Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 120 170 210 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 230 270 320  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
GUSTAV 06:33 PM 06-28-19
簡簡單單步兵田豐夾十常侍6張咪幾好
b_boy 06:34 PM 06-28-19
作者: GUSTAV:
簡簡單單步兵田豐夾十常侍6張咪幾好
十常侍1COST黎架
柚原このみ 07:30 PM 06-28-19
大將軍la
柚原このみ 07:47 PM 06-28-19
徹里吉終於入罪
槍呂布仲可以下修
LR猫 07:52 PM 06-28-19
減魅同士氣將器效果?!
柚原このみ 07:59 PM 06-28-19
減到0.4,應該係
2.5呂布可唔可以搭大車輪傳授/奥義用a
唔得就剛槍伝授大攻勢之類,一槍刺5%
darkvolver 10:47 PM 06-28-19
臥龍把弓死左....轉頭應該會多番加速長槍或馬超突下人

另外,何姬...值得玩下..。至於司馬父子上番來又有小小意外,春華第二次下修不是好事,好在沒有印

現在玩吳或漢較好
GUSTAV 03:08 AM 06-30-19
個大會垃圾到爆 打一張紙仔已經頂唔順SOSAD
kev00269270 11:46 AM 06-30-19
咪就係一堆8899 10係度互推....互換大會係咁架啦

不過我組DECK先發現我冇反計荀彧.....
張飛後代 12:22 PM 06-30-19
今個大會既強實用deck:俠者大德,繼往開來,魏單雙反計+十之因果,衝車+開幕魏諷決起⋯我諗冇其他啦。
6eo 12:31 AM 07-01-19
預左啦
未打已經知會係咁
kev00269270 01:15 AM 07-01-19
所以一場都冇打

VER UP後有乜好介紹
darkvolver 06:28 AM 07-01-19
作者: kev00269270:
所以一場都冇打

李恢+寡兵の麒麟児 (加左時間)
張飛後代 06:36 PM 07-01-19
作者: kev00269270:
所以一場都冇打

集點卡張天喰呂布。
darkvolver 08:31 PM 07-01-19
作者: 張飛後代:
集點卡張天喰呂布。
杜夫人與大家常在
柚原このみ 09:30 AM 07-02-19
司馬司回到成七成
darkvolver 09:46 AM 07-02-19
作者: 柚原このみ:
司馬司回到成七成
非常好,而且時間加左幾多?

有沒有巨巨測試過寡兵の麒麟児?
LR猫 01:41 PM 07-02-19
Game Zone應該全部轉晒點數卡
去埋堅尼地城果間
又係啲煙味焗晒係間機舖入面
darkvolver 01:44 PM 07-02-19
作者: LR猫:
Game Zone應該全部轉晒點數卡
去埋堅尼地城果間
又係啲煙味焗晒係間機舖入面
無計啦....之前有牌人仕查得多,現在要避一避。

無煙或小煙有2個地方,觀仔及荷佬
LR猫 03:32 PM 07-02-19
作者: darkvolver:
無計啦....之前有牌人仕查得多,現在要避一避。

無煙或小煙有2個地方,觀仔及荷佬
觀廣都焗住啲煙味
叫做無咁嚴重咋
荷鑽就真禁煙
所以好多人但又得四部機

btw今日可能開始新貼紙無耐
啲人易打咗好多
darkvolver 03:35 PM 07-02-19
作者: LR猫:
觀廣都焗住啲煙味
叫做無咁嚴重咋
荷鑽就真禁煙
所以好多人但又得四部機

btw今日可能開始新貼紙無耐
啲人易打咗好多
巨巨要求唔好禁高啦.....

現在釣魚小左2部,加一些MK....算係有改善架啦...
鳳熾魂 04:33 PM 07-02-19
觀廣係起馬入面無人食住打,出呢一身煙味 我接受架啦
darkvolver 05:12 PM 07-02-19
作者: 鳳熾魂:
觀廣係起馬入面無人食住打,出呢一身煙味 我接受架啦
相比起荃灣2邊,旺角2邊算係禁。

另外,最重要觀仔有6部機及人相對比較小,普通時間8-10個人等6部....
darkvolver 07:02 PM 07-02-19
想問下魏王有沒有曾經下修過?今日中了攻城2r1b...

ot: 原來灣岸已經第6集,多左很多mk..

Sent from my iPhone using Gaforum
maxwaver 12:24 AM 07-04-19
火焰Full Combo推埋去除左連環仲有咩細節位可以對抗

今日試推左幾局除左決死有d難搞之外都無咩用腦就打完
第一 ... 120 170 210 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 230 270 320  ... 最後

返回主題版面