Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後
手提遊戲機討論版>デジモンワールド -next 0rder- INTERNATIONAL EDITION l PS4 (移植Switch, Steam) 已售,PSV 無印 已售
野良猫 11:33 AM 03-19-16
作者: 捲毛老爺:
我諗緊買DL 版 定實體..

正常DL版順d

但實體平d
順唔順其實一樣吧?
DL版只係LOADING快啲

之前PSN+送鍊金術士,DL嚟玩普通行路都係疾到爆
iu fu pig 11:39 AM 03-19-16
聽版友講更新左隻遊戲,進入對戰會無咁lag
呢樣對遊戲黎講好重要,今集道上小怪比較纏人⋯

唔打又無錢買鴨仔⋯
更新完進入對戰都係慢,不過唔會Lag係度⋯

今集我非常滿意⋯
玩到火山種野
其中一隻怪進唔到完全體死左,左右實力懸殊中⋯
由手機版發出
神龍 11:47 AM 03-19-16
"本作裡次元沒法記錄,沒有地圖,有限時,可以用回城。但因為沒法記錄,掛點只能重跑一次"

ouki 01:49 PM 03-19-16
作者: 柚原このみ:
今次隻野毒性好深,真係掛住解quest升村,懶理主線
發掘要素應該不少,好想玩返角龍獸個講價minigame
主線我連1章都未過

作者: iu fu pig:
聽版友講更新左隻遊戲,進入對戰會無咁lag
呢樣對遊戲黎講好重要,今集道上小怪比較纏人⋯

唔打又無錢買鴨仔⋯
更新完進入對戰都係慢,不過唔會Lag係度⋯

今集我非常滿意⋯
玩到火山種野
其中一隻怪進唔到完全體死左,左右實力懸殊中⋯
由手機版發出
鴨仔係唔洗買

作者: 神龍:
"本作裡次元沒法記錄,沒有地圖,有限時,可以用回城。但因為沒法記錄,掛點只能重跑一次"

地圖係古定就可......

=.=DLC的獸睇來不在LIST中.....我用緊正版戰暴同鋼加但收集度都係0/217
lineage19 02:26 PM 03-19-16
今集中毒好勁...一下子就將敵人減到1 HP
pet3 02:27 PM 03-19-16
作者: 捲毛老爺:
我諗緊買DL 版 定實體..

正常DL版順d

但實體平d
psv的話
實版應該反而快點

因為不是碟是卡
ouki 03:09 PM 03-19-16
不知幾時有肉店=.=.....好似好多任都要交肉
ms_小畫家 11:16 PM 03-19-16
作者: ouki:
不知幾時有肉店=.=.....好似好多任都要交肉
主要都係靠開發多兩塊田黎解決係村入邊就去餐廳餵飽佢地
ouki 11:37 PM 03-19-16
鈴村真係一代主角=.=......

作者: ms_小畫家:
主要都係靠開發多兩塊田黎解決係村入邊就去餐廳餵飽佢地
戶松第2個任要找灰姑.....真係找死人
ms_小畫家 12:20 AM 03-20-16
30個菇我都打到第4章先搵得完俾佢
lineage19 01:16 AM 03-20-16
遊戲前期病氣點算WWWWW
頂我仲未有醫院
柚原このみ 01:56 AM 03-20-16
作者: lineage19:
遊戲前期病氣點算WWWWW
頂我仲未有醫院
老伯獸左邊隻幼年期朝朝派藥/膠布
lineage19 02:58 AM 03-20-16
感謝解答!
ouki 09:26 AM 03-20-16
滾球獸係6至7樣野是但俾3至4樣你
清清清清 09:58 AM 03-20-16
隔左咁耐,終於有隻稱得上ps 初代既續作
不過個表關易玩左好多
野良猫 09:57 PM 03-20-16
眼睛ICON係咩意思?
ouki 12:00 AM 03-21-16
作者: 野良猫:
眼睛ICON係咩意思?
禮貌

E集成日賣偵探廣告GE

推介一個攻略網(日文)
http://gametter.com/digimon-nextorder/
ouki 01:15 AM 03-21-16
不知是否BUG定真心低能

DLC的正版亞古加布旦只能一次
mgsyfw 01:19 AM 03-21-16
今集冇2周目?
爆機後係得收集要素玩?
神龍 02:47 AM 03-21-16
不知是否BUG定真心低能

DLC的正版亞古加布旦只能一次
咁搞笑?
GN00508771 03:05 AM 03-21-16
禮貌

E集成日賣偵探廣告GE

推介一個攻略網(日文)
http://gametter.com/digimon-nextorder/
有冇邊個網可以睇哂d icon既意思-.-
Orphan 11:22 AM 03-21-16
【デジワ】「デジモンワールド -next 0rder-」 4月にシナリオ追加のアップデートを予定しています!詳しくは本日発売のVジャンプをチェック!街の発展度はしっかり上げておいたほうが良いかも?! http://goo.gl/W2wWlC #デジワ
ouki 12:06 PM 03-21-16
作者: 神龍:
咁搞笑?
我試完2隻都重生都係禁......冇得再用正版OMG

作者: GN00508771:
有冇邊個網可以睇哂d icon既意思-.-
你想知D咩ICON.....冇記錯E家D ICON好似第一集已係禁

作者: mgsyfw:
今集冇2周目?
爆機後係得收集要素玩?
睇網上講基本上同1代一樣....100發展,比賽,上網玩下暴龍機

第2世代諗住養基以同V仔......點知變左哥馬同大叫=.=

3田開肉中........D肉用得好緊
神龍 01:01 PM 03-21-16
D肉用得好緊 < ---20極上20巨大, 好過去搶
清清清清 01:08 PM 03-21-16
俾養育1隻巨龍獸教訓過,
一開波見巴魯獸/有得升設施已係咁升肉田先
比起養育1今集各方面都是天堂
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後

返回主題版面