Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-07-22, 01:36 PM   #1
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
創爆機後個迷宮有幾個黎既前傳睇下,創同黎之間其實都skip左好多野分分鐘夠出1集,可能唔想d人又覺得佢拖長黎寫呃飯食所以直接變背景故事算,到時講到先再提返少少
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-22, 06:01 PM   #2
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
創爆機後個迷宮有幾個黎既前傳睇下,創同黎之間其實都skip左好多野分分鐘夠出1集,可能唔想d人又覺得佢拖長黎寫呃飯食所以直接變背景故事算,到時講到先再提返少少
我就是睇完創的dlc 篇後知道劍少女早期故事

去到黎

玩之前我以為中期 劍女先會出場找到他

點知一開場就說2年之前已經經歷了好多

2年之前篇的前傳
我感覺好像睇少左好多野咁

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-22, 06:38 PM   #3
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: pet3 查看文章

去到黎

2年之前篇的前傳
其實我都覺得有D科幻,睇下佢會唔會攝個X之軌跡講返中間D野,雖然應該機會唔大,閃俾人嘈得太勁拖得太長,連創都有人話拖 XD

本身以為創路法師線果兩個暗殺者細路會係黎度出返黎,同會繼續講返佢個組織,點知黎1佢兩個都係冇影,可能黎2先出掛﹖

此篇文章於 06-07-22 06:42 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-22, 10:50 PM   #4
pet3
The One

引用:
其實我都覺得有D科幻,睇下佢會唔會攝個X之軌跡講返中間D野,雖然應該機會唔大,閃俾人嘈得太勁拖得太長,連創都有人話拖 XD

本身以為創路法師線果兩個暗殺者細路會係黎度出返黎,同會繼續講返佢個組織,點知黎1佢兩個都係冇影,可能黎2先出掛﹖
粉熊女 和男生 在黎2出來了

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 06-07-22, 06:50 PM   #5
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
帝國幾年之前先有電單車
其他人仲用緊馬車

突然一句
共和國 馬路是全世界最好
人人有私家車用

科技差距咁大帝國竟然無比人滅國
真的黎恩爸爸太強了
咁又唔係,共和國係拎到帝國戰敗既補償金後先開始大力發展科技,所以先話佢快得離譜,變出黎既咁

引用:

去到黎

2年之前篇的前傳
你玩落去,你講呢D 1代其實已經解晒話,時間線方面亦冇乜問題,只係細節仲有少少收埋左

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-22, 09:57 PM   #6
pet3
The One

引用:

本身有故事睇的話其實唔算拖既

只要佢唔好成日 打敵人時
敵人明明唔係好勁, 又說殺氣全開之後劇情殺我方
之後我方的朋友(不太強的)一出場 支援

就變番55波

敵人: 算了 目的完成了 走了
你完成了什麼? 明明一直比我方打走

創咁緊湊都拖?
連路人劇情都無得睇

引用:
作者: Kello820 查看文章
咁又唔係,共和國係拎到帝國戰敗既補償金後先開始大力發展科技,所以先話佢快得離譜,變出黎既咁

你玩落去,你講呢D 1代其實已經解晒話,時間線方面亦冇乜問題,只係細節仲有少少收埋左
咁能玩落去先知道了

只係睇住佢講到帝國的連結系統,機械人都好落後咁
我有點唔份氣

明明佢之前 連車站廣場大電視都無

FGO 目標預算
舊 07-23-22, 06:51 PM   #7
pet3
The One

引用:
作者: Kello820 查看文章

破關了

真過份

大部分路人故事無結局

偶像 演出後時停
死甲甲作曲家和姐弟 灘牌後時停
永遠迷路廢物 還是在迷路
時裝展系列相關全無

FGO 目標預算

論壇跳轉

現在的時間是 07:09 PM

手機版 | APP版