Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 
收藏品討論版>聖鬥士星矢討論區 VOL.11 [ 冥衣計劃 - 12月睡神: 淚目三連星 ~ 1月山羊 ~ 2月卡妙 ~ 3月撒卡]
魔璃 08:02 PM 01-24-09
米羅換左胸像parts
成隻野輕哂
不過個頭同個身唔多夾 ....

山羊真系勁型
lwl 08:09 PM 01-24-09
冥羊,胸像出左la???
咩價????
thx
martinyau1979 08:51 PM 01-24-09
作者: 真!DC:
我覺得舊水瓶係12個黃金中造得最差ge一個
應該係處女座, 個菠羅頭真係核突到, 水瓶都還可以接受
martinyau1979 08:52 PM 01-24-09
作者: ☆星野琉璃☆:
米羅換左胸像parts
成隻野輕哂

山羊真系勁型
天蠍出咗胸像 , 幾多錢
暴走蟹 08:58 PM 01-24-09

講得好!
唔洗心掛掛
神龍 10:05 PM 01-24-09
天蠍真係同下半身唔多夾

山羊
魔璃 11:13 PM 01-24-09
睇黎以後d神話膊頭甲都有關節
神龍 11:19 PM 01-24-09
個設計好好
黃金重出過晒啦

另外隻山羊後髮除得,整一整就用得番動畫頭盔
魔璃 11:24 PM 01-24-09
米羅個關節醒左, 用普通軟膠

上次獅子真系俾佢玩死 b
zzzdx 11:35 PM 01-24-09
冥雙子好似冇
神龍 11:37 PM 01-24-09
米羅個關節醒左, 用普通軟膠

上次獅子真系俾佢玩死 b
其中一隻獅子比我整到d 膠見白
魔璃 07:13 AM 01-25-09
作者: 神龍:
天蠍真係同下半身唔多夾

山羊
巡例換凶象頸落去
好左好多

個設計好好
黃金重出過晒啦

另外隻山羊後髮除得,整一整就用得番動畫頭盔
山羊另一大突破
裙甲都有關節
44264 01:38 AM 01-27-09
其實這類關節,在終極冰河時已經開始有,不過活動幅度比較細。
神龍 12:31 AM 01-29-09
TAMASHII NATION 2009 又黎,今年玩咩呢
Villasaki 02:45 PM 01-29-09
好耐冇入過神話, 本想去入冥山羊同凶像, 點知一睇個價... 都係同物價鬥命長罷啦.

諗諗下, 簡簡單單入3隻冥AE, 都要成千蚊, 有點却步...

仲有凶像都可以買到半盒神話了...
真!DC 02:50 PM 01-29-09
最初時d神話咪仲貴
而且依加日元定價都高過以前果d
Villasaki 02:55 PM 01-29-09
最初時d神話咪仲貴
而且依加日元定價都高過以前果d
我就係當年打過十二宮, 再見到街有$1XX既十二宮隻中一兩隻 (曾幾何時), 覺得當年聖戰既cost好大, 所以依家唔敢亂入.

當年既處女,獅子炒到呢.... 諗起都驚.

我明白, 依家個價係平過當年, 當年黃金山羊要$350, 依家諗諗下都幾肉赤....

(不過轉過頭, 我又可能會去畀錢. )
真!DC 03:13 PM 01-29-09
記得初時處女試過炒到上$600
之後貨源穩定後黃金新出都係$3百幾倒

而家新出都係$3,4百倒都算合理
Villasaki 03:34 PM 01-29-09
記得初時處女試過炒到上$600
之後貨源穩定後黃金新出都係$3百幾倒

而家新出都係$3,4百倒都算合理
因為有再販版, 價錢先回落, 玩家之福.

當年炒處女仲heat過炒匯豐, 我D同事唔玩神話都知.
神龍 03:56 PM 01-29-09
冥山羊個新頭真係好野

用舊頭既後髮...

駁落新頭上面..d位剛剛好...

用得番動畫頭盔,仲要好靚仔
Edion 02:16 PM 01-30-09
相問下依家街到仲有冇天雄星賣?
唔好記住我 03:17 AM 02-01-09
-_- 想買金牛...但宜家昇到$399
最平個時$199冇買....
Mysterio 09:14 AM 02-01-09
頂! 米羅胸像有BUG既.....

我幫米羅更換哂所有新PARTS擺咗個感歎姿勢, 效果都幾滿意~
但始果就換嚟胸像用番舊PARTS, 雞心嗰忽小胸甲就裝唔到, 搞到現咗條接合既隙出嚟....

究竟係BANDAI既錯定係我既錯?
Mysterio 09:20 AM 02-01-09
胸像頸點換架?
胸像既頸我好易就扯到出嚟, 但人仔既頸我試過用好大力都扯唔到, 同埋又驚扯爛
魔璃 09:56 AM 02-01-09
冥山羊個新頭真係好野

[IMG]http://i214.photobucket.com/albums/cc177/begdshum/IMG_1477.jpg[IMG]
用舊頭既後髮...

[IMG]http://i214.photobucket.com/albums/cc177/begdshum/IMG_1478.jpg[IMG]
駁落新頭上面..d位剛剛好...

[IMG]http://i214.photobucket.com/albums/cc177/begdshum/IMG_1479.jpg[IMG]
用得番動畫頭盔,仲要好靚仔
上次搵人油, 唔洗換
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 

返回主題版面