Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後
收藏品討論版>槍械 And Wargame 討論區 (2)
廢柴 08:11 PM 04-19-08
作者: hell & heaven:
如果模型鎗唔關事就無視我LA~
http://www.poseidon.co.jp/3F/E&I/ei1.html

請問有無人見過上面條LINK果兩支鎗有得賣AR?
或者邊到肯幫人訂呢D模型鎗...
HK應該無..有都唔會賣, 建議直接睇下日本拍賣場有冇
Minga 01:52 AM 04-22-08
作者: 廢柴:
知唔知邊度有0.3g bb? :-)
間間有得買槍既都有得賣咁滯, 睇你邊隻牌子:-)[/QUOTE]

今日再去槍街, 都係冇... /:-)\
mkmonkey 08:53 PM 04-27-08
剛剛入手 KSC Glock 23F 加 Star QD M6 , 準確度不足 , 樣子睇得下 ... :-)

用猛將 , Blowback 好爽(仲好大力) , Laser 準確度 OK , 大約每三至五發就會有一粒唔知飛左去邊 . 枝鎗燈唔夠力 , 照下野都 OK 既 . :-)

總評 , 如果想用一千蚊左右買枝 Glock 扮下型仔 , 都算唔錯 :-)
KIM 10:24 PM 04-28-08
BIOHAZARD最強武裝!:-)

請加上#1:-)
zero_bibi 09:17 PM 04-29-08
作者: KIM:
BIOHAZARD最強武裝!:-)

請加上#1:-)
你有齊??:-)
Frank 10:19 PM 04-29-08
小弟今日買左枝KSC Glock18C,
但彈匣底部唔見有义gas個位,
有冇人知點义?:-)
Rance 10:35 PM 04-29-08
匣底有塊蓋,有個製拉開佢就可以退塊蓋出黎
Frank 10:40 PM 04-29-08
作者: Rance:
匣底有塊蓋,有個製拉開佢就可以退塊蓋出黎
揾到喇,
thank you:-)
PTX-003C 11:29 PM 04-29-08
if i want to buy a Glock, which one do you guys recommand?
and what price will it be roughly?
mkmonkey 12:05 AM 04-30-08
作者: PTX-003C:
if i want to buy a Glock, which one do you guys recommand?
and what price will it be roughly?
假設你買一般廠都有既 model , eg Glock 17
想平 d , 像真但無咁準既 , KSC
想準 d , 但貴少少而且無咁像真 , Marui
想最平 , KJ

個人比較偏向 KSC , 因為平 (一般 5x:-) , 手感不錯 .
KIM 02:14 AM 04-30-08
作者: zero_bibi:
你有齊??:-)
ImageImage
應該都齊~~~!:-)
換盒(DESIGN)重出果D沒有再買~92F果支好似出了4個包裝!:-)
zero_bibi 12:51 PM 05-01-08
ImageImage
應該都齊~~~!:-)
換盒(DESIGN)重出果D沒有再買~92F果支好似出了4個包裝!:-)
好厲害!!在日本搜購的??:-)
KIM 05:36 PM 05-01-08
好厲害!!在日本搜購的??:-)
是LEON, BARRY, JILL同CHRIS比我的, 仲有CLAIRE將STEVE的遺物都比埋我~:-)
一般啦~最遺憾買找不到Billy果兩把長短炮box set~($1x,xxx )焗住分開買~!:-)
GAF是有金虎人監視的~:-)

Minga 12:35 PM 05-07-08
事源早前友人送一國產AU-1G予小弟 :-)

手痕痕拆開黎研究下
現在小弟腦海中有以下疑問
想請問一下點分波箱 (1代? 2代? 3代?)
2號波箱, 3號波箱, 7號波箱, (anymore?) 又點樣分呢?
氣缸頭 , 拍頭 , 天梯 , 尾頂是否所有波箱均可共用?
6mm鋼杯士是否可用6mm啤令取代呢?

謝各位師兄指教 :-)

請問尼個網賣D野價錢o唔ok? :-)

Thanks!!
com1010hkjp 12:42 PM 05-07-08
貴.........:-)

落槍街走轉都平過佢
普通人一個 06:35 PM 05-07-08
最衰美國政府搞export restriction,好多野都買唔到.........上網訂平好多,又多選擇
ultrachiu 02:04 PM 05-11-08
買左把雷鎚
除左係國狗,d聲好嘈,舊電唔多夠力,d鏍絲全部係超細星頭外
感覺都算唔錯,黑波箱+不秀鋼氣筒望落都幾靚仔
遲d執好哂d野先影相
mkmonkey 07:33 PM 05-11-08
作者: ultrachiu:
買左把雷鎚
除左係國狗,d聲好嘈,舊電唔多夠力,d鏍絲全部係超細星頭外
感覺都算唔錯,黑波箱+不秀鋼氣筒望落都幾靚仔
遲d執好哂d野先影相
E ? 幾錢呀 ? 呢把都幾得意架喎 !
zero_bibi 05:22 PM 05-17-08
是LEON, BARRY, JILL同CHRIS比我的, 仲有CLAIRE將STEVE的遺物都比埋我~:-)
一般啦~最遺憾買找不到Billy果兩把長短炮box set~($1x,xxx )焗住分開買~!:-)
你算不算是HK最齊BIO HAZARD槍的人 ??:-)
KIM 01:53 AM 05-18-08
你算不算是HK最齊BIO HAZARD槍的人 ??:-)
我估AIR GUN槍店仲多/齊掛~:-)
zero_bibi 11:58 AM 05-18-08
我估AIR GUN槍店仲多/齊掛~:-)
GAF是有金虎人監視的??不明:-)
KIM 10:06 PM 10-15-08
如果想同d槍抹下酒, 即同槍身抹下~咁要用咩東西?機油?
Rance 11:30 PM 10-15-08
去槍鋪買支silicon oil
KIM 12:52 AM 10-17-08
作者: Rance:
去槍鋪買支silicon oil
是抹BODY用麼? 明天去~THX~!:-)
Rance 12:54 AM 10-17-08
呃,body?唔係,類似潤滑油o既野黎,噴入面用的:-)
body求其搵布抹下都得啦
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後

返回主題版面