Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>卡啦OK討論區 Vol.4 【GAF音樂版2月份K聚已於24/2完滿結束!多謝各團員支持!! 】
rabbits 08:54 PM 02-20-08
作者: 下雪邊界:
到時扲房果陣,reception會再confirm多一次人數,而所有人頭費以到時報既人頭為準

你想+1?
可能會不過我朋友未知來唔來到
下雪邊界 11:16 PM 02-20-08
作者: rabbits:
可能會不過我朋友未知來唔來到
你confirm左就通知我啦~
月牙火介 11:42 PM 02-24-08
歸~
今日都幾好玩。
間野個自斟自飲政策幾好
不過有不能關的門&不能掛的電話

另外捉唔到果對雙蘿莉入room係一個遺憾

仲有單笨十到爆既野,就係我走左之後真係響果邊蕩失路...
下雪邊界 01:06 AM 02-25-08
因為開刀剝牙縫左一針既關係,所以為免爆Seed變爆線,今日唱乜歌都要就住就住

1) 關於果一道永遠都栓唔埋既門呢,麻煩今日影左相既版友post番張相出黎啦
2) 至於果一個永遠都掛唔到既電話,好似無人影到相...
3) 仲有果一對蘿莉呢.........一入黎就V嘩鬼叫,我真係嚇左一下ga,以為係啤酒妹啦.........咪住先?!但係因乜解究e+ d啤酒妹會咁樣sell酒ga咩?.............仲諗一諗,唔係播!傻左tim!呢個鐘數點會有啤酒妹ga。跟住果對蘿莉已經逃之夭夭............
4) 繼上次旺角紅盒V73號房賴死唔肯既蘇永康之後,今次K歌站K60號房出現類似事件(不過可能無乜人發覺),事緣月牙火介唱完蔡旻佑既 我想要說,停播左 出埋廣告片段之後,D MTV既聲竟然仲未走
5) 我頭先都幾乎蕩失路,由地下七仔果個門口出去,轉右經過順錦機鋪再過對面路,行行下你岳高頭,應該會見到朗豪坊個招牌
6) 其實E+好多間鋪都有自斟自飲ga喇,有幾間直情會擺埋阿華田同好立克粉俾你沖tim

另,情婆,收歌詞啦,空白格、達爾文、如果你愛我 都有得唱ga

另,今日先至發覺,原來我忍到上年12月先至開始講某人是非同玩簽名檔,原來已經好厚道ga喇
Kaiser 01:30 AM 02-25-08
去相

waitwait 01:23 AM 02-26-08
who need photo of song list, plx pm me
情婆`` 01:26 AM 02-26-08
其實...
係奧運行過去係會近過mk行..
我地都差d蕩失路...都係望朗豪做人咋...

下次搵個就腳d既k場去丫..
下雪邊界 01:42 AM 02-26-08
作者: 情婆``:
其實...
係奧運行過去係會近過mk行..
我地都差d蕩失路...都係望朗豪做人咋...

下次搵個就腳d既k場去丫..
係喎~你地唱到幾點?因為我要update頭post

另…………如果要響旺角就腳既話,咁未必唱得耐喎!你揀邊樣
情婆`` 01:48 AM 02-26-08
係喎~你地唱到幾點?因為我要update頭post

另…………如果要響旺角就腳既話,咁未必唱得耐喎!你揀邊樣
我最後望錶8點半
有錯請指正

去左第1次第2次都識去既...haha
下雪邊界 11:44 PM 03-07-08
3月邊個得閒呢?

GAF音樂版3月份K聚
1) 下雪 (21-24&29唔得)

P.S. 上次好彩果間加州紅無得唱小虎隊遮
情婆`` 01:42 AM 03-10-08
3月邊個得閒呢?

GAF音樂版3月份K聚
2) 情婆 (all星期6夜晚,星期日幾時都ok)
waitwait 11:56 AM 03-18-08
GAF音樂版3月份K聚
2) 情婆 (all星期6夜晚,星期日幾時都ok)
3) waitwait(星期日幾時都ok)
waitwait 06:48 AM 03-26-08
攪唔成??
下雪邊界 08:33 AM 03-26-08
我諗呢個月應該都搞唔成lu~

展望4月啦~
jimmyogata 02:02 PM 03-27-08
忽然要拜山..無計..

另想問k房有無范瑋琪d歌唱?
下雪邊界 10:56 PM 04-21-08
各位對唔住,呢個月我懶左少少
e+都4月尾,大家5月幾時得閒呢?

GAF音樂版5月份K聚
1) 下雪

作者: jimmyogata:
另想問k房有無范瑋琪d歌唱?
一定有!

因為我上個月想去睇下卡啦OK有冇呢首歌果陣,都搵到佢個名,不過呢首竟然無得唱

另,jimmyogata有冇聽過戴愛玲呀?呢期我勁煲佢d歌
rabbits 09:28 AM 05-01-08
有唱k我又去聽

我想唱 勁歌金曲 不過找極都無
下雪邊界 09:29 PM 05-01-08
作者: rabbits:
有唱k我又去聽

我想唱 勁歌金曲 不過找極都無
呢首無ga...自己背歌詞啦...
masaki 05:26 PM 05-10-08
就考完試喇!
不過而家病重...莫講唱歌...講野都有困難

好想黎個快歌K聚....有無人+卜+卜呀
下雪邊界 02:17 AM 05-11-08
作者: masaki:
就考完試喇!
不過而家病重...莫講唱歌...講野都有困難

好想黎個快歌K聚....有無人+卜+卜呀
我對於快歌K聚一定支持 難得 886舞王 提議喎

不過你幾時考完試 / 或者病好呀
masaki 01:57 AM 05-12-08
我對於快歌K聚一定支持 難得 886舞王 提議喎

不過你幾時考完試 / 或者病好呀
呢首我睇算喇

完曬就20號
好番呢就...
Kaiser 01:59 AM 05-12-08
呢個月我忙到想死 @_@

下個月尾再戰...如果得GE話
下雪邊界 12:40 AM 05-21-08
好耐無搞過k聚
嗱,6月份,邊個諗住出黎

GAF音樂版6月份K聚
1)下雪 (1/6唔得)
jimmyogata 08:43 AM 05-21-08
GAF音樂版6月份K聚
2) jimmyogata (暫星期日happy hour時段可以, 或許會+1)
Kaiser 10:50 AM 05-22-08
GAF音樂版6月份K聚
2) jimmyogata (暫星期日happy hour時段可以, 或許會+1)
3) Kaiser (暫時13號之後的星期日下午都得~)
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23  ... 最後

返回主題版面