Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2
<<繼續談情>>>感覺與相處
綾小路雷太 12:40 AM 03-02-11
作者: 才子:
溝女不是應該打快攻的嗎?

識得耐, 就會睇清楚對方的真面目, 到時搵鬼同你拍拖
永遠都係最朦朧的時候開始最好
睇你想要乜啦
但有感覺即去好多時會變成「因誤會而結合,因了解而分開」的情況

而家俾我揀,我寧願我伴侶知道我真性情先至決定一齊,好過苟合之後決定放棄。
才子 01:04 AM 03-02-11
作者: 綾小路雷太:
睇你想要乜啦
但有感覺即去好多時會變成「因誤會而結合,因了解而分開」的情況

而家俾我揀,我寧願我伴侶知道我真性情先至決定一齊,好過苟合之後決定放棄。
ummmm...我而家都做緊類似的東東, 後悔ing
beagleflash 09:13 AM 03-02-11
作者: 綾小路雷太:
我一向都係咁,最少唔會俾人話前後兩個樣,最多俾人話老土。
而且人地有心理準備,會易夾啲。
綾小路雷太 11:16 AM 03-02-11
豆爺,而家搵唔到可能後悔,不過未必係你miss right的話,到頭來大家都後悔架啦
一個人自己後悔好過大家都後悔點解當初係埋一齊

再者,「行騙」不是一件好事
irismong 11:43 AM 03-02-11
溝女不是應該打快攻的嗎?

識得耐, 就會睇清楚對方的真面目, 到時搵鬼同你拍拖
永遠都係最朦朧的時候開始最好
睇清楚之後都可以好開心, 果d就係真係夾, 真係有愛囉
才子 01:10 PM 03-02-11
可惜我的真面目實在太太太.......
某F 09:00 PM 03-02-11
呃蝦條就唔同講法

反正各人追求既野都唔同
Justine 12:46 AM 03-03-11
我會係配合

因為好夾,而令我好仲意依家果個
至少興趣非常相近,同自已fd出去玩可以帶埋佢去(e.g.打龍)
變相對既時間多左,而又唔會悶
而且價值觀都相當接近

所以我好同意上面果句"夾唔夾到都可以影響到你有幾鐘意對方"
1 2

返回主題版面