Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
Neo Entertainment TREND>高清台節目討論及分享!
Hidekii 09:52 AM 06-19-09
原來呢度都有睇康熙, 我日日都有追
HIM 12:14 AM 06-20-09
J2播大學生了沒
Hidekii 03:55 PM 06-20-09
作者: HIM:
J2播大學生了沒
今日睇廣告, 用廣東話講節目名好唔慣, 怪怪的

兩間電視台諗住搬晒台灣d綜藝節目過來?
darkvolver 12:02 AM 06-25-09
作者: 雪舟等楊:
米倉涼子套交涉人幾好睇

第二集米倉仲會剝衫 www
有sp將會播出
加量熱狗 10:52 AM 06-28-09
作者: 雪舟等楊:
米倉涼子套交涉人幾好睇

第二集米倉仲會剝衫 www
型是型啦
倒看上去好像老了很多似的

第一眼認不出
metal snake 01:11 AM 08-24-09
有冇人知琴晚既第三季迷做到第幾集?
W!LL 12:00 PM 09-04-09
j2套窮人 愛麗斯 唔錯的說
星矢 10:50 AM 09-05-09
點解睇數碼廣播有少少lag
請問關唔關天線事?
IDGAF 05:19 PM 10-15-09
今日手多多追過STB D台,
發現多咗4個名為UNKNOWN SERVICE的台,
選台號碼分別係907、908、917、922,
但基本上你黑畫面無嘢睇的,有時會打格咁…

係咪有新的電視台會加入?
N0T51B 09:20 AM 10-24-09
作者: 機場美少年:
今日手多多追過STB D台,
發現多咗4個名為UNKNOWN SERVICE的台,
選台號碼分別係907、908、917、922,
但基本上你黑畫面無嘢睇的,有時會打格咁…

係咪有新的電視台會加入?
no, 只係TVB & ATV FEC 0.8(1/9 (PN420)) 測試信號
IDGAF 08:22 PM 11-01-09
作者: BistonC:
no, 只係TVB & ATV FEC 0.8(1/9 (PN420)) 測試信號
呢4個台(907、908、917、922)最近變咗4個低清台(即TVB、ATV、明珠、國際)同步正常廣播的…
N0T51B 09:33 AM 11-03-09
作者: 機場美少年:
呢4個台(907、908、917、922)最近變咗4個低清台(即TVB、ATV、明珠、國際)同步正常廣播的…
oh 應該係 FEC 0.8(1/9 (PN420))SD 測試或者係4個低清台MPEG-4 試播
W!LL 01:02 AM 12-05-09
下禮拜j2 my name is 邦有tvb配音員做嘉賓
滅龍士 10:11 AM 12-09-09
作者: W!LL:
下禮拜j2 my name is 邦有tvb配音員做嘉賓
邊位?詳細希望
HIM 01:07 PM 12-09-09
作者: 滅龍士:
邊位?詳細希望
黃啟昌, 林芷筠, 應該下該禮拜一先播
泰利 12:40 AM 12-13-09
作者: HIM:
黃啟昌, 林芷筠, 應該下該禮拜一先播
重有 袁淑珍.

ttp://mytv.tvb.com/variety/nib/102846/1517#page-1
W!LL 12:42 AM 12-13-09
原來要下星期, 搞到我浦左成個禮拜12點半
westpat 04:54 PM 12-14-09
睇到預告片高清台會播木村套Change

仲有,house新一季又黎啦
pongg 11:55 PM 12-14-09
突然間睇唔到三個channel....J2,互動新聞同高清翡翠台...話冇信號
有冇巴打知道係咩事??
W!LL 09:30 PM 12-15-09
尋晚同今晚既my name is 邦都有tvb配音員訪問
W!LL 08:45 PM 01-17-10
j2做緊敗犬女王~~
elvis1987 12:13 PM 01-27-10
作者: W!LL:
j2做緊敗犬女王~~
係啊,我而家都有睇啊,

不過今次係番睇,

我上年已經係無記個劇集台睇左啊。

始終劇集台d野會新d

小弟初黎報到,想問有冇師兄都有裝左劇集台?
joeypong 12:15 PM 01-27-10
作者: elvis1987:
係啊,我而家都有睇啊,

不過今次係番睇,

我上年已經係無記個劇集台睇左啊。

始終劇集台d野會新d

小弟初黎報到,想問有冇師兄都有裝左劇集台?
俾錢D劇當然新D...
elvis1987 12:38 PM 01-27-10
作者: joeypong:
俾錢D劇當然新D...
嗯啊,不過比左錢又真係會有得睇快d
hin0404 07:08 PM 02-01-10
今晚J2有"兄弟幫"
http://programme.tvb.com/variety/bigboysclub

雖然有really淫,但有jin同bob都會睇
但bob同佢自己個電台節目撞左時間
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面