Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>日本音樂討論區1st mix Vol.2
昏迷童子Sleepy 11:31 PM 01-29-14
作者: 川上双葉:

新曲做咩賣萌
情人節一回限定?......a
URA 12:11 AM 01-30-14
作者: 昏迷童子Sleepy:
情人節一回限定?......a
依隻係佢16歲時錄音既作品
寫佢12歲時情人節送朱古力既少女心事
所以咪咁甜囉
陸奧 貴志 06:33 PM 02-03-14
http://www.yomiuri.co.jp/entertainme...htm?from=main8

光妹食洋(ry
昏迷童子Sleepy 09:06 PM 02-03-14
作者: 陸奧 貴志:
http://www.yomiuri.co.jp/entertainme...htm?from=main8

光妹食洋(ry
放洋咁多年揀番鬼佬冇乜咁出奇啫......

反而YUI果邊仲令人憂心啦......
歌絲˙暮斯 10:01 AM 02-05-14
聽晒 moumoon 新碟.

其實仲有 sunshine girl 陣味

BD RAY 幾抵睇, 成個中秋月圓 LIVE, 等於另外買4000YEN 果隻
ヨコ男 03:56 PM 02-06-14
見你地講moumoon我都搵左黎聽, 但太靜, 唔夠提神

呢期鐘意呢幾首
miwa「Faith」, 企咁高唱我都唔會覺你高左架
Rihwa「春風」, 僕時間ED
RAM WIRE「夢のあかし」, 大東京ED
清水翔太「DREAM」, 轉校生ED
SCANDAL「Runners high」, 芭芭拉ED
歌絲˙暮斯 01:46 PM 02-07-14
作者: ヨコ男:
見你地講moumoon我都搵左黎聽, 但太靜, 唔夠提神

呢期鐘意呢幾首
miwa「Faith」, 企咁高唱我都唔會覺你高左架
Rihwa「春風」, 僕時間ED
RAM WIRE「夢のあかし」, 大東京ED
清水翔太「DREAM」, 轉校生ED
SCANDAL「Runners high」, 芭芭拉ED
你聽邊隻先, LOVE IS EVERYWHERE 同 CHU CHU 可以玩得幾嘈下.
MOONLIGHT 果 D 就真係催眠曲
ヨコ男 01:59 PM 02-07-14
作者: 歌絲˙暮斯:
你聽邊隻先, LOVE IS EVERYWHERE 同 CHU CHU 可以玩得幾嘈下.
MOONLIGHT 果 D 就真係催眠曲
嘛就係成隻LOVE before we DIE囉

&
サイサイ出書

http://www.m-on-books.jp/book/id013610
歌絲˙暮斯 02:05 PM 02-07-14
MIWA 隻新歌點 ?

上隻 FARAWAY 唔岩我

嘛就係成隻LOVE before we DIE囉
你岩, 呢隻無乜 BAND SOUND.

試埋 15 DOORS, NO NIGHT LAND 同 PAINKILLER 睇睇點, SUNSHINE GAL 必食.
ヨコ男 04:12 PM 02-07-14
MIWA 隻新歌點 ?

上隻 FARAWAY 唔岩我

你岩, 呢隻無乜 BAND SOUND.

試埋 15 DOORS, NO NIGHT LAND 同 PAINKILLER 睇睇點, SUNSHINE GAL 必食.
FARAWAY太土掛

Faith正呀
http://serviceapi.nmv.naver.com/flas...720&height=438
ヨコ男 03:34 PM 02-12-14
Silent Siren 2nd AL『31Wonderland』
安定的好聽
maik15 11:15 PM 02-24-14
呢度師兄有沒有人會買BABYMETAL 隻ALBUM?
歌絲˙暮斯 09:49 AM 02-26-14
IMGP1414

其實佢著衫真係唔多靚

志在好多 B SIDE 歌有聽 LIVE
柴崎幸 10:54 AM 02-26-14
IMGP1414
其實佢著衫真係唔多靚
志在好多 B SIDE 歌有聽 LIVE
佢個形象指導真係好一般,當然又唔排除係佢自己選衫。
無賴男 12:00 PM 02-26-14
安室今日2 26出碟 2013 FEEL 演唱會 blue ray/dvd
ヨコ男 12:12 PM 02-26-14
d衣著日本妹受就得啦
昏迷童子Sleepy 01:44 PM 02-26-14
作者: maik15:
呢度師兄有沒有人會買BABYMETAL 隻ALBUM?
上禮拜Mステ聽過...好似唔錯......
但係全殖民星搵極都冇(MIWA賣哂...BABYMETAL本童子恐怕會俾唱片舖問返轉頭係乜黎......)
反而moumoon果隻就有貨......
URA 03:05 PM 02-26-14
但係全殖民星搵極都冇(MIWA賣哂...BABYMETAL本童子恐怕會俾唱片舖問返轉頭係乜黎......)
iTunes啦
http://itunes.apple.com/hk/album/babymetal/id814314109
歌絲˙暮斯 09:42 PM 02-26-14
作者: 無賴男:
安室今日2 26出碟 2013 FEEL 演唱會 blue ray/dvd
經過 12 年隻超級特別版, 今年變返以前咁, 咩包裝 booklet 都無

IMGP1436

手頭緊既可以唔買日版.

又, 今年終於唔再唱 baby dun cry
歌絲˙暮斯 09:43 PM 02-26-14
d衣著日本妹受就得啦
紋埋眉真係唔知似乜 lor
maik15 06:30 AM 02-27-14
我都係想買初回
睇來用YESASIA 同 HMV JAPAN 呢個方法
maik15 06:31 AM 02-27-14
佢重有隻紅月都唔錯...可以YOUTUBE睇睇
ヨコ男 05:14 PM 02-27-14
BABYMETAL好怪, 可能我唔識欣賞metal

新歌推mai.k 首魔女主題曲同DOROTHY LITTLE HAPPY隻2nd album

best盤推ASIAN KUNG-FU GENERATION - FEEDBACKFILE 2
ムスタング<-神作
昏迷童子Sleepy 07:28 PM 02-27-14
網訂本童子梗係知啦......
上面果句本童子都係想吐槽下殖民星d唱片舖質同量都係咁火羅(就JPOP而言)而已......
咪話本童子口賤啦...同果班掌櫃講girls band佢地分分鐘淨係識SCANDAL......

作者: maik15:
佢重有隻紅月都唔錯...可以YOUTUBE睇睇
佢=

新歌推mai.k 首魔女主題曲同DOROTHY LITTLE HAPPY隻2nd album

best盤推ASIAN KUNG-FU GENERATION - FEEDBACKFILE 2
ムスタング<-神作
你講呢堆本童子可以好肯定係冇可能響殖民星搵得到......
maik15 09:58 PM 02-27-14

ムスタング<-神作
唔係你問題既..始終IDOL+METAL 唔係人人都接受到
不過佢而家響25日零時新宿TOWER RECORDS 掛長龍買碟同最年輕組合響武道館連開兩場LIVE已經做到人留意呢隊野
MAI.K 隻新歌唔錯.....
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50  ... 最後

返回主題版面