Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 62 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 82 122 172  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
faimok 12:53 PM 03-11-12
考慮緊出3ds
想出美版 因為想玩英文game
想問個online game store d game齊唔齊同會唔會平d
Thx
vincent110 01:03 PM 03-11-12
作者: faimok:
考慮緊出3ds
想出美版 因為想玩英文game
想問個online game store d game齊唔齊同會唔會平d
Thx
美服比較慢同demo無咁齊,價錢就平啲
neo2046 03:37 PM 03-11-12
Rumour: EBGames taking pre-orders for Donkey Kong 3D?
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=466105
作者: :
There have been sightings of boxes advertising Donkey Kong 3D for the 3DS,
and it is apparently possible to place pre-orders for it in store.

neo2046 03:37 PM 03-11-12
Rumour: Monster Hunter 3G Coming To Europe
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=466153
Revogamers got word from inside sourcez, and Monster Hunter 3G (3DS) is supposedly coming to Spain.

That's according to two different retailers, one of them said "Summer" and the other "September".

BUT THEN, A THIRD ONE APPEARED! Revogamers spotted MH3G at Media Markt, and they are accepting pre-orders for July.

neo2046 03:53 PM 03-11-12
Gal RPG CM
http://www.youtube.com/watch?&v=tk40nP7qPFA

neo2046 03:53 PM 03-11-12
日本任天堂直播間第三回全程視頻中文字幕版
http://3ds.tgbus.com/news/video/2012...25095018.shtml
Y.Bird 03:58 PM 03-12-12
作者: neo2046:
Rumour: EBGames taking pre-orders for Donkey Kong 3D?
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=466105
大亂鬥?!
Fungfelix 04:02 PM 03-12-12
抽中左 club nintendo 的3ds (桃公主版) , 自用定放售好?
Suda 04:08 PM 03-12-12
作者: Fungfelix:
抽中左 club nintendo 的3ds (桃公主版) , 自用定放售好?
唔想收藏咪放,好多人想要
tung999 04:14 PM 03-12-12
有愛咪自用 冇愛咪放左佢w
咁難得中到w
Fungfelix 04:54 PM 03-12-12
收藏都想, 不過齋擺唔用又好似 side 左, 用又驚花
日拍都唔見有人放, 冇乜參考價
W!LL 08:53 PM 03-12-12

mh3g $410
鐵拳 $399
初音無袋$420, 有袋$450
牧場 $380
ff音 $519
irismong 10:42 PM 03-12-12
中左會收到EMAIL?
咁即係無lu
Fungfelix 10:51 PM 03-12-12
作者: irismong:
中左會收到EMAIL?
咁即係無lu
冇EMAIL, 直接收貨
hap3afrien 11:28 PM 03-12-12
限定機暫時最靚係桃公主喎~ 自用或者送俾囡囡啦
irismong 11:36 PM 03-12-12
冇EMAIL, 直接收貨
囧!
幾時會收到架 @"@

不過TILL NOW我都無, 即係無架啦
W!LL 11:41 PM 03-12-12
囧!
幾時會收到架 @"@

不過TILL NOW我都無, 即係無架啦
club a/c有得睇發送濟, 睇下有冇寄出過就知

今晚tenso剛收到cushion, 金雞脾又寫寄左,
換埋個Luigi袋一齊寄返黎先
irismong 11:41 PM 03-12-12
作者: W!LL:
club a/c有得睇發送濟, 睇下有冇寄出過就知

今晚tenso剛收到cushion, 金雞脾又寫寄左,
換埋個Luigi袋一齊寄返黎先
個LUIGI袋申請完第二日就到貨了~
我想要MARIO多D 幾時先會有

連部機都會有發送濟睇?
W!LL 11:45 PM 03-12-12

連部機都會有發送濟睇?
m袋我有舊版, 所以唔換lu
咁正常應該中左會响個club a/c度話寄出既, 雖然d抽獎我未中過
Suda 11:47 PM 03-12-12

連部機都會有發送濟睇?
ニンテンドー3DSポーチ マリオ帽
必要ポイント : 250ポイント
在庫追加予定:5月

我都等緊補貨入多個
irismong 11:48 PM 03-12-12
我以前無換過野呀 幾百分係就咁過哂期 = =
所以家陣一定要換野 XD
5月有就好喇~~~
tung999 11:53 PM 03-12-12
收藏都想, 不過齋擺唔用又好似 side 左, 用又驚花
日拍都唔見有人放, 冇乜參考價
其實你係Y拍打3DS SET去最高價就會見到一堆5萬左右既任天堂抽選機w
新發貨時就見到一直keep住5萬yen左右

作者: Suda:
ニンテンドー3DSポーチ マリオ帽
必要ポイント : 250ポイント
在庫追加予定:5月
我都等緊補貨入多個
等梗紅袋+1
凍檸茶>﹏< 12:34 AM 03-13-12
作者: W!LL:
m袋我有舊版, 所以唔換lu
咁正常應該中左會响個club a/c度話寄出既, 雖然d抽獎我未中過
我連有得抽獎同幾時抽都唔知''
算~~''

幾百分都無用過....唔知點寄返香港
有無人教路
用tenso代寄好唔好 ~還有無其他平..慢都唔緊要..總之收到貨就得

買2手時,好多人都無用個黃紙...買左幾隻都有得儲分
wailala19 04:30 PM 03-13-12
部蛇纹限定機有冇人知幾$?THX
neo2046 09:41 PM 03-13-12
作者: Y.Bird:
大亂鬥?!
上年 (E3時?) 公佈o左同時間開發3DS版/WiiU版啦
第一 ... 22 62 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 82 122 172  ... 最後

返回主題版面