Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 06-25-11, 10:28 PM   #26
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
上星期去左睇f1
近排天氣唔多好
而且d狗開始好難影

失敗作

NTR中

舊 06-28-11, 12:20 AM   #27
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
失敗作最後果張好正!!

點解呢2 張... 好似同一時間響兩個完全相反的位置影的咁...

繼續支持!!

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-11, 04:03 PM   #28
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: 基路亞 查看文章
失敗作最後果張好正!!

點解呢2 張... 好似同一時間響兩個完全相反的位置影的咁...

繼續支持!!
因為依兩張真係相反方向影
只不過係狗a跟住我行
狗b就去揾隻貓

Ps
順便講講隻貓同之前隻黑貓
都係我的
免得你地認為我係虐貓狂徒

舊 06-29-11, 09:51 PM   #29
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
但我見你面書有猫>狗的相XD

舊 07-01-11, 07:22 PM   #30
seetold
真貧窮堅冇錢....

回歸好天氣

舊 07-01-11, 07:24 PM   #31
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: KTN 查看文章
但我見你面書有猫>狗的相XD
因為依家狗狗長大了

舊 07-04-11, 03:55 PM   #32
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
識你咁耐淨係知你住邊區...
但一直都唔知你住邊... 睇黎你屋企都幾大... @@

今次隻家喵又唔同上面果隻?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-11, 09:31 AM   #33
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: 基路亞 查看文章
識你咁耐淨係知你住邊區...
但一直都唔知你住邊... 睇黎你屋企都幾大... @@

今次隻家喵又唔同上面果隻?
新界d村屋好多都差唔多啦

角度唔同姐

舊 07-05-11, 10:01 AM   #34
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
隻貓好似好多野諗咁wor
金毛成長日記, 希望繼續影多d, 因為越大越唔"可愛"

舊 07-05-11, 11:58 AM   #35
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: Paptimus 查看文章
隻貓好似好多野諗咁wor
金毛成長日記, 希望繼續影多d, 因為越大越唔"可愛"
隻貓諗緊做乜又隊支鏡埋黎
同時又不停避我支鏡

有時間先有得影
話說我辭左識兩個月幾都仲番緊工
搞到我個暑假大計亂晒

舊 07-05-11, 08:31 PM   #36
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
狗狗點影佢望上?一影我狗狗佢即衝埋來-_-你的狗狗笑得好開心. 好骨丫

此篇文章於 07-05-11 08:33 PM 被 管家婆 編輯。
管家婆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-11, 01:10 PM   #37
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: 管家婆 查看文章
狗狗點影佢望上?一影我狗狗佢即衝埋來-_-你的狗狗笑得好開心. 好骨丫
其實佢地望住我
是咁的 我個人"烏"低身跟住伸長有手盲拍影的
不過用Dslr盲拍就構唔到圖
用gf1機能又唔夠強大

D狗衝埋黎就冇計
之前都仲可以用手動鏡影
依家就用廣角+af-c算

論壇跳轉

現在的時間是 02:53 PM

手機版 | APP版