Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
手提遊戲機討論版>New Love Plus/ NEWラブプラス | 已售
neo 02:06 PM 09-29-10
Project ラブプラス for Nintendo 3DS 始動!
http://www.konami.jp/products/loveplus_plus/

http://www.youtube.com/watch?v=-khobY1H2KE
作者: :

knight-philip 02:14 PM 09-29-10
如果是澟子的話
在影這種相片的時候就會被踢了www

回正題
上下畫面的像素好像有差別的啊....兩個畫面共用沒問題嗎?
嘛,雖然只是模擬片段
GN00508771 02:34 PM 09-29-10
中槍啦~~~~~~~~~~~終於有理由要我買3DS

不過點都好...唔該有承繼SAVE功能..
ゆり 02:44 PM 09-29-10
打橫睇唔到3d效果 所以真係要打直玩sosad?
強化人間ですの~★ 02:44 PM 09-29-10
詳細公布時宣布舊3女角有一個唔用得,之後加男人
Eclair 02:50 PM 09-29-10
作者: 強化人間ですの~★:
男角w

不是説好了加街機版的お母さん嗎?(逃
比起俾人NTR
我寧願NTR人地

潔美さん、結婚してください!
GN00508771 02:50 PM 09-29-10
...這不是某NB字頭既公司哦~

岳父大人應該唔會咁做既
鷹柳 02:51 PM 09-29-10
就咁睇 GRAPHIC 有進步
TCS_disable 02:56 PM 09-29-10
作者: 拉打龍騎:
就咁睇 GRAPHIC 有進步
段片本身合成,所以唔可以作準,

但以機體Spec黎講,呢個係可能...
最起碼可以同 PSP / iPhone 對撼
魔璃 02:57 PM 09-29-10
幾時加老母
GN80667 03:44 PM 09-29-10
依款GAME加男人叫人搞基咩?
3D效果電腦芒實睇唔到
雖然機會渺茫,不過希望發售前可以係香港睇實機示範
6402oen 05:18 PM 09-29-10
カノジョが3Dに!! 『Project ラブプラス for Nintendo 3DS』発売決定
http://www.famitsu.com/news/201009/29034172.html

Y.Bird 06:03 PM 09-29-10
一邊3D 一邊2D 一齊睇,
會唔會睇到眼花!

不過示範作品不可以作準...。
now_loading 07:25 PM 09-29-10
又要買部3DS 追過, 追女真係燒錢..
stcdavidhk 08:23 PM 09-29-10
好屈機,好有可能比佢屈到>.<
N3- 08:34 PM 09-29-10
IM@S化
所有彼氐應該會暴動

到時實有特別版3DS
準備噴血
TCS_disable 08:39 PM 09-29-10
作者: N3-:
IM@S化
所有彼氐應該會暴動
點解要同一牌帶?
分兩餅未解決晒

反正...所謂嘅彼氏幾咁雙重標準我理解
fantasy俊仔 09:14 PM 09-29-10
作者: diabloex:
又要買部3DS 追過, 追女真係燒錢..
ラブプラス 3次元
 │      │
 │     告白
 │   ┌─┴─┐
 │  失敗   成功
 │   │ ┌─┴─┐
 │   │ 破局   結婚
 │   │ │  ┌─┴─┐
 │   │ │  搾取 子供誕生
 │   │ │  │   ┌─┴─┐
 │   │ │  │ 邪魔者化  離婚
 │   │ │  │    │     │
 │   │ ↓  ↓   │  慰謝料・養育費
 │   └→生き地獄 ←┴───┘
 │
 │
 │
 │
 ↓
天国

這樣?

6402oen 09:36 PM 09-29-10
超人氣戀愛遊戲《LOVE PLUS +》確定登陸 N3DS 展示影片釋出
http://gnn.gamer.com.tw/7/47387.html
作者: :
  KONAMI 發表,將於 N3DS 推出熱門戀愛交往遊戲《LOVE PLUS +(ラブプラス+)》系列新作,計劃名暫訂為《Project LOVE PLUS for Nintendo 3DS》。 《LOVE PLUS +》是 2010 年 6 月 24 日推出的戀愛交往遊戲,遊戲中要與高中生女主角戀愛交往,除了上學放學等日常之外,並有“旅行”等非日常要素,讓玩家體驗擬真的戀愛生活。

《Project LOVE PLUS for Nintendo 3DS》有許多活用 N3DS 機能的創新玩法。將支援如同人物跳出畫面一般的 3D 立體裸視,支援動態感測器、陀螺儀,主機轉動畫面保持水平畫面,將可以自由的轉換觀看女朋友的視角,就如同自己就拿著一台攝影機的感覺。

N3DS 在主機的外側有兩個鏡頭,似乎可以和女朋友一起拍攝立體照片。在內側的鏡頭則是會及時將自己的動作(狀態)反映到遊戲裡,簡單的說就是女朋友也同時看得到玩家正在作什麼,似乎還會記憶玩家的長相,至於表情的反應是否會回饋還不明。

bomber 10:02 PM 09-29-10
KONAMI已經靠任天女生存了...
ゆり 10:03 PM 09-29-10
作者: bomber:
大把音game賺錢
knight-philip 11:25 PM 09-29-10
作者: GN80667:
依款GAME加男人叫人搞基咩?
3D效果電腦芒實睇唔到
雖然機會渺茫,不過希望發售前可以係香港睇實機示範
出多隻girl side

其實...
1.上畫面3D只限橫向(即向上開機),除非你眼睛不是生左右而是上下
2.下畫面仍然是DS的像素,所以要共通化基本沒可能
3.我想說.....隻game都未有任何資料公開!!
stevenfan 11:31 PM 09-29-10
KONAMI一向都係呢方面的一哥來少見多怪
代官 11:35 PM 09-29-10
作者: fantasy俊仔:
ラブプラス 3次元
 │      │
 │     告白
 │   ┌─┴─┐
 │  失敗   成功
 │   │ ┌─┴─┐
 │   │ 破局   結婚
 │   │ │  ┌─┴─┐
 │   │ │  搾取 子供誕生
 │   │ │  │   ┌─┴─┐
 │   │ │  │ 邪魔者化  離婚
 │   │ │  │    │     │
 │   │ ↓  ↓   │  慰謝料・養育費
 │   └→生き地獄 ←┴───┘
 │
 │
 │
 │
 ↓
天国
最新版本不是in game ntr嗎
Y.Bird 12:05 AM 09-30-10
唔係應該叫KONAMI 女嗎?
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面