Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5
<<繼續談情>>>唉 心情很亂
二伍 08:17 AM 04-23-11
作者: 真.朱皮:
終於送到佢番屋企。。
不過 發現左原來佢應該好有錢。。。
好有錢咪好囉
軟飯希望
D.K. 10:38 PM 04-23-11
終於送到佢番屋企。。
不過 發現左原來佢應該好有錢。。。
剩係送人返閨咋?
說好了要講o既野呢?
真.朱皮 11:48 PM 04-23-11
我應該係時候相信佢心內無我既位置
我今日中午同左佢講我今晚都會接佢
咁如是者我又去左等佢 等到十點到我sms同佢講我係附近啦 問佢想吾想食野
佢話想飲野 咁我咪話收工陪你去 不過佢無回我
點知到左十點幾差吾多十一點
我見到佢講左個電話之後
突然叫我吾好等佢 下次先
安已不 11:53 PM 04-23-11
我應該係時候相信佢心內無我既位置
我今日中午同左佢講我今晚都會接佢
咁如是者我又去左等佢 等到十點到我sms同佢講我係附近啦 問佢想吾想食野
佢話想飲野 咁我咪話收工陪你去 不過佢無回我
點知到左十點幾差吾多十一點
我見到佢講左個電話之後
突然叫我吾好等佢 下次先
真心 我諗你都收得皮~
真.朱皮 12:33 AM 04-24-11
點解你要同我講咁多次對唔住...
我真係好累啦.... 你其實心入邊係諗緊咩
涅吉.水母 12:39 AM 04-24-11
你似係到搵地方寫低點字就算。。。
二伍 01:29 AM 04-24-11
自爆吧
無謂浪費時間
安已不 02:14 AM 04-24-11
可能佢覺得你好煩
你有冇諗過你衣家做緊既野煩緊佢?
如果佢唔係咁諗, 佢衣家對你既態度唔會係咁
快D自爆放生人啦
Norm 09:07 AM 04-24-11
其實你唔洗日日去等佢...咁樣會令佢好大壓力.....
麥C 09:31 AM 04-24-11
其實你做得咁明顯
佢都知你想點的
可能佢明知會走都係唔想搞咁多野住呱
好可能你講唔講結果都一樣
有心的等佢返來吧
赤武神 02:28 PM 04-24-11
係時候收一收,睇下佢咩反應
kin~kin 10:11 PM 04-29-11
收一收先囉,做得太過多,唔吃香。

我個感覺係,可能最初佢唔係好知自己想點…
點講呢,有人中意自己,一定係開心0既,如果仲係單身0既話,其實會好貪心咁想呢個人繼續對自己好…
或者佢對樓主就係咁啦…

不過有時d野,我又覺得冇咩所謂,佢點諗佢0既事,就算佢真係想收兵,咁又點?
如果你真係喜歡佢0既,盡力追下佢囉…話唔定會感動到佢呢
joker913 02:30 AM 04-30-11
樓主應該冷靜一下, 諗下自己到底想點
想追人做自己女友, 定還是其實想要一個好朋友係身邊
但諗完又應該分析下現有情況
可能會追人追到連朋友都無得做
如果係咁不如將自己小小既心意收埋, 選擇對方成為自己既好知己
基路亞 05:17 AM 05-03-11
吾... 無跟進一排...

依情況黎睇... 你估佢諗咩時... 佢都估緊你想點...
你迫得太緊... 但你又未係人地邊個...

收一收,.,, 等一等... 維持返個好感度先... 跟手就自爆啦...
你到佢走的時間... 都所剩無幾架喇...
1 2 3 4 5

返回主題版面