Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
lwl 08:53 PM 09-20-11
作者: Kello820:
TOX白金
呢次算半隻白金神作,同之前兩隻冇得比,剩係講白金6-70粒鐘就收皮
就算唔玩慣JRPG既都可以放心玩,最重要隻GAME真係夠晒好玩

响另一邊寫左篇心得,希望幫到會玩既版友
warp
咁快就白金
LeUnG0o0 12:25 PM 09-21-11
ICO白金 隻game白金有小小難 如果唔係做攻略可能晨早轉左game玩...個2小時爆機 我玩都冇咩霞痴都係只剩6秒....d舊game果然係難玩d..白金基本上都玩哂d隱藏野..隻game算係動作解謎

話時話e排係咁玩d岩岩出的game 上網咩料都冇..已經慣左打盃唔洗guide同roadmap-.- 快好多..睇得黎都爆左
Kello820 01:53 PM 09-21-11
作者: lwl:
咁快就白金
已經做埋好多白金以外既要求,如果剩係計白金,早多3~4日都唔係問題

作者: LeUnG0o0:
ICO白金 隻game白金有小小難 如果唔係做攻略可能晨早轉左game玩...個2小時爆機 我玩都冇咩霞痴都係只剩6秒....d舊game果然係難玩d..白金基本上都玩哂d隱藏野..隻game算係動作解謎

話時話e排係咁玩d岩岩出的game 上網咩料都冇..已經慣左打盃唔洗guide同roadmap-.- 快好多..睇得黎都爆左
睱唔睱疵好主觀,我FD同我講佢剩差唔多20分鐘喎
我隻朝早岩岩到,約左人玩GOW3最近未得閒玩住.玩完可以再話你知
LeUnG0o0 02:08 PM 09-21-11
作者: Kello820:
已經做埋好多白金以外既要求,如果剩係計白金,早多3~4日都唔係問題

睱唔睱疵好主觀,我FD同我講佢剩差唔多20分鐘喎
我隻朝早岩岩到,約左人玩GOW3最近未得閒玩住.玩完可以再話你知
剩20分鐘咁勁-.- 您玩完話我知剩幾多時間=.=
Kello820 02:17 PM 09-21-11
剩20分鐘咁勁-.- 您玩完話我知剩幾多時間=.=

我技術平平,應該可以做到夠晒客觀既結果
kyo353 07:29 PM 09-21-11

YOUTUBE有段片52分鍾爆機...
已經DOWN左落黎參考

唔知隻注達又難唔難呢?
LeUnG0o0 11:14 PM 09-21-11
作者: kyo353:
YOUTUBE有段片52分鍾爆機...
已經DOWN左落黎參考

唔知隻注達又難唔難呢?
果個52分係用50hz... 跳得勁高bug..ps3好似用唔到
LeUnG0o0 08:37 PM 09-23-11
Madagascar Kartz白金
啤梨王子 01:51 AM 09-24-11
呢幾日衝緊virtua tennis 4 online盃
個rank a金盃真係想殺人
LeUnG0o0 07:33 PM 09-24-11
經過幾星期抽時間奮戰...resistance3 終於白金
SHCEHUK 06:02 AM 09-25-11
CRYSIS 2放棄白金了,那個6個月奬盃有bug
T9P2L 06:22 PM 09-25-11
作者: SHCEHUK:
CRYSIS 2放棄白金了,那個6個月奬盃有bug
咁慘!?

有無解決方法? 我見YGC都有一小部分人白到金
LeUnG0o0 06:31 PM 09-25-11
作者: SHCEHUK:
CRYSIS 2放棄白金了,那個6個月獎盃有bug
唔好賣隻game住 應該可以白金到ga@@
SHCEHUK 06:43 PM 09-25-11
作者: T9P2L:
咁慘!?

有無解決方法? 我見YGC都有一小部分人白到金
喺呀,我都見到有PS3T有人話取得白金(取得6個月個奬盃),
但看PS3T裏都只是10個人中只有一少部分人取得,大部分人都話有問題
SHCEHUK 06:45 PM 09-25-11
唔好賣隻game住 應該可以白金到ga@@
不會太快賣住,賣之前都會再試下先,因我還有些GAME打埋先一次過拿出街舖度賣(當然價格比網上賣平啦)
jaychow7w 11:41 PM 09-25-11
112白金達成--north american adventure

又係白金精選,如果呢個系列可以用move玩會仲正!
2009 09:38 AM 09-26-11
作者: jaychow7w:
112白金達成--north american adventure

又係白金精選,如果呢個系列可以用move玩會仲正!
邊度買?
由手機版發出
jaychow7w 09:56 AM 09-26-11
作者: Transformers:
邊度買?
由手機版發出
好景行入去最大果間,$228
2009 05:43 PM 09-26-11
好景行入去最大果間,$228
唔見有,咁快賣哂
jaychow7w 09:10 PM 09-26-11
唔見有,咁快賣哂
今晚都見到有,係中間果行最右手面。
2009 09:13 PM 09-26-11
今晚都見到有,係中間果行最右手面。
全女sales果間?
jaychow7w 12:21 AM 09-27-11
全女sales果間?
唔係前面,係巷入便。
LeUnG0o0 12:26 AM 09-28-11
有冇人打fifa12 d杯..其實冇想像中咁難...另..打返10,同11的杯我都ok
啤梨王子 11:39 AM 09-29-11
終於白金左Virtua Tennis 4
過程都幾痛苦下
hin0404 12:02 PM 09-29-11
作者: 啤梨王子:
終於白金左Virtua Tennis 4
過程都幾痛苦下
難唔難過上集
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面