Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII リメイク 情報區 Vol.2 | 已售
anyone 10:52 AM 04-16-20
14已經係結果
之前收花/飲酒同跌落水道救邊個先已經立好flag
巴叔要2個女好感度都低先入到
自己揀左救tifa先14章就係tifa
darkvolver 11:29 AM 04-16-20
作者: anyone:
14已經係結果
之前收花/飲酒同跌落水道救邊個先已經立好flag
巴叔要2個女好感度都低先入到
自己揀左救tifa先14章就係tifa
下水道老鼠boss..........有沒有影響?

我選左Aerith...
sgouki 11:32 AM 04-16-20
果度好似救Aerith先但打boss死左再揀Tifa, 唯有再打過, 二刷飛chapter計吾計?

作者: darkvolver:
下水道老鼠boss..........有沒有影響?

我選左Aerith...
食巴叔啦你
qwe 12:00 PM 04-16-20
作者: sgouki:
14章Aerith家揀咩先抱到Tifa, 變左開解Barrett..........
乜有咁hehe劇情咩?
睇黎你對巴叔有愛先會咁
darkvolver 12:02 PM 04-16-20
作者: sgouki:
果度好似救Aerith先但打boss死左再揀Tifa, 唯有再打過, 二刷飛chapter計吾計?

食巴叔啦你
你爆左機,米又係可以選章節再打......再加上有個鬥技場等緊......點都要再打...whatever

到時用easy清番d野。
anyone 12:26 PM 04-16-20
我select ch3之後明明打曬quest揀格鬥家風之後跳去9都係出左一週目件異國風

再黎多次大人風再跳又變左藍色衫
要今晚再研究發生咩事

我諗好感度當每次event選擇啱就+1
2就14章出黎
2個都係1就巴叔咁應該易明d

打完老鼠關唔關事就唔清楚 可能有 但係wiki無詳細講
darkvolver 12:58 PM 04-16-20
我select ch3之後明明打曬quest揀格鬥家風之後跳去9都係出左一週目件異國風

要今晚再研究發生咩事

2就14章出黎

反正一周目.......打爆機再講
sugoteam 01:59 PM 04-16-20
正日已買 Download 版,但都係好想要番隻 Deluxe 版收藏,好在上星期四仲訂到,今日食飯終於走去CWB Sony 攞貨,唔洗炒價,等下冇壞

darkvolver 02:10 PM 04-16-20
作者: sugoteam:
正日已買 Download 版,但都係好想要番隻 Deluxe 版收藏,好在上星期四仲訂到,今日食飯終於走去CWB Sony 攞貨,唔洗炒價,等下冇壞

多課多好......SE都幾需要水.....現在都未有公布DLC消息......可能需時...
赤兵尉SETH 03:32 PM 04-16-20

要今晚再研究發生咩事

2就14章出黎

好感度選項
https://game8.jp/ff7remake/331056
STRIFE 03:39 PM 04-16-20
都關呢邊事,廣志RIP
Marco 04:42 PM 04-16-20
作者: STRIFE:
都關呢邊事,廣志RIP
Sosad...May god rest his soul.

Reno 之後要搵邊個配音員頂上呢……
STRIFE 05:45 PM 04-16-20
作者: Marco:
Sosad...May god rest his soul.

Reno 之後要搵邊個配音員頂上呢……
好難講,但應該會搵個貼近角色年齡既聲,即係有機會大變
始終廣志把聲太獨特
豪傑公子 05:57 PM 04-16-20
始終廣志把聲太獨特
若果將來出PS5版, 唔知SE會唔會為咗一體性,
換埋PART 1 RENO嘅配音...
ps4boy 06:05 PM 04-16-20
鐵盒版抄干元!
darkvolver 06:10 PM 04-16-20
作者: ps4boy:
鐵盒版抄干元!
兄台.........寶源乾左塘,請等24號

另外,5月船期會有問題,所以24號係死線,大家知點做。(唔好問點解,只要信便可以)
Marco 06:37 PM 04-16-20
作者: 豪傑公子:
若果將來出PS5版, 唔知SE會唔會為咗一體性,
換埋PART 1 RENO嘅配音...
估計會學 SEGA 出 Patch 或者出修訂版
突然間變咗呢一版嘅 FF7 Remake 珍貴咗
Marco 06:37 PM 04-16-20
兄台.........寶源乾左塘,請等24號

另外,5月船期會有問題,所以24號係死線,大家知點做。(唔好問點解,只要信便可以)
Deluxe 仲有得返咩? a
darkvolver 06:43 PM 04-16-20
估計會學 SEGA 出 Patch 或者出修訂版

突然間變咗呢一版嘅 FF7 Remake 珍貴咗

珍貴好呀,到時出絕景版,又多個水位入手。

Deluxe 仲有得返咩? a

總會有,寶源遇左大作一出,準備多左入貨方法。

另外,對se不是一筆不好的生意,成本低,豐利好。特別現在境況。

Sent from my iPhone using Tapatalk
Marco 06:53 PM 04-16-20

總會有,寶源遇左大作一出,準備多左入貨方法。

另外,對se不是一筆不好的生意,成本低,豐利好。特別現在境況。

Sent from my iPhone using Tapatalk
你咁講我好想o個日出去睇下喎
赤兵尉SETH 07:10 PM 04-16-20
次次玩chapter9隻機械手都想吐嘈雲哥戰鬥明明可以跳到四五米高...

始終廣志把聲太獨特
Reno呢類青年角色容易換, 但好似Ardyn同松永久秀呢類大叔角色真係無得代替...
darkvolver 07:10 PM 04-16-20
你咁講我好想o個日出去睇下喎
最大問題5月(我上面講左)出左事,攪到寶源焗住要作系統性改變。

巨巨當日收工可以留意下d貨(當然聖劍係重要),你會感覺幾唔同。

另外,the last of us在5月出不到,不是沒有另外一個原因...
野良猫 07:46 PM 04-16-20
作者: 赤兵尉SETH:
次次玩chapter9隻機械手都想吐嘈雲哥戰鬥明明可以跳到四五米高...

Reno呢類青年角色容易換, 但好似Ardyn同松永久秀呢類大叔角色真係無得代替...
劇情需要所以弱化
要吐的話第一魔晄爐斷橋嗰度雲爺輕鬆跳番上嚟,下水道斷路就要兩位美女伸手去拉
cloud 08:17 PM 04-16-20
二周目如果自由度大D 會開心D

可以真接去鬥技場或神羅Stimulator就方便囉...
holsety 08:31 PM 04-16-20
deluxe版包多些甚麽比通常版?
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後

返回主題版面