Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 45 85 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 105  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
wing 06:25 PM 08-18-22
作者: Hunter:
STEP UP抽每10就有指定排行前段中的10架機體隨機獲得1架!
咁佛心?

10架裡面我得3架有, 正
不過出左獨角之後, 果幾部700機可以收番埋了。果隻帶袖又要埋枝專用炮先勁。

部拜亞蘭同D+ 應該都勁, 不過我未用過. 部龍飛改同積根隊長都真係值得抽。
Hunter 12:15 PM 08-19-22
STEP UP抽到MOON, 渣古IV, 基拉・祖魯(安傑羅機)
雖然全部我之前都無, 但最想中既強化ZZ, D+, 龍飛改一部都無中
wing 05:58 PM 08-19-22
作者: Hunter:
STEP UP抽到MOON, 渣古IV, 基拉・祖魯(安傑羅機)
雖然全部我之前都無, 但最想中既強化ZZ, D+, 龍飛改一部都無中
繼續玩, 總有一日抽到。
安安 09:36 PM 08-23-22
https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=95957
旋風蓋古克 KYANOS 600 泛用
安安 01:49 PM 08-31-22
抽中新機

"紅雞"+ 泛用強人武器、動作
左手有盾 但應該全game 最細.....

主武: 德萊森砲 / 鐳射連榴彈(紅雞)

副武: 背包飛彈 腕部榴彈 機槍 鐳射(刺刀內藏)

技能: 急回2 損控2 反智轉身
wing 03:21 PM 08-31-22
作者: 安安:
抽中新機

好似唔多覺有人用, 600場仲係百改天下
kog 09:19 PM 08-31-22
抽中新機

冇戰甲比轉身有鬼用咩
kog 09:25 PM 08-31-22
作者: wing:
好似唔多覺有人用, 600場仲係百改天下
覺得百改攻擊力低,
反而武裝強化積根就覺得好用。

不過某D機剛上修完,可能更好用。
wing 09:40 AM 09-01-22
作者: kog:
不過某D機剛上修完,可能更好用。
你指邊d機?
kog 11:50 AM 09-01-22
你指邊d機?
渣古3,
600有lv3緩衝材 ,現在好硬,
而且易用咗,多咗人用。

我中咗新機,玩咗幾個鐘,
感覺是周身刀冇張利,
比想像中薄皮易死。
wing 12:04 PM 09-01-22
渣古3,
600有lv3緩衝材 ,現在好硬,
而且易用咗,多咗人用。

我中咗新機,玩咗幾個鐘,
感覺是周身刀冇張利,
比想像中薄皮易死。
又肥又盛, 用過一兩場好似收番埋。
你咁講, 即管攞番出黎試下~

1個鐘後你果部 "新機" 就會變 "舊機"
安安 01:21 PM 09-08-22
https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=96826
旋風蓋古克 Xanthos 600 支援
wing 02:51 PM 09-08-22
https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=96826
旋風蓋古克 Xanthos 600 支援
有轉身
唔爭在俾埋急迴喇笨

試左幾舖, 幾好玩..............3打停仲有照射炮, 除左飛彈短射程, 其他槍炮的射程都有500以上。最衰係主武切換太慢,如果buff到charge槍駁到主武就正。

照射炮打泛機如果全中扣到超過10k, 有幾舖照中對家2部機, 爽。

不過唔知點運用佢個轉身, 如果對家紅機埋到身, 我就算衝過到佢再轉身, 諗起對有戰甲都係唔知做到啲乜
kog 10:48 PM 09-09-22
有轉身
唔爭在俾埋急迴喇笨

試左幾舖, 幾好玩..............3打停仲有照射炮, 除左飛彈短射程, 其他槍炮的射程都有500以上。最衰係主武切換太慢,如果buff到charge槍駁到主武就正。

照射炮打泛機如果全中扣到超過10k, 有幾舖照中對家2部機, 爽。

不過唔知點運用佢個轉身, 如果對家紅機埋到身, 我就算衝過到佢再轉身, 諗起對有戰甲都係唔知做到啲乜

部機累積打停太差,基本上紅機突破到藍機,就差不多死硬,
普通射扣好少,要入鏡先扣得多,要不停換武器不停入鏡都幾煩,
有急迴冇戰甲,冇乜用,600隻隻都有即停架啦!而且部機又大又行得慢,
600還是水喉佬和Delta巾 強。
wing 11:05 AM 09-10-22
600還是水喉佬和Delta巾 強。
抽唔到delta。水喉佬要抽中2次,更難。
安安 01:15 PM 09-15-22
https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=97102
基拉・祖魯 (EH) 600 強襲
基拉・祖魯 (安傑羅機) 650
wing 02:42 PM 09-15-22
https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=97102
基拉・祖魯 (EH) 600 強襲
基拉・祖魯 (安傑羅機) 650
哈哈, 就講就有得抽

今日無端端有免費抽, 個銀週係咩東西?
kog 06:34 PM 09-15-22
新機有觀測情報連結,
新機有觀測情報連結,
新機有觀測情報連結,
因為突擊機太少有要講3次。
wing 06:37 PM 09-15-22
新機有觀測情報連結,
新機有觀測情報連結,
新機有觀測情報連結,
因為突擊機太少有要講3次。
幾時會俾番雷炮D型有呢個技能?
wing 09:26 PM 09-15-22
抽中delta, 在北極同對家隻水喉佬(有炮)單挑, 爽~

原來delta格都好甘
kog 11:31 PM 09-15-22
抽中delta, 在北極同對家隻水喉佬(有炮)單挑, 爽~

原來delta格都好甘
delta細身又快,半血以上有戰甲(防雷射即停),超好用,
但今期新機我覺得是剋正佢,打多幾日試下先....
wing 09:56 AM 09-16-22
delta細身又快,半血以上有戰甲(防雷射即停),超好用,
但今期新機我覺得是剋正佢,打多幾日試下先....
琴日打左幾舖600唔覺對家有新機, 自己隊友有用, 不過佢用唔掂, 對家隻delta仲係周圍飛

反而見到仲有唔少550拳王打600針對delta, 在某D場都幾有效。
kog 10:35 AM 09-16-22
琴日打左幾舖600唔覺對家有新機, 自己隊友有用, 不過佢用唔掂, 對家隻delta仲係周圍飛

反而見到仲有唔少550拳王打600針對delta, 在某D場都幾有效。
是,新機最大問題是射程只得200m,
冇得碌情況下要突破距離射停對方是第一課題,
某程度上玩法同水用靈格斯差不多,不過更難玩,
我玩咗一晚後覺得。
wing 10:45 AM 09-16-22
是,新機最大問題是射程只得200m,
冇得碌情況下要突破距離射停對方是第一課題,
某程度上玩法同水用靈格斯差不多,不過更難玩,
我玩咗一晚後覺得。
如果咁講, 新機真係幾難制得住識飛的delta。

除左拳王, 琴日都有見有唔少人用水用靈格斯

不過新機1秒重擊可用來駁combo, 在多障礙物或者細場都幾得人驚。

(抽唔到新機, 純吹水)
kog 09:41 PM 09-16-22
如果咁講, 新機真係幾難制得住識飛的delta。

除左拳王, 琴日都有見有唔少人用水用靈格斯

不過新機1秒重擊可用來駁combo, 在多障礙物或者細場都幾得人驚。

(抽唔到新機, 純吹水)
對空唔是問題,好易打落來,
是一D常睇地圖,你未射到佢就已經走,班汎機就走過來射你果D,好難追,
還有自軍玩縮射唔上,你都唔洗打。

大場基本唔洗出。
第一 ... 45 85 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 105  ... 最後

返回主題版面