Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 72 76 77 78 79 80 81 82 83 
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
拓飛 08:04 PM 11-08-19
好似好食過麥樂雞少少
anyone 01:03 PM 11-09-19
今日去另一間都係無
行遠d終於有
咬落唔係麥樂雞
Heaven 02:01 PM 11-09-19
係米似雞球個d
由手機版發出
拓飛 02:29 PM 11-09-19
作者: anyone:
今日去另一間都係無
行遠d終於有
咬落唔係麥樂雞
今日已經話無貨
anyone 09:14 PM 11-09-19
作者: Heaven:
係米似雞球個d
由手機版發出
雞肉鞋鞋地 有d黑椒粒
好耐無食雞球我都唔清楚
但個人感覺係難食過麥樂雞
david 05:07 PM 11-16-19

https://www.kfchk.com/video/tvc.mp4
昏迷童子Sleepy 06:01 PM 11-16-19
得一件新雞......
即係縮左皮?......
david 12:22 PM 11-17-19
作者: 昏迷童子Sleepy:
得一件新雞......
即係縮左皮?......

擺明係,可以加錢轉新雞,但咁就會突破半百關口。
小草 11:00 AM 11-19-19
有沒有單賣包薯片
我對件雞無興趣
david 04:18 PM 11-19-19
作者: 小草:
有沒有單賣包薯片
我對件雞無興趣
APP到有,$9包,單點美食-其他。段估堂食用部機都搵到吧。

另外,原來茶餐有雞髀皇

單點仲有蕎麥麵...
昏迷童子Sleepy 11:10 PM 12-04-19
終於試過近排個麥...呀唔係應該係上校雞寶......
雖然係實d...但又未至於鞋......
而且每件本身好似底味重過M記......
萬一跌左盒醬齋啪都冇咁淡而無味......
(但係亦都等於食完會更口渴...)

整體而言唔算難食但又同好食有唔少距離......
不過以”公然挑釁”呢個額外目的黎講就絕對係大成功......
你睇對面而家嬲到癲左居然出炸雞想黎正面決戰......
david 04:51 PM 12-05-19
終於試過近排個麥...呀唔係應該係上校雞寶......
雖然係實d...但又未至於鞋......
而且每件本身好似底味重過M記......
萬一跌左盒醬齋啪都冇咁淡而無味......
(但係亦都等於食完會更口渴...)

整體而言唔算難食但又同好食有唔少距離......
不過以”公然挑釁”呢個額外目的黎講就絕對係大成功......
你睇對面而家嬲到癲左居然出炸雞想黎正面決戰......

香港人出名善忘...佢O地唔記得曬M記福喜事件了...記得O既仲點會敢食M記任何肉類產品?
J+1 12:29 PM 12-11-19
抄香港??不過唔同香港嘅頹飯級。。。

美味既是暴力《DIY肯德基炸雞燉飯》恐怕會讓人一吃上癮的惡魔美食

https://news.gamme.com.tw/1669788
由手機版發出
昏迷童子Sleepy 10:51 PM 12-13-19
作者: 小草:
有沒有單賣包薯片
我對件雞無興趣
作者: david:
APP到有,$9包,單點美食-其他。段估堂食用部機都搵到吧。
其實7仔都有......
不過貴好多......
昏迷童子Sleepy 04:47 AM 04-12-20
新雞廣告已出......
但係今日落到舖仲係賣緊舊野......
ZlWS 05:01 AM 05-31-20
新雞廣告已出......
但係今日落到舖仲係賣緊舊野......
椒麻脆辣雞?
半人馬-RigiL- 10:19 PM 05-31-20
咸蛋黃雞食落無咩特別,反而榴連撻喜出望外!
由手機版發出
亍 ◣ 07:27 AM 06-15-20
貼錯區

野良猫 11:43 AM 06-15-20
kfc進轟遊戲界
Heaven 09:23 AM 01-09-22
唔知香港到時有無呢

肯德基將推新口味套餐送《寶可夢傳說 阿爾宙斯》特典卡牌
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=226443

J+1 01:30 PM 01-21-22
渣甸撤資?

https://m.hkej.com/landing/mobarticl...A5%AD%E5%8B%99
由手機版發出
Heaven 01:36 PM 01-21-22
食個lunch都成50邊有競爭力呀 拍曬烏蠅
由手機版發出
怪盜小G 10:11 AM 01-23-22
KFC D雞又乾又細

拍埋去麥記D雞度好似發育不良咁無食好耐

PIZZA都係PHD多
野良猫 05:25 PM 01-23-22
KFC個人只喜歡食佢兩樣嘢
磨菇飯同雞腿飽

M記腿包太冧身冇咬口
昏迷童子Sleepy 08:15 PM 01-24-22
傳聞搵COLLAR救市......
好心咪咁冇陰功搞到人地兄妹相殘啦......

p.s.殖民星果間出品好似冇咁爛...不過冇葡撻......
第一 ... 32 72 76 77 78 79 80 81 82 83 

返回主題版面