Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
街機心得交流討論區>機動戰士Gundam vs Gundam討論區 Vol. 112 (最強FREEDOM)
kamkam 06:03 PM 03-22-08
等左好耐先有新一期
仆 夕 06:05 PM 03-22-08
作者: kamkam:
等左好耐先有新一期
咁你地去邊?
阿魚又去邊?
阿dan去邊?

kamkam 06:06 PM 03-22-08
作者: 仆 夕:
咁你地去邊?
阿魚又去邊?
阿dan去邊?
可能又出太子
阿魚 06:10 PM 03-22-08
咁你地去邊?
阿魚又去邊?
阿dan去邊?
華華係咪仲係大陸
仆 夕 06:16 PM 03-22-08
作者: 阿魚:
華華係咪仲係大陸
尋晚返左黎,仲一齊去左聯合~
阿魚 06:18 PM 03-22-08
尋晚返左黎,仲一齊去左聯合~
咁今晚佢出唔出
仆 夕 06:25 PM 03-22-08
作者: 阿魚:
咁今晚佢出唔出
佢話今晚唔出,但世事既野好難講
我自己都出左好多日啦,今晚你地真係多人先call我啦
Ewin 06:40 PM 03-22-08
改返做機動戰士討論區啦, 兩個差唔多名而家
赤色渣古 07:15 PM 03-22-08
日文版VS中英文版.......XD
darkvolver 07:23 PM 03-22-08
我是其中一個被誤導入來的
天子 01:14 AM 03-23-08
黑哥隻gp03 好型~~同佢夾真係 HI
gh@@
廢人 02:26 AM 03-23-08
天子sorry
因為今日訓得兩三個鐘成個人呆呆滯滯咁下午時完全冇聽到你講咩
03:44 AM 03-23-08
生日快樂羅鑫哥
03:47 AM 03-23-08
太好 個個都唔敢用F91 得番我用
waitwait 03:53 AM 03-23-08
To:dan Sorry~多咀左~攪到你打到亂哂
dan 04:05 AM 03-23-08
作者: waitwait:
To:dan Sorry~多咀左~攪到你打到亂哂
我本身廢姐
但我唔覺nu ac慢~
dan 04:11 AM 03-23-08
老虎超好玩 , 但真係勁易死
http://www.nicovideo.jp/watch/sm2738262
http://www.nicovideo.jp/watch/sm2750906
http://www.nicovideo.jp/watch/sm2750987

nu gundam動畫
http://www.nicovideo.jp/watch/sm2747760
waitwait 04:17 AM 03-23-08
作者: dan:
我本身廢姐
但我唔覺nu ac慢~
ac出粒快,強制down.....但係出完之後成一秒移動唔到又乜都cancel唔到,又扣得少,救人打唔到好大穫,俾人圍走佬果陣一定唔可以用,一用預左最少中一槍...同埋放唔到生,Nu放生人好易秒~

不過a>bc>ac就要好多時要ac la...因為出到bc多數1on1緊,強制down對方佢多數驚到唔快起身
dan 04:22 AM 03-23-08
ac出粒快,強制down.....但係出完之後乜都出唔到,又扣得少,救人打唔到好大穫,走佬俾人圍一定唔可以用...同埋放唔到生,Nu放生人好易秒~

不過a>bc>ac就要好多時要ac la...因為出到bc多數1on1緊,強制down對方佢多數驚到唔快起身
a>ac 都多ga la , BR⇒特射 166

想問nu後格闘係咪特格可以派生?
其他格有冇得派生後格闘?
waitwait 04:33 AM 03-23-08
作者: dan:
a>ac 都多ga la , BR⇒特射 166

想問nu後格闘係咪特格可以派生?
其他格有冇得派生後格闘?
唔可以,a>a最多,你booster dash好就可以空中2連,其實用得多係abc>a>ab*N>cc>a>ab loop
唔用abc就keep住a>ab,一來空中ab唔扣boost,2來放ab可以做下一輪攻勢...

abc>a>ac好浪費左abc....扣太少la....你慣左a>ac 一對d G Master你就知錯.....

其他格除bd同bc格都可以....你咁問係咪宜家d格唔中人都可以派生ga?係我又試下先~
05:03 AM 03-23-08
1000cost封印安定...
真係唔識用細機
waitwait 05:13 AM 03-23-08
作者: :
1000cost封印安定...
真係唔識用細機
3000+1000cost 3000未死一定只可以回避重視...唔救partner=救partner
Ewin 05:17 AM 03-23-08
3000+1000cost 3000未死一定只可以回避重視...唔救partner=救partner
第一隻命唔死係當然啦, 不過最好開埋狙擊模式LO, 否則大機可以死左都唔知咩事.
到大機死左, 唔該大機都開返狙擊模式, 否則細機三隻命都無濟於事!
waitwait 05:22 AM 03-23-08
作者: Ewin:
第一隻命唔死係當然啦, 不過最好開埋狙擊模式LO, 否則大機可以死左都唔知咩事.
到大機死左, 唔該大機都開返狙擊模式, 否則細機三隻命都無濟於事!
大機都開返狙擊模式=冇用,係要用假肥豬血模式,引人地追 細機就抽水,大機半反攻...
Ewin 05:24 AM 03-23-08
大機都開返狙擊模式=冇用,係要用假肥豬血模式,引人地追 細機就抽水,大機半反攻...
正話我邊大機死先, 我未扣過, 對面兩架死哂.
突擊同GP03一個大L字, 我企晌中間, 架大機龜晌樓後面龜到我第三架先出黎

1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面