Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93 143  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
大覺屋師真 07:16 PM 09-14-14
作者: 亍 ◣:
再販貨都係越南....會唔會成條line已經過晒去越南

http://soraoasis.blog.fc2.com/blog-entry-430.html
死笨大
[自我安慰]雖則都見到有D出界, 但好似無22咁嚴重[/自我安慰]
bbdaishogun 10:19 PM 09-21-14
前幾日去太古吉吉島,見到LGEND BB頑駄無和闇將軍賣$59.9(因為追趕時間冇十分確定), 比出面正常價平幾蚊,唔知其他分店有冇,未買而又近的可以考慮下
亍 ◣ 10:14 PM 09-22-14
cut左呢格出來先,,,,,,,,,,

千野新一 10:11 AM 09-23-14
cut左呢格出來先,,,,,,,,,,

BB戰士最鍾意就係號斗丸,號斗丸阿哥飛驅鳥
大覺屋師真 10:19 AM 09-23-14
堆電鍍件魂shop見

*另外, 唔覺唔覺原來next 24延左去12月, 越南之過...
NexTony 11:17 AM 09-23-14
睇死佢都係魂SHOP 天來變幻www
2dn 03:55 PM 09-23-14
飛驅鳥都出埋,嚟緊戰國仲有邊隻夠 legend 呢?荒烈驅主?
Fio 04:11 PM 09-23-14
作者: 2dn:
飛驅鳥都出埋,嚟緊戰國仲有邊隻夠 legend 呢?荒烈驅主?
天零有冇機會呢?
asd65535 07:47 PM 09-23-14
作者: 2dn:
出埋烈光就三父子齊曬
T.K. 07:49 PM 09-23-14
將頑馱無
amaderasu 09:28 PM 09-23-14
作者: asd65535:
出埋烈光就三父子齊曬
我想佢出曬4個大將軍架
axe1292 11:46 PM 09-23-14
其實我喜歡白龍大帝
PTX-003C 03:21 AM 09-24-14
光凰姬夠晒Legend...但出的可能性嘛....
amaderasu 08:53 AM 09-24-14
作者: PTX-003C:
光凰姬夠晒Legend...但出的可能性嘛....
你的主意不錯, 我們魂 shop見!
J+1 10:06 AM 09-24-14
新坑,大鑊

http://www.bandai.co.jp/candy/gundam/others/bmg01/
由手機版發出
Rance 12:18 PM 09-24-14
擦膠製,真係擦得?
J+1 01:14 PM 09-24-14
作者: Rance:
擦膠製,真係擦得?
當年單色旦咪又係刷膠
由手機版發出
大覺屋師真 05:59 PM 09-24-14
依d見到買一兩隻就算. 廢事又跌多個坑啦
亍 ◣ 08:08 AM 09-25-14
作者: 大覺屋師真:
依d見到買一兩隻就算. 廢事又跌多個坑啦
笨:二頭身喎,唔係你地最想要o既比例咩 而且直接分件分色,連你地講o既越南上油問題都冇埋喎你仲有咩不滿

感覺到係深坑所以我都係儲高達頭為主....
大覺屋師真 01:40 PM 09-25-14
笨:二頭身喎,唔係你地最想要o既比例咩 而且直接分件分色,連你地講o既越南上油問題都冇埋喎你仲有咩不滿

感覺到係深坑所以我都係儲高達頭為主....
[自己講完都吾信會咁用mode] 拿,笨大你整到擦膠咁濕碎多細件,點用來擦野先,引吾到我落坑既
亍 ◣ 08:56 PM 09-25-14
http://www.carddass.com/sdg/special/special36.html

十張有8張隻手機game已經見過
鳳熾魂 09:05 PM 09-25-14
俾隻真驅參我得唔得先
其實我覺得轟天都幾正,當年焗買
martinnitram 11:09 AM 09-27-14
GC 16 已出, 龍飛紅/綠色
martinnitram 11:10 AM 09-27-14
作者: 大覺屋師真:
堆電鍍件魂shop見

*另外, 唔覺唔覺原來next 24延左去12月, 越南之過...
Next 23 照舊 10 月? 時間鬆o的睇下有無改進...
J+1 01:34 PM 09-27-14
作者: martinnitram:
GC 16 已出, 龍飛紅/綠色
0食唔知忍唔忍到8號
由手機版發出
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93 143  ... 最後

返回主題版面