 不喜請插
然後 , 我從來冇話過自己好有腦 ( 請勿非黑即白 )
最後 , 我真係唔夠料去討論技論 ,
只係一招非常有優勢o既招式 , 我覺得好無腦 , 你唔一定要認同
你又要討論隻game但又要去除技術部份
咁一隻game無左技術部份.....除左無腦之外仲可以有咩?
已經唔係討論AC,係所有game都係........
仲要事實係......其實咩game你無技術既話都唔會有樂趣
就算係簡單如街霸2一樣 你無技術唔用腦玩都唔會好玩
你不如好具體咁講下你既論點,點為止「好game」.....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面