Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-21-10, 12:51 AM   #276
datauiy
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
今晚一入
なのは,なのは

隻なのは有黑色絲帶跟正

舊 01-21-10, 12:35 PM   #277
explosion
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2008
圖3張DL咭係要黎download咩野?
explosion 目前離線  
舊 01-21-10, 01:18 PM   #278
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: explosion 查看文章
圖3張DL咭係要黎download咩野?
Game入面用來下載Q版Nanoha用的

舊 01-21-10, 02:06 PM   #279
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
movie版奈葉見街未呀~~~~~~~~~~~~~~~=.=

我知係早問左

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 01-21-10, 02:07 PM   #280
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
movie版奈葉見街未呀~~~~~~~~~~~~~~~=.=

我知係早問左
出左就自然有人報價啦

咁急做咩 你又未買到

舊 01-21-10, 02:16 PM   #281
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
出左就自然有人報價啦

咁急做咩 你又未買到
我星期六即日來回嘛-.- 所以唔想係星期六先番貨嘛

舊 01-21-10, 10:15 PM   #282
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
今日係信和訂左小憂
同時發現7樓遲d有魔理沙訂(而家未接單)
另想問麗夢幾時出?日本出左一般版未?(訂左,好心急想要)
半熟蕃茄 目前離線  
舊 01-21-10, 10:30 PM   #283
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: frankieccc 查看文章
官網話1月31日

舊 01-21-10, 10:49 PM   #284
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
引用:

聽聞2月

中左槍
一齊跳井啦
係深淵先至真…

舊 01-21-10, 11:40 PM   #285
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
引用:
今日係信和訂左小憂
同時發現7樓遲d有魔理沙訂(而家未接單)
想請問吓你係邊間訂平沢憂?

森原里美 目前離線  
舊 01-21-10, 11:44 PM   #286
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 森原里美 查看文章
想請問吓你係邊間訂平沢憂?
信和二樓
有傳七樓遲d都有得訂但唔肯定...因為我唔記得問

另想請教下
saber lily如果係全新買返黎,裡面隻game係咪應該同平時新game咁都有透明packing包住?因為今日買左但裡面隻game無袋,不過我係得個知字,無乜所謂,因為隻figma好新淨
thx

此篇文章於 01-21-10 11:48 PM 被 半熟蕃茄 編輯。
半熟蕃茄 目前離線  
舊 01-22-10, 12:14 AM   #287
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:

另想請教下
saber lily如果係全新買返黎,裡面隻game係咪應該同平時新game咁都有透明packing包住?因為今日買左但裡面隻game無袋,不過我係得個知字,無乜所謂,因為隻figma好新淨
thx

隻game有袋入住的~

舊 01-22-10, 02:14 AM   #288
explosion

註冊日期: Sep 2008
引用:
信和二樓
有傳七樓遲d都有得訂但唔肯定...因為我唔記得問

另想請教下
thx
7樓已經開左訂
explosion 目前離線  
舊 01-22-10, 02:16 AM   #289
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
如果你訂wf版憂你真係好有米

怪盜小G 目前離線  
舊 01-22-10, 03:07 PM   #290
eddie3182004

註冊日期: Feb 2007
太奪命 @@
我反而覺得普通版果隻奈葉靚好多
哩隻figma連埋game始終都係太貴 (鬼叫佢係sp 咩 @@)

人既夢想,係永遠都唔會完結
eddie3182004 目前離線  
舊 01-22-10, 03:34 PM   #291
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: eddie3182004 查看文章
太奪命 @@
我反而覺得普通版果隻奈葉靚好多
哩隻figma連埋game始終都係太貴 (鬼叫佢係sp 咩 @@)
一買左隻sp 遲d的學校服菲特 冇可能唔入-.- 根本係陷阱

movie版 見街未呀-.-

舊 01-22-10, 04:26 PM   #292

引用:
作者: GN00508771 查看文章
一買左隻sp 遲d的學校服菲特 冇可能唔入-.- 根本係陷阱

movie版 見街未呀-.-
講起sp , 我有一隻老馬修都夠晒,之前想入lily,而家放棄了 \/
所以幾時都話 figma 的確係一個無底深潭
一撐左隻腳入去就 ....

舊 01-22-10, 05:36 PM   #293
ゆり

引用:
講起sp , 我有一隻老馬修都夠晒,之前想入lily,而家放棄了 \/
好在我夠控制力

計埋未到手既都係總數6隻

舊 01-22-10, 05:44 PM   #294
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 01-22-10, 06:44 PM   #295

引用:
好在我夠控制力

計埋未到手既都係總數6隻
我少過你一隻, 我全數5隻

舊 01-22-10, 06:49 PM   #296
ゆり

引用:
我少過你一隻, 我全數5隻
但kon潮我應該控制唔到自己

舊 01-22-10, 06:53 PM   #297

引用:
但kon潮我應該控制唔到自己
我未睇過k-on
不過我就對隻小澪好有興趣,佢個樣太棒的說 !!
唔怪得 "竹"漫 成日搵佢做封面

舊 01-22-10, 08:02 PM   #298
fatima-d
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
wink

引用:
我死到直一直呢我有SP10隻EX2隻001~052~~89隻
應該還會一路死落去呢

fatima-d 目前離線  
舊 01-22-10, 08:09 PM   #299
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
魔理沙呀!!!!!!!!!!!!!
點解WF無魔理沙先行發賣架?

舊 01-22-10, 08:15 PM   #300
ゆり

引用:
作者: ★星人DX★ 查看文章
魔理沙呀!!!!!!!!!!!!!
點解WF無魔理沙先行發賣架?
魔理沙販售方式係點?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
figma 討論區004 - 是狼, 大食王已出 luciferdark 收藏品討論版 1007 11-28-09 01:25 AM
figma 討論區002 - 初音未來 & 鏡大人 見街 一小英口 收藏品討論版 1000 09-20-08 12:42 AM
figma 討論區 kog 收藏品討論版 1001 05-25-08 03:19 PM

現在的時間是 12:32 AM

手機版 | APP版