Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 最後
手提遊戲機討論版>デジモンワールド -next 0rder- INTERNATIONAL EDITION l PS4 (移植Switch, Steam) 已售,PSV 無印 已售
qwe 03:53 PM 03-18-16
作者: 神龍:
game背寫養得出嘅超過200隻
當佢200啦
係A9見到list 217隻
幼年22 成長34 成熟53 完全44 究整60
組合戰爭(?)4
Matthew.Y 04:05 PM 03-18-16
個雙怪系統好微妙
我而家一隻戰鬥暴龍,但另一隻只係飛龍V,左右戰力好似好唔平均
ms_小畫家 04:20 PM 03-18-16
中伏
岩岩行中bug位仲要係機械暴龍升到究極
一路無save返返噚晚8點save,一切都化為烏有啦
fortel 04:24 PM 03-18-16
對我黎講究極比多獸就係我既一切,不過無奈之前果幾集都太廢....希望呢次會好d
iu fu pig 04:24 PM 03-18-16
岩岩玩,瞓練系統好過PSP第一集⋯唔會玩到眼瞓⋯
大草原隻紅色奧加獸要打嗎?岩岩玩已經比佢嚇一嚇。

錢暫時都夠用
道上的紅鼻屎獸都超強啊,被痛打一番⋯
由手機版發出
Matthew.Y 04:25 PM 03-18-16
作者: ms_小畫家:
中伏
岩岩行中bug位仲要係機械暴龍升到究極
一路無save返返噚晚8點save,一切都化為烏有啦
咁sad……

其他我唔知,但係佢個正方call同伴真係好易卡位
Matthew.Y 04:27 PM 03-18-16
作者: iu fu pig:

錢暫時都夠用
紅鼻屎獸都超強啊,被痛打一番⋯
由手機版發出
係過map之前個位d怪都好似係另一邊map既怪既lv, 貼心設計(?)
ouki 04:34 PM 03-18-16
作者: qwe:
係A9見到list 217隻
幼年22 成長34 成熟53 完全44 究整60
組個戰爭(?)4
COS WAR 得4隻=.=......睇下DLC會唔會有ジークグレイモン,DX
ouki 04:40 PM 03-18-16
作者: fortel:
對我黎講究極比多獸就係我既一切,不過無奈之前果幾集都太廢....希望呢次會好d
偵探有愛咩都勁GA WO

作者: iu fu pig:

錢暫時都夠用
道上的紅鼻屎獸都超強啊,被痛打一番⋯
由手機版發出
錢完全唔夠用....
ms_小畫家 04:45 PM 03-18-16
只要有完全體係手錢什麼的完全不是問題
驚無晒肉好過
qwe 04:52 PM 03-18-16
作者: ouki:
偵探有愛咩都勁GA WO

錢完全唔夠用....
但始終唔可以完全體練到打贏究極體
好想用熊仔獸爆機....(十幾年前的怨念再起...)
ouki 04:55 PM 03-18-16
只要有完全體係手錢什麼的完全不是問題
驚無晒肉好過
肉我第一二天完成巴魯個任變左1日8件....之後再出去打肉....基本上冇出現冇用問題.....反而係一定要出街買汽水問題
ouki 04:58 PM 03-18-16
作者: qwe:
但始終唔可以完全體練到打贏究極體
好想用熊仔獸爆機....(十幾年前的怨念再起...)
偵探唔係打特別任用操爆的完全體都冇咩問題.....
qwe 05:03 PM 03-18-16
作者: ouki:
偵探唔係打特別任用操爆的完全體都冇咩問題.....
偵探練完3隻白金大便同戰鬥暴龍+泰坦後已經無晒難度
但如果認真練技完全體又真係夠打, 係我的愛唔夠悟空獸多
ms_小畫家 05:44 PM 03-18-16
由藍火炎同喪屍暴龍開始番
原本要死既兩隻無啦啦都升左究極體
Matthew.Y 05:53 PM 03-18-16
好似今集d能力去到500-600咁上下就係究極體既要求
lineage19 06:52 PM 03-18-16
岩岩開始玩隻game...第一印象係大家覺唔覺隻game loading好慢同好疾下...係我自己問題定係點...?
ms_小畫家 06:55 PM 03-18-16
過場係load得慢,希望之後再出補丁
另外有冇dl左370mb補丁先無既話會疾到掟機架
Echo01 06:58 PM 03-18-16

想問下e隻獸同黑omega系咪兩隻唔同既野
lineage19 09:27 PM 03-18-16
過場係load得慢,希望之後再出補丁
另外有冇dl左370mb補丁先無既話會疾到掟機架
有d咁的野!?
Dl 試下先!thx!
柚原このみ 11:17 PM 03-18-16
今次隻野毒性好深,真係掛住解quest升村,懶理主線
發掘要素應該不少,好想玩返角龍獸個講價minigame
捲毛老爺 10:41 AM 03-19-16
已經有人爆機(表)

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=07255&snA=7304

我連GAME 都未有時間買喎
DMRevolution 10:48 AM 03-19-16
作者: 捲毛老爺:
已經有人爆機(表)

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=07255&snA=7304

我連GAME 都未有時間買喎
我OT左個幾星期⋯⋯仲玩緊GB3⋯⋯
野良猫 11:20 AM 03-19-16
「本作回歸到初代數碼世界,基本上初代大部份系統都有繼承到」

睇埋咁多留這都應該都唔會太伏

DL中
捲毛老爺 11:29 AM 03-19-16
我諗緊買DL 版 定實體..

正常DL版順d

但實體平d
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 最後

返回主題版面