Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後
Neo Entertainment TREND>日劇討論區
男 09:00 PM 03-07-12
Strawberry Night #9好謎
陸奧 貴志 09:21 PM 03-10-12
舊聞:

http://www.nhk.or.jp/dramatopics-blog/1000/106751.html

應該就快知道邊個做...

另外呢套對上一套(即係carration之後,今年4月首播既)會係堀北真希做....某示申話唔睇
Alata 01:23 PM 03-15-12
作者: 男:
Strawberry Night #9好謎
呢個case真係好正
阿Wing 02:22 PM 03-15-12
作者: Alata:
呢個case真係好正
正係幾正, 但太多人物, 條線又錯綜複雜

睇完第9已經有d亂, 睇埋第10就亂上加亂, 仲要有11

有無人可以好有條理講解第9同10發生緊咩事
男 08:28 PM 03-15-12
正到爆, 好耐無睇過D估佢唔到, 而且唔會搵笨既情節
好期待最終回
陸奧 貴志 10:10 PM 03-15-12
睇完平清盛#10,俾個title fake左

下集聞到便當味真係大茄一樣
Squaresoft 01:33 PM 03-20-12
http://www.tbs.co.jp/shuchakueki-twilight/index-j.html

中山美穂 @ Twilight express
irismong 02:20 PM 03-20-12
作者: Squaresoft:
http://www.tbs.co.jp/shuchakueki-twilight/index-j.html

中山美穂 @ Twilight express
男果個個咀做咩 "妙" 哂咁 = =
陸奧 貴志 08:22 PM 03-21-12
http://www.yomiuri.co.jp/entertainme...OYT1T00978.htm

誰?

又係賣胸....不過個樣又係油麻地.....

我都睇唔到,時間帶唔o岩.....
Dangerous-boy 10:05 PM 03-21-12
《Lucky Seven》大結局錄得高收視
2012年03月21日

日本偶像組合嵐成員松本潤及女星松嶋菜菜子主演的日劇《Lucky Seven》,昨晚播出大結局,錄得16.9%收視。雖與菜菜子上季主演的《傭人三田》破紀錄收視差一大截,但已是今季眾多劇集中最高的一套。

至於另一女星竹內結子主演的《Strawberry Night》大結局則錄得15.9%,該劇更準備開拍電影版。
ヨコ男 10:26 AM 03-22-12
Strawberry Night有電影版, 正
会ってる、会ってるのに

Avelcain 11:17 PM 03-24-12
好耐冇睇日劇, 想問下尼1,2年有咩日劇好睇/值得睇? 靜係知套家政婦好似OK

有冇D劇情緊湊加少少黑題材既劇介紹?
陸奧 貴志 06:07 AM 03-29-12
平清盛#12完食~

平氏被推到了

深田nice tackle
irismong 09:38 AM 03-29-12
作者: 陸奧 貴志:
http://www.yomiuri.co.jp/entertainme...OYT1T00978.htm

誰?

又係賣胸....不過個樣又係油麻地.....

我都睇唔到,時間帶唔o岩.....
gantz果個?
ヨコ男 09:45 AM 03-29-12
女亂馬囉

gantz無睇orz
Dangerous-boy 08:06 PM 04-11-12
小雪拍劇救夫 文章日期:2012年4月11日

【明報專訊】松山研一主演的NHK大河日劇《平清盛》收視不濟,上集只錄得11.3%成績,有傳電視台計劃邀請「松山嫂」小雪加盟,以製造話題,原來《平清盛》開拍之初劇組曾以「不如兩夫婦合演」開玩笑,想不到現為救收視竟要出此下策。
陸奧 貴志 02:34 PM 04-12-12
仲可以入乜野角色....
yeah yeah 08:34 PM 04-18-12
有無人有睇一套叫上鎖房間,同咩三色貓咩咩...
呢2套好唔孚睇?
神秘過客 08:56 PM 04-18-12
見有戶田惠梨香, 所以睇左上鎖房間....
不過套劇應該大野智至係重點...
第一集黎講唔可以算好好睇, 但又唔係唔好睇, 中規中矩咁啦

另外, 天海祐希果套我睇左一集已經唔想再睇
ayato 08:58 PM 04-18-12
今季甘多推理劇..
yeah yeah 11:11 PM 04-18-12
作者: 神秘過客:

我都係見戶田先睇
神秘過客 11:47 PM 04-18-12
我覺得戶田係SPEC 入面o既演出正好多
money 12:51 AM 04-19-12

天海祐希得唱歌個PART正
神秘過客 02:01 AM 04-19-12
天海唱歌果part 我可以當睇緊宝塚, 但套野 D 劇情
不過成套野最得人驚o既都係菊地美香有份做
irismong 10:25 AM 04-19-12

我係見有大野智所以就睇下...
未睇完...
一開始無留意到同埋認唔到果個係戶田惠梨香
(我對佢印象係CODE BLUE)
只係覺得呢個女角煩得要死 =_=
煩死人了 =____= 可易角嗎?!

睇左三色貓~~~ 隻貓好叻交戲啊~~~

另外睇埋ATARU, 應該都係會追落去~~
我第一次睇中居既劇呢 @@

長澤整左容? 又係認佢唔到..
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後

返回主題版面