Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-23-19, 12:21 AM   #926
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: pet3 查看文章
我是交換BD2 後再中BD2...

之後另一位狙擊手就psn 寄信比我
大約說
一隊不需要2個狙擊手 你智障嗎
你知道你很礙事嗎?
去死去死去死去死去死去死去死去死去死去死去死去死去死

SKIP

你們也看到這種精神病嗎?
中番BD2有強化, 不好嗎?

無, 因為上左A級後就好少玩RANK了

只係有一次有條友鬧成TEAM糞組合(佢打日文一定係日本人), 然後又唔出擊直到最後一秒被彈走
阻鬼住哂

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 02:49 AM   #927
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

話說日本仔真的有點eq太低?
有場 我方有2隻狙擊手 (我A+和另一人A-
完場時 這場是贏的
全場最高分 全最最高助攻 全場最傷害都是我 贏對手

大約說
你知道你很礙事嗎?

炸我psn 炸左成10分鐘

贏到比賽不就好就好嗎
有什麼好計較

之後還有看到他幾次(敵方我方也有)
我方時 就一直下格我
敵方時 理所當然 在他想狙擊我方時被我反狙死(我其實沒留意到是他
但完場後他又在 去死去死 炸我psn

不過暫時應該再看不到他了
我朋友說他輸到跌B- (我朋友用BD2 斬到佢阿媽都唔認得後,一樣比佢炸PSN

ガンダム動物園唔係浪得虛名⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 08:10 AM   #928
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: aquarius 查看文章
咁珍貴嘅體驗
FF11之後都無咩遇過呢類日本人了..
我也是第一次見到這種人

一睇到鬧信 我就刪了

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 09:49 AM   #929
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Hunter 查看文章
免費10抽加3 STEP共40抽, 只抽中GP01(不是FB), 白狼狙, 其餘垃圾
咁就無左90金幣

回收卷換左BD2
本來想換迅捷渣古, 點知係LV2, 我400 COST大把汎機用
加上唔夠卷換迅渣+迅渣水鎗, 果斷放棄
白狼狙=格古J?
部野好玩Wor
Step4真係90買FB Je
引用:

話說日本仔真的有點eq太低?
有場 我方有2隻狙擊手 (我A+和另一人A-
完場時 這場是贏的
全場最高分 全最最高助攻 全場最傷害都是我 贏對手

大約說
你知道你很礙事嗎?

炸我psn 炸左成10分鐘

贏到比賽不就好就好嗎
有什麼好計較

之後還有看到他幾次(敵方我方也有)
我方時 就一直下格我
敵方時 理所當然 在他想狙擊我方時被我反狙死(我其實沒留意到是他
但完場後他又在 去死去死 炸我psn

不過暫時應該再看不到他了
我朋友說他輸到跌B- (我朋友用BD2 斬到佢阿媽都唔認得後,一樣比佢炸PSN

痴線佬唔洗理啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 10:08 AM   #930
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
一睇白狠我仲以為係指松永真果隻高機動渣古tim. 不過諗諗下呢隻event野好似冇入到抽選pool.

舊 08-23-19, 10:10 AM   #931
wing
格鬥低手

引用:
作者: Hunter 查看文章
免費10抽加3 STEP共40抽, 只抽中GP01(不是FB), 白狼狙, 其餘垃圾
咁就無左90金幣

回收卷換左BD2
本來想換迅捷渣古, 點知係LV2, 我400 COST大把汎機用
加上唔夠卷換迅渣+迅渣水鎗, 果斷放棄
GP01(不是FB)即係要無限cost場先用得, 同場隨時10部gp03....

舊 08-23-19, 01:12 PM   #932
Hunter

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
白狼狙=格古J?
部野好玩Wor
Step4真係90買FB Je

痴線佬唔洗理啦
我搞錯左
應該係吉狙Ⅱ[WD]

舊 08-23-19, 01:19 PM   #933
Hunter

引用:
作者: wing 查看文章
GP01(不是FB)即係要無限cost場先用得, 同場隨時10部gp03....
我無GP03呀..
同埋無限場汎用我得部NT1 LV1見得下人

500 COST得鐳射大砲, 薩米路, FA GUN[TB], 精神渣
550家得2部GP01
所以部GP01都有用既

舊 08-23-19, 05:54 PM   #934
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
部GM cannon2玩左幾鋪都覺得唔掂,膊炮力水唔錯但OH率75%太高
主槍GM rifle5粒以上散到呢
真係得硬到血厚依個優點

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 05:58 PM   #935
wing
格鬥低手

好似好耐冇出過似樣的支援機

舊 08-23-19, 06:20 PM   #936
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
FA、泥岩、鬥狼、Gunner依幾部仲係T1頭

勇J、突坦、大魔複炮、大魔格靈、陸勇、渣2重裝
見到依幾部都預打少半隻啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 06:37 PM   #937
wing
格鬥低手

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
FA、泥岩、鬥狼、Gunner依幾部仲係T1頭
呢幾部出左好耐喇. 鬥狼之後出果D勁機唔係突擊就係泛用

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
勇J、突坦、大魔複炮、大魔格靈、陸勇、渣2重裝
見到依幾部都預打少半隻啦
大魔複炮我有興趣, 但一直抽唔到.
渣2重裝在200c我又唔覺得好差, 不過都唔係勁.

此篇文章於 08-23-19 06:40 PM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 06:51 PM   #938
クリス.レッド

引用:
呢幾部出左好耐喇. 鬥狼之後出果D勁機唔係突擊就係泛用
大魔複炮我有興趣, 但一直抽唔到.
渣2重裝在200c我又唔覺得好差, 不過都唔係勁.
睇番1代既機,剩低依d支援機未出:
フルアーマー・スレイヴ・レイス ガンダムEz8WR装備 ガンタンクⅡ ガンキャノンSML装備 ガンキャノン重装型 ジーライン・アサルトアーマー
陸戦型ゲルググ指揮官用

唔多覺有部上到高cost場
0083打後都冇咩似支援既機

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 08-23-19, 08:27 PM   #939
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
近排玩番都係主力用Ez-8同高達
抽到GP01FB等都唔知點用好
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 09:58 PM   #940
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
不如大家分享一下 個人資料 , 例如最高分啦,殺幾多同死幾多等...
見你地打得咁有心得,一定好震撼

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 08-23-19 10:32 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 11:14 PM   #941
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
隻GAME玩Teamwork,成盤散沙咁打就算比d勁機你都冇用,
又或隊中有一兩個豬隊友都是

前兩日我先發生,5打5,
我軍前方4部後方1部坦克(我是前方用彈筒高機渣古),
之後交戰,敵軍爆2部,我軍爆3部,我冇爆,
3部追過來我當然後退,這時候豬隊友坦克射停咗我,
然後....我就冇再然後

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 11:19 PM   #942
クリス.レッド

https://www.youtube.com/user/kyomanG..._as=subscriber
我upload左一d片,絕大多數都係支援機,可以睇下

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 08-24-19, 01:28 AM   #943
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
不如大家分享一下 個人資料 , 例如最高分啦,殺幾多同死幾多等...
見你地打得咁有心得,一定好震撼
最高分98XX
殺最多12
死最多4
最高傷12萬

舊 08-24-19, 02:12 AM   #944
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
我840回 平均
MS 撃破 2.94
MS 損失 1.14
傷害35818.13
被害22378;12
太糞了

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-19, 10:49 AM   #945
wing
格鬥低手

引用:
作者: GN00508771 查看文章
最高分98XX
殺最多12
死最多4
最高傷12萬
分數真係好難講, ace戰可以好高分.....
殺最多12 + 最高傷12萬, 都好勁下喎~~~

舊 08-24-19, 10:51 AM   #946
wing
格鬥低手

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我840回 平均
MS 撃破 2.94
MS 損失 1.14
傷害35818.13
被害22378;12
太糞了
可能你高rank對手好強~~~

舊 08-24-19, 01:56 PM   #947
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

本日のGGGPの機体編成
ドルブ
BD2
BD2
BD3
BD3
BD3

公式が『BD大会』と言っちゃったwww

舊 08-24-19, 01:57 PM   #948
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
分數真係好難講, ace戰可以好高分.....
殺最多12 + 最高傷12萬, 都好勁下喎~~~
咁殺敵數其實唔代表d乜既w

咁岩戈場係咁執雞者

此篇文章於 08-24-19 02:57 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 08-25-19, 12:18 AM   #949
クリス.レッド

https://www.youtube.com/watch?v=EQ5Y37K4L20
6支援真係好好玩

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 08-25-19, 05:38 AM   #950
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
之前所講就是第四個" GM999-HCE" e d ,
一開波走去人地據點,乜都唔做,故意輸。

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] 「機動戦士ガンダム バトルオペレーション2」Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2︱基本免費/攻略交流區 開放中 安安 電視遊戲討論版 144 08-02-18 07:53 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3 GN00508771 攻略及心得交流區 1522 04-30-17 02:00 PM
放 Gundam Battle Operation 賈圖專用勇士Code siuterry 買賣專區 0 01-25-15 02:58 PM
[PSV] 機動戰士 Gundam Battle Operation 配信決定! square-enix 手提遊戲機討論版 3 05-30-13 11:49 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM

現在的時間是 03:47 AM

手機版 | APP版