Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  ... 最後
電視遊戲討論版>Fallout 4 《異塵餘生 4》| 已售 | GOTY Edition 26/9/2017
KUTAR# 05:40 PM 11-11-15
個 intro 一開波就講広島長崎
加上遲一個月發售
同我講日版冇 censorship 我唔信囉
( ゚ω゚)? 08:52 PM 11-11-15
Fallout 4 is currently the most-played game on Steam

steampowered.com/stats

zero0417hk 09:18 PM 11-11-15
新玩Fallout, 想問下一開始係紅火箭個到, 仍要電力起個塔, 但我想問點先拎到電力?
thanks
大懶財 10:34 PM 11-11-15
起發電機

上面有攻略區
david 03:59 AM 11-12-15
作者: KUTAR#:
個 intro 一開波就講広島長崎
加上遲一個月發售
同我講日版冇 censorship 我唔信囉
美顏漂白,幾好呀。
tallken 10:03 AM 11-12-15

伍公子 講Fallout 歷史 警告內有好多粗口
twinesdr 10:21 AM 11-12-15
作者: 莎月美希:
970 勁過690 好多?我見970只係賣二千幾蚊。。
由手機版發出
咪玩啦,690 咪 即係 680 x2,一張 680 = 770
Sli 支援得好隨時勁過 980 多多聲

不過 Fallout 4 未有 support 既 Sli Profile
(下次 nvidia update driver 應該就會有)
wing 10:57 AM 11-12-15
作者: tallken:

伍公子 講Fallout 歷史 警告內有好多粗口
有提MAD MAX同wasteland但唔算講清楚. 粗口多, 但講得算合格
龍寶寶 02:26 PM 11-12-15
有無人知XB1送果隻Fallout 3係咪仲未可以下載?
大覺屋師真 02:48 PM 11-12-15
作者: 龍寶寶:
有無人知XB1送果隻Fallout 3係咪仲未可以下載?
x1未正正開放有backward compatibility所以應該未可在x1 redeem360 code?
我都未理
龍寶寶 02:59 PM 11-12-15
作者: 大覺屋師真:
x1未正正開放有backward compatibility所以應該未可在x1 redeem360 code?
我都未理
收到,謝謝你

用XB1入左Fallout 3個CODE,無睇過條款見下載唔到所以走上來問下,跟手上XB官網見360版Fallout 3已顯示購買
莎月美希 04:27 PM 11-12-15
作者: twinesdr:
咪玩啦,690 咪 即係 680 x2,一張 680 = 770

不過 Fallout 4 未有 support 既 Sli Profile
(下次 nvidia update driver 應該就會有)
啊,明解了,那暫時不去換卡了。。
由手機版發出
bearkat 04:40 PM 11-12-15
係咪得xb1有第3集送?
由手機版發出
Amuro0093 04:46 PM 11-12-15
作者: twinesdr:

690 係驚唔夠VRAM得2GB﹐raw power勁過980.
david 01:23 AM 11-13-15
作者: bearkat:
係咪得xb1有第3集送?
由手機版發出
係,PC版都無的。
bearkat 01:11 AM 11-14-15
作者: david:
係,PC版都無的。
Thx 咁我買xb1版,橫掂都係單機game
由手機版發出
Amuro0093 11:36 AM 11-14-15
作者: bearkat:
Thx 咁我買xb1版,橫掂都係單機game
由手機版發出
我係你就買PC版﹐第3集遲d Steam減價幾蚊買到 (上星期weekend 75-80% off).
tsubuma 04:37 PM 11-14-15
第一次玩fallout 一開始做乜好?
好似好難打怪
ericwpk 11:13 PM 11-14-15
作者: tsubuma:
第一次玩fallout 一開始做乜好?
好似好難打怪
多 D 用 vat 打怪啦, 又唔駛人手瞄, 又可以慢慢揀先打, 直情可以當佢係 RPG command battle 玩
reiyaw 11:16 PM 11-14-15
作者: ericwpk:
多 D 用 vat 打怪啦, 又唔駛人手瞄, 又可以慢慢揀先打, 直情可以當佢係 RPG command battle 玩
今集VATS唔係時停 其實都幾刺激
holsety 09:30 AM 11-15-15
明明手動命中,vat變返miss XD, 各有優缺~
19909696 09:26 PM 11-15-15
有冇人知聚居點人數點先可以增加多D?
我已經起左發電機同招募發射站,但人數都只係停留係4-7....
wuxu 03:51 AM 11-16-15
作者: 19909696:
有冇人知聚居點人數點先可以增加多D?
我已經起左發電機同招募發射站,但人數都只係停留係4-7....
應該仲要睇埋角色Charisma
wuxu 03:53 AM 11-16-15
【PC版】
有無人係Good Neighbor鎮個Sliver Shroud任務中左bug OAQ
我打完第一個人之後照著佢講按Y鍵都放唔到咭片上去
david 05:57 AM 11-16-15
遊戲攻略請集中在這串討論:

http://www.gaforum.org/showthread.ph...9#post11245429

謝。
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  ... 最後

返回主題版面